Prison Break Geri Dönüyor
-
https://m.facebook.com/PrisonBreak/
Resmi Facebook hesabı doğruladı. Dizi Fox tv ile geri dönüyor. İlk 2 sezonu harbi efsaneydi ama son sezonu ciddi zorlama çekilmişti. Oyuncular ve senaryo bitsede gitsek modundaydı zaten sıkılıp bırakmıştım finale az bi şey kala.
mkyb tarafından 16/Oca/16 03:26 tarihinde düzenlenmiştir -
oyuncu kadrosu,senaryosu nasıl olacak bekleyip göreceğiz ama tutmaz bu
-
ajan mahoni olsun yeter
-
Yeniden birinci sezon gibi
diğer diziden bağımsız cekilirse izlerim
-
Gene wenthworh millet ile dominic purcell mi oynayacak ben mi yanlış görüyorum?
Bence seneryoyu değiştirip ilk iki sezonda bitirip, hikayeyi efsane hale getirseler çok daha iyi olur.
2004-5 yılımıydı neydi, bu dizinin yazarları şöyle diyordu
"-bu dizinin konusu gereği 1 sezon, bilemediniz 2 sezondan ileri götüremeyiz. Reyting için konuyu mahvetmeye gerek yok!"
Para sen nelere kapılar açarsın böyle. Sonra zaten Türk dizileri gibi 3. ve 4. sezonda sikip attılar efsane olacak bir diziyi. Gerçi 1. sezonu üzerine dizi en yakın OZ vardır ama ne yazık ki 3.ve 4. sezon olarak yetişebileceği en yakın rakibi ancak "sihirli annem", "bücür cadı" olabilir.
DrKill tarafından 16/Oca/16 11:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Michael JR. okuldan mı kaçacakmış?
-
Austen bunu yazdı
Zuhahahah :D Güzel yorumdu vesselam.
-
Keşke 3. Ve 4. Sezon gibi güzel olsa da izlesek ilk 2 sezon cok kotuydu izlemeden direk 3. Sezondan baslamistim
-
Austen bunu yazdı
:)) belki 25 yaşına gelmistir. Sevgilisiyle tatile çıkar ikisi kaçırılır. Annesi ve amcası kurtarmaya gider.
Kızın ailesi de isin içine katılır. Sonra birden michael sikkofield cıkagelir . megersem ölmemiş :))
-
iyi de scottfield öldü hacı? kim nerden kaçacak :)
ajan mahone olmazsa olmaz.
-
futurist bunu yazdıAusten bunu yazdı
:)) belki 25 yaşına gelmistir. Sevgilisiyle tatile çıkar ikisi kaçırılır. Annesi ve amcası kurtarmaya gider.
Kızın ailesi de isin içine katılır. Sonra birden michael sikkofield cıkagelir . megersem ölmemiş :))
Senin dedigin sikkofield baska michael, Sizofren blog yazari :D