Presta Tema

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    lekton bunu yazdı

http://www.escmarket.com/  sitenin tasarımını kim yapmışşsa ellerinden öperim helal olsun. bu gun türkiyede yılda 400 bin e-ticaret sitesi açılıyor  (+ - ) ama iş yok ciro yok niyet bozuk cebimden  bir şey çıkmasın zorlanmayalıım derdinde  gerekirse 300 değil 500 vereceksin hocam.. vereceksin ki yarın öbürgün  sikttiri çekmen kolay olmasın...

15 bınden fazla sıte acılmıyor tr de toplasan zaten 400bın tane etıcaret sıtesı yok . 

escmarket cok ıyı degıl ama dıgerıne gore daha ıyı opencart a uyarlarım belkı bı ara presta cok ugrastıyor hocam ver parasını gec 100 liraya prestaya yaptıramazsın aynı temayı yapılmaz 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    lekton bunu yazdı

http://www.escmarket.com/  sitenin tasarımını kim yapmışşsa ellerinden öperim helal olsun. bu gun türkiyede yılda 400 bin e-ticaret sitesi açılıyor  (+ - ) ama iş yok ciro yok niyet bozuk cebimden  bir şey çıkmasın zorlanmayalıım derdinde  gerekirse 300 değil 500 vereceksin hocam.. vereceksin ki yarın öbürgün  sikttiri çekmen kolay olmasın...

15 bınden fazla sıte acılmıyor tr de toplasan zaten 400bın tane etıcaret sıtesı yok . 

escmarket cok ıyı degıl ama dıgerıne gore daha ıyı opencart a uyarlarım belkı bı ara presta cok ugrastıyor hocam ver parasını gec 100 liraya prestaya yaptıramazsın aynı temayı yapılmaz 

alıyım mı o temayı sence ? 

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

escmarket in temada beğendiğiniz noktalar neresi 

görünüm bana pek de güzel gelmedi 

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    murdery bunu yazdı

banada cok ıyı gelmedı cok normal bı tema bnm begendıgım oldukca guzel geldı gozume ama cok pahalı opencart denıyrm sımdı bakalım alıcam en kotu onu sonra

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    murdery bunu yazdı

ilk verilen linkteki tema çok kötü,  esc market basit sade apple gibi işte adam apple ürünleri satıyor. gel benim mazaya hacı 

www.premiumregion.com  :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    murdery bunu yazdı

ilk verilen linkteki tema çok kötü,  esc market basit sade apple gibi işte adam apple ürünleri satıyor. gel benim mazaya hacı 

hocam cok bos bı tema senınkıde kategorıler olması sart bende o yuzden ılk verdıgım tema gıbı bır tema arıyorum cunku carı musterıler kullanıcak sıstemı adam nette bulup kullanmıycak 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    murdery bunu yazdı

Finaller geçsin de bi alldebrid alayım senden panxer :)

Toplam Hit: 1965 Toplam Mesaj: 18