Pozisyon Zarı :) - El Yapımı
-
prokto bunu yazdı:
-----------------------------hellfever01 kardeş nasıl sahip olabilirim o zara :)
-----------------------------
nerde satıldığını bilsem gidip alcam, bilmediğim için yaptım :D verniklemiştim az önce tamamen kuruduğunu gördüm hemen resim çektim koydum forumaWarninG_ErroR bunu yazdı:
-----------------------------Güzel oyunlar oynanabilecek bi alet .. kızlarla zar atıp ..hangi pozisyon gelirse onu uygulumak gibi :) ..zardan piyasada var mı hacı ?
kesin var, bi ark ben bundan görmüştüm bi abimin elinde dei, e bende resmini görüp yaptım zaten kendi fikrim dğeil. Zaten amaç kızla beraberken atmak :) euheuh kızı pzts günü çağıracam eve, zarı çıkarınca acaba ne diyecek çok merakediyorum -
hellfever01 bunu yazdı:
prokto bunu yazdı:
-----------------------------hellfever01 kardeş nasıl sahip olabilirim o zara :)
nerde satıldığını bilsem gidip alcam, bilmediğim için yaptım :D verniklemiştim az önce tamamen kuruduğunu gördüm hemen resim çektim koydum foruma
-----------------------------Boynerde satılıyor set olarak birinde mekanlar öbüründe pozisyonlar var
-
ueheueh ahanda buldum valla alıcam :) sipariş kesinlikle vercem ayın 15 inde :)
-
hellfever01 bunu yazdı:
-----------------------------ueheueh ahanda buldum valla alıcam :) sipariş kesinlikle vercem ayın 15 inde :)
-----------------------------Burda daha ucuz ve Boyner'ın stoklarında yok :)
http://shop.t-box.com.tr/product/showproduct.aspx?proid=451733333 -
bendeki şekiller daha gzel la burdakiler adam gibi çizilmemiş bazıları belli olmuyor yani çizimler iyi olmamış gibi
-
Gayet belli oluyor hemde öyle böyle degil olmadı dogaclama takılırsınız ;)
-
vuruşu beğendim ama bi kaç teknik daha uygulansa fena olmaz :)