Primobolan Kulanan Vamrı?
-
arkdaşlar özet geçicem önceden salona gidip 9 ay kadar vucu çalışmışlığım vardı sonçları gayet güzeldi 6 7 kilo aldım vucutta güzel olmuşt.
şimdi salona gidebilme imkanım yok .
eve güzel bir dambull seti aldım z barım filanda var
3 4 aydır düenli çalışmama rağmen evet vucut toparlandı kütle artışıda az da olsa var.
fakat isteğim gibi fazla olmadı.
şimdi bu steroidi tam olarak denemiş 8 hafta kür yapmış birine danışmam gerekiyor. çünkü testestoron ile filan karıştırılması nı tavsiye ediyorlar bilen bir kişi beni aydınlatırsa sevinirim. 8 hafta kullanıp bırakma niyetindeyim
-
Senin tren yolunun sonu pek aydınlık görünmüyor hocam..
-
steroid mi göğüs büyüttüğünü gördüm ama bildiğin kadın göğüsü gibi ama sarkık
düzenleme: Resim değil bildiğin erkek 165 boy 15cm göğüs.
-
ya yan etkilerinden filan bahsetmeyin. Birde o gördüğünüz resimelrin nedenleri başka. bana kullanan biri lazım .
-
yokmu hiç kullanan?
-
hocam bunu vg forumlarına sorsan daha iyi sonuç alırsın. primobolan atlara vuruluyor diye biliyorum. atlara ve dobermanlara.
-
asıl amacı o olmamakla beraber evet bu hayvanlarada vuruluyor.
vg sitelerinde ilgilenen tam ilgilenen biri yok makale fian yazmışlar fakat bilir kişi lazım bana.
çünkü salonda yapıyorlar onlar . ben ev çalışmasıyürüyütorum onlar erkeklere 200mg bayanlara 100mg demişler ben 50 mg alsam yeter diye düşünüyorum ama ben kimimki düşünüyorum:)
bilen biri lazım yanii
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------asıl amacı o olmamakla beraber evet bu hayvanlarada vuruluyor.
vg sitelerinde ilgilenen tam ilgilenen biri yok makale fian yazmışlar fakat bilir kişi lazım bana.
çünkü salonda yapıyorlar onlar . ben ev çalışmasıyürüyütorum onlar erkeklere 200mg bayanlara 100mg demişler ben 50 mg alsam yeter diye düşünüyorum ama ben kimimki düşünüyorum:)
bilen biri lazım yanii
-----------------------------evde vg çalışılmaz, maksimum efor harcanmadan da sadece karaciğerini çürütürsün (bodyci kuzenim böyle der kendisi 194 154 kg dir) anatomik sınırına gelmeden önce steroidler işe yaramazmış işe yarasa bile simetrini bozarmış, kendini hilkat garibesine çevirmesin iğneye vereceği parayı salona versin dedi.
-
hocam onu evde alırsan feci halde yan etki yaratır bulaşma derim, sonuçta salonda harcıyacağın enerjiyle evde harcıyacağın enerji arasında dağlar var. Yinede karar senin tabi.
-
sanırım haklısınız:)
fakat zaman yok gibi salona gitmeye.
birde evdede gayet çalışıyor çünkü z bar var yeterikadar ağırlığımda var. salonda yaptığım her hareketi yapabiliyorum.
-
http://www.bodyforumtr.com/vbforum/ bu sitede araştır güzel bilgiler var sorularına güzel cevaplar da bulabilirsin