Primobolan Kulanan Vamrı?
-
usta ne gerek var fiziğin gayet yerinde 3-4 ay evde kassan yemek programı yapsan ideal görüntüye ulaşırsın. Yan etkilerini muhakkak okumuşsundur değmez...
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------usta ne gerek var fiziğin gayet yerinde 3-4 ay evde kassan yemek programı yapsan ideal görüntüye ulaşırsın. Yan etkilerini muhakkak okumuşsundur değmez...
-----------------------------eywallah dostum da izmirde 8 kilo verdim ben birde bundan 1 2 yıl önce spor yaptığım dönem daha başkaydı iyi hissetmiyorum kendimi toparlamak istiyorumda an itibari ile vazgeçtim zaten o işten:)
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------asıl amacı o olmamakla beraber evet bu hayvanlarada vuruluyor.
vg sitelerinde ilgilenen tam ilgilenen biri yok makale fian yazmışlar fakat bilir kişi lazım bana.
çünkü salonda yapıyorlar onlar . ben ev çalışmasıyürüyütorum onlar erkeklere 200mg bayanlara 100mg demişler ben 50 mg alsam yeter diye düşünüyorum ama ben kimimki düşünüyorum:)
bilen biri lazım yanii
-----------------------------
Primobolani haftada 500 den asagi vurucaksan hic vurma daha iyi bosu bosuna karacigerini yormus olursun.