folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Primobolan Kulanan Vamrı?

Primobolan Kulanan Vamrı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkdaşlar özet geçicem önceden salona gidip 9 ay kadar vucu çalışmışlığım vardı sonçları gayet güzeldi 6 7 kilo aldım vucutta güzel olmuşt.

şimdi salona gidebilme imkanım yok .

eve güzel bir dambull seti aldım z barım filanda var

3 4 aydır düenli çalışmama rağmen evet vucut toparlandı kütle artışıda az da olsa var.

fakat isteğim gibi fazla olmadı. 

şimdi bu steroidi tam olarak denemiş 8 hafta kür yapmış birine danışmam gerekiyor. çünkü testestoron ile filan karıştırılması nı tavsiye ediyorlar bilen bir kişi beni aydınlatırsa sevinirim. 8 hafta kullanıp bırakma niyetindeyim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Senin tren yolunun sonu pek aydınlık görünmüyor hocam..

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

steroid mi göğüs büyüttüğünü gördüm ama bildiğin kadın göğüsü gibi ama sarkık

düzenleme: Resim değil bildiğin erkek 165 boy 15cm göğüs.

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

ya yan etkilerinden filan bahsetmeyin. Birde o gördüğünüz resimelrin nedenleri başka. bana kullanan biri lazım . 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

yokmu hiç kullanan?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

hocam bunu vg forumlarına sorsan daha iyi sonuç alırsın. primobolan atlara vuruluyor diye biliyorum. atlara ve dobermanlara.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

asıl amacı o olmamakla beraber evet bu hayvanlarada vuruluyor.

vg sitelerinde ilgilenen tam ilgilenen biri yok makale fian yazmışlar fakat bilir kişi lazım bana.

çünkü salonda yapıyorlar onlar . ben ev çalışmasıyürüyütorum onlar erkeklere 200mg bayanlara 100mg demişler ben 50 mg alsam yeter diye düşünüyorum ama ben kimimki düşünüyorum:)

bilen biri lazım yanii

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:
    -----------------------------

asıl amacı o olmamakla beraber evet bu hayvanlarada vuruluyor.

vg sitelerinde ilgilenen tam ilgilenen biri yok makale fian yazmışlar fakat bilir kişi lazım bana.

çünkü salonda yapıyorlar onlar . ben ev çalışmasıyürüyütorum onlar erkeklere 200mg bayanlara 100mg demişler ben 50 mg alsam yeter diye düşünüyorum ama ben kimimki düşünüyorum:)

bilen biri lazım yanii

-----------------------------

evde vg çalışılmaz, maksimum efor harcanmadan da sadece karaciğerini çürütürsün (bodyci kuzenim böyle der kendisi 194 154 kg dir) anatomik sınırına gelmeden önce steroidler işe yaramazmış işe yarasa bile simetrini bozarmış, kendini hilkat garibesine çevirmesin iğneye vereceği parayı salona versin dedi.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

hocam onu evde alırsan feci halde yan etki yaratır bulaşma derim, sonuçta salonda harcıyacağın enerjiyle evde harcıyacağın enerji arasında dağlar var. Yinede karar senin tabi.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

sanırım haklısınız:)

fakat zaman yok gibi salona gitmeye.

birde evdede gayet çalışıyor çünkü z bar var yeterikadar ağırlığımda var. salonda yaptığım her hareketi yapabiliyorum.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

http://www.bodyforumtr.com/vbforum/ bu sitede araştır güzel bilgiler var sorularına güzel cevaplar da bulabilirsin

THE BeYaZ
Toplam Hit: 1899 Toplam Mesaj: 14