folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Problemimi Çözenin 40 Yıl Kölesi Olacam.

Problemimi Çözenin 40 Yıl Kölesi Olacam.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspurce_3
    aspurce_3's avatar
    Erkek
    Bilgisayar genelde açılış sırasında (bazen bios a bile girmeden, bazen xp açılırken bazende açıldıktan sonra ) küt diye kapanıyor.(power ışığı yanık kalıyor ve fişten çekmeden pc yeniden çalışmıyor.) Ben power supply ın yetersiz kaldığı izlenimine kapıldım. Ayriyetten benim elektriği aldığım prizden bir çok alet çalısıyor( pc, ekran, modem , 5+1 amfisi,  televizyon , yükseltici, sarj aleti vs. vs.)  Bu  bir sorun olur mu.  Nasıl bir çözüm önerirsiniz. Power supply  alsam ka. watt lık alayım.  Kendim takabilirmiyim detayları yazarsanız sevinirim. Acil  lütfennnnnnnn

şampiyon fenerbahçe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek
    hemen hemen aynı sorunla başka birinde karşılaştım garantisi vardı götürmüş bilgisayarcıya. adam bakmış bişey yok cpu tozlanmış meğersem temizledi evine gönderdi :D

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Fenerli olduğun için yorum yok:D:D

https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspurce_3
    aspurce_3's avatar
    Erkek
    ben tozunu aldım ama sonuç yine aynııı

şampiyon fenerbahçe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SparCo
    SparCo's avatar
    Erkek

pc kapanıyorsa işlemci ısısını kontrol etmelisin

eğerki reset atıyorsa programsal bi sorunun veya ram lerinde bi problem olabilir.

Sakarya
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspurce_3
    aspurce_3's avatar
    Erkek
    reset atmıyor. Kapanıyor ama power ışığı yanık kalıyor. İşlemci ısısıyla alakası yok çünkü bilgisayarı ilk açışta sorun oluyor.

şampiyon fenerbahçe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    power ısığı yanıyosa ve ekran kararıyosa pc uyku moduna gecmir oluyo ... ve bir sorum daha var windows yazısı ve altında cizgileri gectikten sonramı ekran kapanıyor ,?ve ekran karardığında numlak acılıp kapanıyomu ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    aynısı bana da oluyodu ekran kapanıyo ama pc çalışmaya devam ediyo en azından çalışıyomuş gibi görünüyo reset atmadan da düzelmedi ama artık olmuyo nası geçti anlamadım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspurce_3
    aspurce_3's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bilgisayar kapanıyo ekranla alakası yok. uyku moduna falan girmiyor bundan eminim. (Kasada çalışan hiçbir şey kalmoıyor açıkcası)

şampiyon fenerbahçe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    connectus_erectus
    connectus_erectus's avatar
    Erkek

güç kaynağı sendekiyle aynı watta alsan yeter, ancak 15-20 milyona falan bulursan alma:D ciddi bi yerden gerçek bi güç kaynağı al ucuza bulduklarının üzerinde yazanlara inanma, kendin büyük ihtimal takarsın öyle zor bişisi yok olaki cdromdan falan kabloyu çıkarırken zorlanırsan merak etme kabloya sağlam asıl bişi olmaz:D

senin problemin power gibi duruyo ama anakarttan da olma ihtimali var. Bir de arada açıldığı oluyo mu yoksa hiç açılmıyo mu artık

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    POWER düğmesinin anakarta takılı kablolarını çıkarıp tekrar tak:) aynısı banada oldu diicem ama diğer arkadaşlara benden önce olmuş :) olmazsa güç kaynağını değiştirmelisin. ben güç kaynağını değiştirmek zorunda kaldım.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
Toplam Hit: 4415 Toplam Mesaj: 25