Prefosyonel Veya Amatör Olarak İlgilendiğiniz Sporlar
-
abimle birlikte küçüklükten beri ava gideriz. kışın tabi :) fena değilimdir mesela bir fili 5 metreden vurabilirim :)
zaman zaman gömü aramaya çıkarız..profesyonelizz ^^
mevsiminde dobalan aramaya çıkarız :D aşağıda bi,lgisi mevcut merak edenlere bu arada bende Ayrancılıyım :D resim çıkamamış ama patates gibi ve toprağın altında :D
http://www.privatesozluk.com/show.asp?m=dobalan
bi ara badminton oynadım sonra imkanlar elvermedi.. öle işte basketbol falan oynamam :D
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------3 seneyüzdüm girdiğim ilk yarışta 4 madalya kazandım..
-----------------------------Derken bi turnuvanın farklı dallarında mı 4 madalya kazandın nasıl 4 anlıyamadım?Bir seferde alhepsi senin mi dediler :D
Badminton oynuyorum her sene takıma geç gidiyorum, Lisansımı 4 yıldır alıcam :D nasip olmadı..
Para olursa Golf oynuyorum..Olmazsa mouse sporlarıyla uğraşıyorum...
-
8 yıl kadar güreş yaptım derecelerim neyin var. devam etmediğime çok pişmanım.hoş imkan yoktu ya genede sınırları zorlamadığım için pişman var. 3 yıl civarında lisanslı futbol oynadım çok kısa süre kungfu çalıştım. birazda atletizm çalıştım ama atletlik sarmadı:) amator olarak bilek güreşi yapıp arkadaşlardan kebab ütmek en büyük hobimdi:P kara avcılığında hayli iyiyim ama eskisi gibi zaman bulamıyorum. hepsi mazide kaldı. pc başında göbek büyütmekle saç dökmekle meşgulüm:)yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
amatör olarak yatak sporlarıyla ilgileniyorum.. :|
-----------------------------yatak sporu derken başkanım :|
-----------------------------yatak..bildiğin yatak..:)
bahsedilen olay yatakta dağ bisikletine binmek yada su topu oynamak gibi bişey değil ;)
-----------------------------videolu olarak anlat istersen. ( secret favorite & ameteur )
Sitede Prn0 yassak kardesim :D:D:D:D3 senedir Bjk de kayıyorum ([Kaykay] iğrenç espiri beklemiyorum hiçbirinizden keserim ) varial kick , kick ve ollilerim var çeşitli slide atılır crooked vs atamıyorum trucklarım nanay oldu son dönemlerde grind istemeyin (bi ara hatırlatın video koyam siteye veyakut youtubea)
lisanslı yüzücüyüm ama yarışa katılmışlıgım yoktur.
sonraaa bi dönem hentbol yaptım 2 seneligine ki 2 sene onceydi neyse ondan once ufakken basketboldaydım Bjk de haaa tabi teniside eklemek lazım bu listeye
Bende az şey yapmamışım yafs....
-
98 den beri parmak kasi gelistiriyorum :D
-
yüzücüydüm, patenciyim, dağcıyım. dağcılık okul takımı filan. yüzücülük ise eskiden fenerbahçe bide pamukspordaydım.
-
amatör olarak badi sporuylan ilgileniyorum :))
-
narkozMRT bunu yazdı:
darkwood bunu yazdı:
-----------------------------2 senedir eskrimciyim floredeyim denemenizi tavsiye ederim
-----------------------------bu olay galiba... ;)
aynen öle hocam ama başlayn ca direk eline kılıç vermiyolar ebenin kisini tersten görüyön refleks çok önemli -
vücüt geliştirme,okçuluk,serbest dalış,su altı ragbisi,futbol,gülle,avcılık,kick boks
bunların dışında futbol basketbol masa tenisi de ara sıra yaptığım sporlar
-
bisiklet surerim
bide professional arkadasların arasında amatorce futbol oynarım :|