Pozisyon Zarı :) - El Yapımı
-
Altı yüzü çeşitli pozisyonları gösteren çizimlerle, sex sırasında pozisyon sıkıntısı çeken çiftlerin işini kolaylaştırmak ve birazda sex'i eğlenceli kılmak adına tamamen el yapımı tabikide benim yapımım :) bir zar
Altı yüzü çeşitli pozisyonları gösteren çizimlerle, sex sırasında pozisyon sıkıntısı çeken çiftlerin işini kolaylaştırmak ve birazda sex'i eğlenceli kılmak adına tamamen el yapımı tabikide benim yapımım :) bir zar

altına orjinal resminide bulabilirsem ekleyecğeim. Konu çalıntı değildir, tahribat için ilk defa bir forumda paylaşıyorum.

-
Resimler çıkmamış, ve düzenleme olmadığı için ikinci mesajı yazıyorum.

altına orjinal resminide bulabilirsem ekleyecğeim. Konu çalıntı değildir, tahribat için ilk defa bir forumda paylaşıyorum.

-
Bende bundan vardı 2 zar birinde pozisyonlar öbüründe mekanlar vardı
-
elimde çok lezzetliymiş yiyom da.
tövbe estafurullah baston maston yap sen.
not: sırf yorum olsun diye yapıyorum zevkten can sıkıntısı mı bilemem ama sıkılmadım aslında diğer insanlar gibi tebrikler bravo demiyorum bak.
-
fasulye buralarda olsa
/bre zındık 6 yüzünde 6 farklı cami ismi/resmi olan bi zar yapsan da cemaat-i müslimiini bu hafta cumayı hangi camide kılsam diye kara kara düşünmekten kurtarsaydın olmaz mıydı /
ayarında bi yorum yapar mıydı ki :P
-
hellfever01 kardeş nasıl sahip olabilirim o zara :)
-
prokto bunu yazdı:
-----------------------------hellfever01 kardeş nasıl sahip olabilirim o zara :)
-----------------------------bende istiyorum ! lütfen lütfen lütfen :D
acaip beendim x)
-
Zındıklar :|
Dinsiz İmansız Kafirler :|
Mayriple Ertan hocam yetişin genclik elden gitti :(
Aradan janissaryede kefil olun eksik kalmasın...
-
Treasure bunu yazdı:
-----------------------------Zındıklar :|
Dinsiz İmansız Kafirler :|
Mayriple Ertan hocam yetişin genclik elden gitti :(
Aradan janissaryede kefil olun eksik kalmasın...
-----------------------------severek takip ediyorum =)
-
Aslında adrenelin babında super bişe : )
-
Güzel oyunlar oynanabilecek bi alet .. kızlarla zar atıp ..hangi pozisyon gelirse onu uygulumak gibi :) ..zardan piyasada var mı hacı ?