Prison Break Geri Dönüyor
-
DevilKingtr bunu yazdı
merakla bekliyoruz bakalım
Fragman nete düşmüş :
-
Şu Carnivale gelse adam kesicem uğruna
-
mkyb bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
merakla bekliyoruz bakalım
Fragman nete düşmüş :
Legends of tomorrow dizisindeki hapishane sahnelerini birleştirmişler. Bari "yeni sezon fragmanı kesin bilgi yayalım" diye paylaşmayın! Dizi yeniden çekilecek haberleri ama fragmanı bu değil.
NoktaliVirgul tarafından 16/May/16 18:26 tarihinde düzenlenmiştir -
ersn bunu yazdı
ajan mahoni olsun yeter
agzın bal yesin :D o adama hastaydım yaw bide mamy vardı :D kafasına toprak düşüp ölmüştü :D hahaha
edit:
ne izlerdim be bu diziyi valla losttan sonra başlamıştım cok süperdi hele o dalgıç zamazingolarıyla kaçtıkları bi bölüm var ben kaçıyom gibi olmuştu süperdi :D
do_som tarafından 16/May/16 18:44 tarihinde düzenlenmiştir -
İlk attığım fragman çakma çıktı ancak gerçek fragman :
https://www.youtube.com/watch?v=FHibDVH13pw
Türkçe altyazıyı açın.
mkyb tarafından 17/May/16 02:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Her şeyi anladım da
--- spoiler
----
Gidip adamın kaçacağını ne diye direk olarak gösterirsiniz mübarekler? Yahu bu dizi ilk sezonu izlerken ha ayakları kayacak ha yakalanacaklar diye gerildiğimde güzeldi. Sen kısa sezon yapıp tüm sonu komple çöpe attıktan sonra bunu neden yaparsın ki? Her şeyi gösteren trailerdan bir tanesi gibi duruyor. Tabi ters köşe yapmadılarsa.
---
Austen tarafından 17/May/16 10:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Maricruz var mıymış ? Kızım olsa adını Maricruz koyucam, o derece hoşuma gidiyor şu isim :D
-
ozgunlu bunu yazdı
Maricruz var mıymış ? Kızım olsa adını Maricruz koyucam, o derece hoşuma gidiyor şu isim :D
aynen :) al hocam maricruz müziği.
https://www.youtube.com/watch?v=AQBKjcxAWJA
@Austen hocam büyük ihtimalle ilk birkaç bölümü göstermişlerdir diye düşünüyorum.
Ratbat tarafından 17/May/16 11:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Austen bunu yazdı
Her şeyi anladım da
--- spoiler
----
Gidip adamın kaçacağını ne diye direk olarak gösterirsiniz mübarekler? Yahu bu dizi ilk sezonu izlerken ha ayakları kayacak ha yakalanacaklar diye gerildiğimde güzeldi. Sen kısa sezon yapıp tüm sonu komple çöpe attıktan sonra bunu neden yaparsın ki? Her şeyi gösteren trailerdan bir tanesi gibi duruyor. Tabi ters köşe yapmadılarsa.
---
Katılıyorum. İzleyince "eee sonunu öğrendik" dedim.
Bence o hapishaneden kurtarıp kaçarken yakalanacaklar. Daha sora daha güvenlikli bir hapishaneden tekrar kurtaracaklar. Neden: Çünkü ilk versiyonda üç defa hapisten kurtarma izledik: Abisi, kuşçu adam, karısı. Adamlar hapisten kurtarma ekibi gibi oldular. Bence bu sefer de bir kere kurtarmak yetmeyecek :)
-
2017 de başlıyacakmış