Prezervatif Yıkanıp Kullanılır Mı
-
Çorap kullanın :) naylon çorap :P
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------Eyer daha önce kullandıysanız paketlerin üzerinde "TEK KULLANIMLIKTIR" yazısı gözünüze çarpmış olması gerekiyor !
Eyer Aletin boyu normalse olur ama normalden büyükse bir az zorlar ama sıdırırsın (dikkat et yırtma ben cok yırtım)
Gece parlayanı fosforlu olduğunu sanmıyorum insana zarar verebilir.
Sıkıstırır ama kısır kalmazsın
Günah olup olmadığı hakkında bilgim yok :/Balon gibi bir şey zaten içine zor sokuyorsun.
Tavsiyem Hisset kullanmayın çok ince çabuk yırtılıyor :S
-----------------------------Hocam niye bizi bu konuda sana sorulmadıgı halde aydınlatma ihtiyacı hissettin?? Bu kadar mı özgüvensizsin.
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
Gece parlayan olsa dehşet olurdu :D
-----------------------------war abi zaten elin oğlu üşenmemiş yapmış:D
http://urun.gittigidiyor.com/Karanlikta-Lamba-Gibi-Parlayan-Prezervatif_W0QQidZZ7704429
-
no comment x(
-
yok usta balon gibi şişirip şişirip patlatıyorlar , sonra yama yapıyorlar :)
ama okey'İn böyle araştoırma yapması güzel takdir ettim :P -
gharghamel bunu yazdı:
-----------------------------TeRRoR bunu yazdı:
Gece parlayan olsa dehşet olurdu :D
-----------------------------war abi zaten elin oğlu üşenmemiş yapmış:D
http://urun.gittigidiyor.com/Karanlikta-Lamba-Gibi-Parlayan-Prezervatif_W0QQidZZ7704429
-----------------------------Bu ne la artık el feneri diye aleti mi tutucaz.
-
bence gece parlıyanı warmı sorusu gayet iyi bir soru...hatta güzel bir fikir 'fosforlu prezervatif' :)
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------Eyer daha önce kullandıysanız paketlerin üzerinde "TEK KULLANIMLIKTIR" yazısı gözünüze çarpmış olması gerekiyor !
Eyer Aletin boyu normalse olur ama normalden büyükse bir az zorlar ama sıdırırsın (dikkat et yırtma ben cok yırtım)
Günah olup olmadığı hakkında bilgim yok :/Balon gibi bir şey zaten içine zor sokuyorsun.
-----------------------------senin aley büyük prezervatife sığmıyo bunu mu demek istiyosun yarım saattir
-
gkhn759 bunu yazdı:
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------Hocam niye bizi bu konuda sana sorulmadıgı halde aydınlatma ihtiyacı hissettin?? Bu kadar mı özgüvensizsin.
-----------------------------Adam genel bir soru sormus bende tecrubelerimi ve düşüncelerimi paylastim! Bu özgüvensizlikse....
-
Yurdum insanı ne diyimki:D