folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Problemimi Çözenin 40 Yıl Kölesi Olacam.

Problemimi Çözenin 40 Yıl Kölesi Olacam.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    Hocam o ıs bızım burada cok oluyor (dalga gecmıyorum cok cıddıyım) Bızım burada elektırıkler cok dalgalanıyor yaklasık 1 sanıyelık bır elektırık kesıntısı oluyor yada woltaj dusmesı dıger makınalar normal caslısırken bılgısayar tamamen kapanıp sadece power ısıgı yanıyor ve fısten cekmeden yada power tusuna  uzun sure basılı tutmadan acılmıyor. Bence suply ı degıstırmeden once kendıne 2. bır pırız bul fazla yuklenmeden olabılır. Yada dedıgın gıbı suply ı degıstır ama genel sebekedende kaynaklana bılır (bızım buarad oyle) ben onu guc kaynagı alarak cozdum sımdı wolat dusse dahaı bır halt olmuyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    ram slotlarını temizle. tozlanmıştır. bi anlık bağlantı kesintisi oluyodur. anakart sigorta olarak kendini kapatıyordur.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SparCo
    SparCo's avatar
    Erkek
    aspurce_3 bunu yazdı:
    -----------------------------
    reset atmıyor. Kapanıyor ama power ışığı yanık kalıyor. İşlemci ısısıyla alakası yok çünkü bilgisayarı ilk açışta sorun oluyor.
    fan işlevini yapmadığı zaman işlemci çalışmaya başladığı andan itibaren 60c 70c ye çıkabilir anakartta korumaya geçer...

Sakarya
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RoadMaster
    RoadMaster's avatar
    Erkek
    e-toLqa bunu yazdı:
    hemen hemen aynı sorunla başka birinde karşılaştım garantisi vardı götürmüş bilgisayarcıya. adam bakmış bişey yok cpu tozlanmış meğersem temizledi evine gönderdi :D

bu mesaj yılın saçma mesajı olarak seçilsin :D lütfen seçilsin.yılın armutu diye süreriz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek
    bence sorun anakartında... bir yerinde catlak ve ya temassızlık olabilir. kontrol ettirmelisin. bi temizlensin bastan asai sonra tekrar aynı sorunu verirse anakartını teste tabi tutsunlar nerede ne var cıkartırlar. power im da sorun var die dusunuorsan powerdan cıkan guc kablolarını bi zimbirige bagla duzenli akım geciormu kontrol et onu da o sekilde cozebilirsin sanırım....

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lastsoldier
    Lastsoldier's avatar
    Erkek

*anakartı selülozik tinerle berber götü gibi oluncaya kadar fırçala sadece arka tarfını(oksit vb. varsa giderir)

*işlemciyi temizle silikonunu yenile

*işlemci yuvasını kontrol et kırık çıkık varmı ?

*ram ini bi sil kurşun kalem silgisiyle

*powersubun doğru çalıştıgından emin ol

*takılı olan cd-rom,t.v kartı ekran kartı gibi donanımlarını çıkart bunların slotları ve kendilerini kontrol et

bence

nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uchak
    uchak's avatar
    Erkek

arkadaşın sorunu fan

fanın tam oturmuyo genç iyice bi kontrol et 

HEPİMİZ ÖLÜCEZ!!! http://www.pardus.org.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    anakartın kasayla temas sağlayıp şase yapıyor olabilir..

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    bir çözüm de benden bak anakartın üstünde power duymesinin baglandıgı yer var o kabloyu sök ondan sonra sadece tornavida ile çalıştır onu bir anlamda şase yaptır oto açılır açılışt aynı sorun olursa ondna degil tak yerine sonra al kasayı eline çevrede bir araba yıkamacısı varsa oraya git onlarda hava vardır hava tut onlarınki basınçlı oldugundan bütün tozunu alır pc nin tekrar dene olmazsa bu kez de herşeyı sök baştan tak olmazsa kaçıncı katta oturuyorsun eger 2 filansa yada üstü ise camdan aşaya at :D

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek

Kardeş Herkes bişey söylüyor ama senin sorunun elektriksel akynaklı diye düşünüyorum.Bana kalırsa yapabilirsen ana kartı ve donanımları sök bilgisayarın anakartı ram işlemci power hdd takılı kalsın.ama bunların hepsini söküp kasadan ayırıp dışarda monte edeceksin.Claer Cmos yap.Biosu sıfırla dene eğer problemin hala devam ederse Power Supply yenisi ile değiştir.Power alırken üzerine bak kendininki kaç Watt.Sanırım 4ooW dır. dışarıdan alacağın power Supply de sağlam bişi olsun dandik bişi almamaya bak biraz pahalı olsun ama sağlam baba bişi al.tak dene tekrar.Kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum senin sorunun Power Supply den kaynaklanıyor.

Hadi kolay gelsin.

Toplam Hit: 4416 Toplam Mesaj: 25