Prefosyonel Veya Amatör Olarak İlgilendiğiniz Sporlar
-
okul futbol takımı forever/dalga geçmeyin len haftada 4 gün antreman yapıoz :)))
-
haftada bir gün halı saha maçlarında forvet pozisyonunda futbol cambazlığı
2 günde bir basket oynarız
nevermore la 2 sene önce okul masa tenisi takımındaydık sonra sonra profesyonel fm kullanıcılığım var
ilgi duyduğumda bungee jumping çok yapmak istiorum ama işte ortam müsait deil :)
-
Varmıdır bizden başka küçüklügünde 20 kişiyi toplayabilip ardından iki guruba ayrılıp karşılıklı taş savaşı oynayan ve bunu düzenli olarak tekrarlayan.Küçüklügüme bakıyorumda arkadaş bu ne adrenalin tutukusuymus be.Bir zamanların anarşist çocuklarıydık.O adrenalin seviyesine ulaştıkdan sonra başka hiç bir oyun bizi kesmez olmustu.En iyi spor oydu.Hem fiziksel olarak koşman gerekir hemde taş atıp karşı tarafa daha fazla zarar vermek için büyük taşlar ile antraman yapılıp kol kasları gelişir.Birde taktik ve strateji ile beyin antremanı yapılır.
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------
Varmıdır bizden başka küçüklügünde 20 kişiyi toplayabilip ardından iki guruba ayrılıp karşılıklı taş savaşı oynayan ve bunu düzenli olarak tekrarlayan.Küçüklügüme bakıyorumda arkadaş bu ne adrenalin tutukusuymus be.Bir zamanların anarşist çocuklarıydık.O adrenalin seviyesine ulaştıkdan sonra başka hiç bir oyun bizi kesmez olmustu.En iyi spor oydu.Hem fiziksel olarak koşman gerekir hemde taş atıp karşı tarafa daha fazla zarar vermek için büyük taşlar ile antraman yapılıp kol kasları gelişir.Birde taktik ve strateji ile beyin antremanı yapılır.-----------------------------
var :D
hatta taşlarla başladık, sonra level atlıyıp boncuklu tabancaya geçtik, şimdi havalı tüfeklerle ava gidiyoz :)
-
illede futbooll futbooll futbolll
bana futbol çok yakışıyor :D -
futbol futbol
-
Masa Tenisi Hakemiyim
Masa Tenisi Antrönörüyüm
Masa Tenisi Kulüp Oyuncusuyum..(14 Madalya)
Masa Tenisi Hakemlik Kurslarına kaçırmayın,sene içindeki il turnuvalarında dişe dokunur paralar kazanabilirsiniz.Hele hele öğrenciyseniz ihya olursunuz.
-
Break Dance ile uğraştım.
Kaykay ile aşinayım.
Basketbol severim.
Parmak kaslarımı geliştirmek için klavye sporunu yaparım :)
Koşu falan yaparım bazen.
Yatak sporları ilgi alanıma girer...
-
Basketbol da il 3. lüğü ve il 2.liği madalyalarım var.Halı saha maçlarında adam eks,k olur o zaman direk beni alırlar o da kaleye:DAyrıca hentbol maçlarını izlemeyi çok severim ama bi türlü oynamak nasip olmadı
-
bir aralar profesyonel olarak yüzmeyle ilgilendim, ama sigaraya başladıktan sonra yüzmeyi bıraktım :) taek-wondo yaptıydım bi aralar, hedef siyah kuşaktı ama baktım siyah olmak uzun sürecek sıkıldım yarıda bıraktım :D onun dışında kendi çapımda kick box yapıyorum, ama profesyonel olarak değil amatör olarak, fight club tarzı bir olay arklarla birlikte :D kafamıza esti mi sokağa çıkıp gördüğümüz soysuzlarla kavga çıkarıoruz antreman olaraktan :D