Presta Tema
-
lekton bunu yazdı
http://www.escmarket.com/ sitenin tasarımını kim yapmışşsa ellerinden öperim helal olsun. bu gun türkiyede yılda 400 bin e-ticaret sitesi açılıyor (+ - ) ama iş yok ciro yok niyet bozuk cebimden bir şey çıkmasın zorlanmayalıım derdinde gerekirse 300 değil 500 vereceksin hocam.. vereceksin ki yarın öbürgün sikttiri çekmen kolay olmasın...
15 bınden fazla sıte acılmıyor tr de toplasan zaten 400bın tane etıcaret sıtesı yok .
escmarket cok ıyı degıl ama dıgerıne gore daha ıyı opencart a uyarlarım belkı bı ara presta cok ugrastıyor hocam ver parasını gec 100 liraya prestaya yaptıramazsın aynı temayı yapılmaz -
hipokondriyak bunu yazdılekton bunu yazdı
http://www.escmarket.com/ sitenin tasarımını kim yapmışşsa ellerinden öperim helal olsun. bu gun türkiyede yılda 400 bin e-ticaret sitesi açılıyor (+ - ) ama iş yok ciro yok niyet bozuk cebimden bir şey çıkmasın zorlanmayalıım derdinde gerekirse 300 değil 500 vereceksin hocam.. vereceksin ki yarın öbürgün sikttiri çekmen kolay olmasın...
15 bınden fazla sıte acılmıyor tr de toplasan zaten 400bın tane etıcaret sıtesı yok .
escmarket cok ıyı degıl ama dıgerıne gore daha ıyı opencart a uyarlarım belkı bı ara presta cok ugrastıyor hocam ver parasını gec 100 liraya prestaya yaptıramazsın aynı temayı yapılmazalıyım mı o temayı sence ?
-
escmarket in temada beğendiğiniz noktalar neresi
görünüm bana pek de güzel gelmedi
-
murdery bunu yazdı
banada cok ıyı gelmedı cok normal bı tema bnm begendıgım oldukca guzel geldı gozume ama cok pahalı opencart denıyrm sımdı bakalım alıcam en kotu onu sonra
-
murdery bunu yazdı
ilk verilen linkteki tema çok kötü, esc market basit sade apple gibi işte adam apple ürünleri satıyor. gel benim mazaya hacı
-
PanxeR bunu yazdımurdery bunu yazdı
ilk verilen linkteki tema çok kötü, esc market basit sade apple gibi işte adam apple ürünleri satıyor. gel benim mazaya hacı
hocam cok bos bı tema senınkıde kategorıler olması sart bende o yuzden ılk verdıgım tema gıbı bır tema arıyorum cunku carı musterıler kullanıcak sıstemı adam nette bulup kullanmıycak
-
PanxeR bunu yazdımurdery bunu yazdı
Finaller geçsin de bi alldebrid alayım senden panxer :)