Problemimi Çözenin 40 Yıl Kölesi Olacam.
-
Bilgisayar genelde açılış sırasında (bazen bios a bile girmeden, bazen xp açılırken bazende açıldıktan sonra ) küt diye kapanıyor.(power ışığı yanık kalıyor ve fişten çekmeden pc yeniden çalışmıyor.) Ben power supply ın yetersiz kaldığı izlenimine kapıldım. Ayriyetten benim elektriği aldığım prizden bir çok alet çalısıyor( pc, ekran, modem , 5+1 amfisi, televizyon , yükseltici, sarj aleti vs. vs.) Bu bir sorun olur mu. Nasıl bir çözüm önerirsiniz. Power supply alsam ka. watt lık alayım. Kendim takabilirmiyim detayları yazarsanız sevinirim. Acil lütfennnnnnnn
-
hemen hemen aynı sorunla başka birinde karşılaştım garantisi vardı götürmüş bilgisayarcıya. adam bakmış bişey yok cpu tozlanmış meğersem temizledi evine gönderdi :D
-
Fenerli olduğun için yorum yok:D:D
-
ben tozunu aldım ama sonuç yine aynııı
-
pc kapanıyorsa işlemci ısısını kontrol etmelisin
eğerki reset atıyorsa programsal bi sorunun veya ram lerinde bi problem olabilir.
-
reset atmıyor. Kapanıyor ama power ışığı yanık kalıyor. İşlemci ısısıyla alakası yok çünkü bilgisayarı ilk açışta sorun oluyor.
-
power ısığı yanıyosa ve ekran kararıyosa pc uyku moduna gecmir oluyo ... ve bir sorum daha var windows yazısı ve altında cizgileri gectikten sonramı ekran kapanıyor ,?ve ekran karardığında numlak acılıp kapanıyomu ?
-
aynısı bana da oluyodu ekran kapanıyo ama pc çalışmaya devam ediyo en azından çalışıyomuş gibi görünüyo reset atmadan da düzelmedi ama artık olmuyo nası geçti anlamadım
-
arkadaşlar bilgisayar kapanıyo ekranla alakası yok. uyku moduna falan girmiyor bundan eminim. (Kasada çalışan hiçbir şey kalmoıyor açıkcası)
-
güç kaynağı sendekiyle aynı watta alsan yeter, ancak 15-20 milyona falan bulursan alma:D ciddi bi yerden gerçek bi güç kaynağı al ucuza bulduklarının üzerinde yazanlara inanma, kendin büyük ihtimal takarsın öyle zor bişisi yok olaki cdromdan falan kabloyu çıkarırken zorlanırsan merak etme kabloya sağlam asıl bişi olmaz:D
senin problemin power gibi duruyo ama anakarttan da olma ihtimali var. Bir de arada açıldığı oluyo mu yoksa hiç açılmıyo mu artık
-
POWER düğmesinin anakarta takılı kablolarını çıkarıp tekrar tak:) aynısı banada oldu diicem ama diğer arkadaşlara benden önce olmuş :) olmazsa güç kaynağını değiştirmelisin. ben güç kaynağını değiştirmek zorunda kaldım.
Toplam Hit: 4415 Toplam Mesaj: 25