folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Profesyonel Dosya Kurtarma (Recover) Programları?

Profesyonel Dosya Kurtarma (Recover) Programları?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

o tür programlar pek fark etmez .

aynı avrat düşün ama makyajlısı.

file scavener 3.2 kullan. en azından kullanımı kolay ve biraz daha hızlıdır.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Scavenger kullandım 

Bana gerekirse bit bit arayan program lazım. Ki getiremediğim dosyaları hdd den hiç silmemiştim.

Hdd bozuldu eski laptopta hepsini getirmiştim. Sonra kullanmadım bidaha. Bu sefer olmuyo bazıları

The-ExTaCy tarafından 03/Tem/14 01:41 tarihinde düzenlenmiştir

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    The-ExTaCy bunu yazdı

Öyle olduğunu biliyorum ama bazılarında fark yaptı getiremediğim dosyaları getirdi.

Yine de alana kadar deneyecem hepsini:D

O get data backi denerken windows çöktü geçen sefer win 8 kullanıyorum link verebilirmisin

http://katproxy.com/runtime-getdataback-for-fat-and-ntfs-4-33-final-multilanguage-scenedl-pimprg-t7456781.html

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

profesyonel olarak bu işi yapan şirketler olduğunu duymuştum. dosyalar çok önemliyse bi araştır.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

klasör halinde getiren bi program vardı onun adını bilen varsa söylesin hocam , benim kardeşin hdd biçimlendirdik . Recuva ile kurtarıyoruz ama klasör halinde getirmiyor . İçinde 500 gb arşiv hep karışık ayıklaması çok zor 

küfrederiz villalara kulübeden
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek
    ersn bunu yazdı

klasör halinde getiren bi program vardı onun adını bilen varsa söylesin hocam , benim kardeşin hdd biçimlendirdik . Recuva ile kurtarıyoruz ama klasör halinde getirmiyor . İçinde 500 gb arşiv hep karışık ayıklaması çok zor 

Hocam bende arıyorum bu programı ya daha önce kullandım hatırlıyorum ama arşive bakınca birtek easus ve recovery myfiles var ikiside aynı bokun laciverti ama ben daha önce klasör klasör bulduğumu çok net hatırlıyorum hatta her klasörden birtsnede boş kopyasını oluşturmuştu şimdi nedense yapamadım onu bulursan eklersen sevinirim hocam.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Erkek

Hayatımı kurtaran program MiniTool Power Data Recovery 6.8 dır ötesini bilmem başım sıkıştığında hala hızır gibi yetişir bir çok başarılı operasyon yaptım halada sonuçları mükemmel.

* RAW 'a dönüşen HDD leri biçimlendirmeden dosya yapısı bozulmadan aynı şekilde kurtarma yapabilirsiniz

* Silinmiş dosyaları  HDD deki oluşturduğunuz eski düzendeki gibi aynı şekilde klasör yapısıyla geri yükleyebilirsiniz. Yada belirli formatları çekebilirsiniz.

* Taraması gayet hızlı hatta taramayı kaydedip ikinci sefer açtığınızda taramadan kaldığınız yerden kurtarmaya devam edebilirsiniz.

* Bütün hdd ve sd mini flash bellek destekler

Özelliklerini saymakla bitmez ve şuan bizzat deneyerek yaşadığım sonuçlar bunlar...

Saygılar....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Minitool Power Data Recovery yi deniyorum free editionu bakalım

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Peki prof sirketler bu verileri programsiz mi kurtariyor. program disinda baska yontemler var mi?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Minitool Power Data Recovery da olmadı tüm dosyaları gösteriyo hemen hemen benim istediklerim hariç

.
Toplam Hit: 2782 Toplam Mesaj: 27