folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Prefosyonel Veya Amatör Olarak İlgilendiğiniz Sporlar

Prefosyonel Veya Amatör Olarak İlgilendiğiniz Sporlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Recoba_20
    Recoba_20's avatar
    Erkek
    okul futbol takımı forever/dalga geçmeyin len haftada 4 gün antreman yapıoz :)))

**D-A-Ç-K-A** ----- **L-İ-S-E**
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

haftada bir gün halı saha maçlarında forvet pozisyonunda futbol cambazlığı

2 günde bir basket oynarız

nevermore la 2 sene önce okul masa tenisi takımındaydık sonra sonra profesyonel fm kullanıcılığım var

ilgi duyduğumda bungee jumping çok yapmak istiorum ama işte ortam müsait deil :) 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Varmıdır bizden başka küçüklügünde 20 kişiyi toplayabilip ardından iki guruba ayrılıp karşılıklı taş savaşı oynayan ve bunu düzenli olarak tekrarlayan.Küçüklügüme bakıyorumda arkadaş bu ne adrenalin tutukusuymus be.Bir zamanların anarşist çocuklarıydık.O adrenalin seviyesine ulaştıkdan sonra başka hiç bir oyun bizi kesmez olmustu.En iyi spor oydu.Hem fiziksel olarak koşman gerekir hemde taş atıp karşı tarafa daha fazla zarar vermek için büyük taşlar ile antraman yapılıp kol kasları gelişir.Birde taktik ve strateji ile beyin antremanı yapılır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------
    Varmıdır bizden başka küçüklügünde 20 kişiyi toplayabilip ardından iki guruba ayrılıp karşılıklı taş savaşı oynayan ve bunu düzenli olarak tekrarlayan.Küçüklügüme bakıyorumda arkadaş bu ne adrenalin tutukusuymus be.Bir zamanların anarşist çocuklarıydık.O adrenalin seviyesine ulaştıkdan sonra başka hiç bir oyun bizi kesmez olmustu.En iyi spor oydu.Hem fiziksel olarak koşman gerekir hemde taş atıp karşı tarafa daha fazla zarar vermek için büyük taşlar ile antraman yapılıp kol kasları gelişir.Birde taktik ve strateji ile beyin antremanı yapılır.

-----------------------------

var :D 

hatta taşlarla başladık, sonra level atlıyıp boncuklu tabancaya geçtik, şimdi havalı tüfeklerle ava gidiyoz :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

illede futbooll futbooll futbolll
     bana futbol çok yakışıyor :D

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilower
    ilower's avatar
    Erkek

futbol futbol

Akıllı yatırımcı gerçekçidir. Kötümserlerden alır, iyimserlere satar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Masa Tenisi Hakemiyim

Masa Tenisi Antrönörüyüm

Masa Tenisi Kulüp Oyuncusuyum..(14 Madalya)

Masa Tenisi Hakemlik Kurslarına kaçırmayın,sene içindeki il turnuvalarında dişe dokunur paralar kazanabilirsiniz.Hele hele öğrenciyseniz ihya olursunuz. 

Çekil,Önümden Çekil...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Erkek

Break Dance ile uğraştım.

Kaykay ile aşinayım.

Basketbol severim.

Parmak kaslarımı geliştirmek için klavye sporunu yaparım :)

Koşu falan yaparım bazen.

Yatak sporları ilgi alanıma girer...

a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Basketbol da il 3. lüğü ve il 2.liği madalyalarım var.Halı saha maçlarında adam eks,k olur o zaman direk beni alırlar o da kaleye:DAyrıca hentbol maçlarını izlemeyi çok severim ama bi türlü oynamak nasip olmadı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    bir aralar profesyonel olarak yüzmeyle ilgilendim, ama sigaraya başladıktan sonra yüzmeyi bıraktım :) taek-wondo yaptıydım bi aralar, hedef siyah kuşaktı ama baktım siyah olmak uzun sürecek sıkıldım yarıda bıraktım :D onun dışında kendi çapımda kick box yapıyorum, ama profesyonel olarak değil amatör olarak, fight club tarzı bir olay arklarla birlikte :D kafamıza esti mi sokağa çıkıp gördüğümüz soysuzlarla kavga çıkarıoruz antreman olaraktan :D
Toplam Hit: 9898 Toplam Mesaj: 70