Profesyonel Dosya Kurtarma (Recover) Programları?
-
o tür programlar pek fark etmez .
aynı avrat düşün ama makyajlısı.
file scavener 3.2 kullan. en azından kullanımı kolay ve biraz daha hızlıdır.
-
Scavenger kullandım
The-ExTaCy tarafından 03/Tem/14 01:41 tarihinde düzenlenmiştir
Bana gerekirse bit bit arayan program lazım. Ki getiremediğim dosyaları hdd den hiç silmemiştim.
Hdd bozuldu eski laptopta hepsini getirmiştim. Sonra kullanmadım bidaha. Bu sefer olmuyo bazıları -
The-ExTaCy bunu yazdı
Öyle olduğunu biliyorum ama bazılarında fark yaptı getiremediğim dosyaları getirdi.
Yine de alana kadar deneyecem hepsini:D
O get data backi denerken windows çöktü geçen sefer win 8 kullanıyorum link verebilirmisin -
profesyonel olarak bu işi yapan şirketler olduğunu duymuştum. dosyalar çok önemliyse bi araştır.
-
klasör halinde getiren bi program vardı onun adını bilen varsa söylesin hocam , benim kardeşin hdd biçimlendirdik . Recuva ile kurtarıyoruz ama klasör halinde getirmiyor . İçinde 500 gb arşiv hep karışık ayıklaması çok zor
-
ersn bunu yazdı
klasör halinde getiren bi program vardı onun adını bilen varsa söylesin hocam , benim kardeşin hdd biçimlendirdik . Recuva ile kurtarıyoruz ama klasör halinde getirmiyor . İçinde 500 gb arşiv hep karışık ayıklaması çok zor
Hocam bende arıyorum bu programı ya daha önce kullandım hatırlıyorum ama arşive bakınca birtek easus ve recovery myfiles var ikiside aynı bokun laciverti ama ben daha önce klasör klasör bulduğumu çok net hatırlıyorum hatta her klasörden birtsnede boş kopyasını oluşturmuştu şimdi nedense yapamadım onu bulursan eklersen sevinirim hocam.
-
Hayatımı kurtaran program MiniTool Power Data Recovery 6.8 dır ötesini bilmem başım sıkıştığında hala hızır gibi yetişir bir çok başarılı operasyon yaptım halada sonuçları mükemmel.
* RAW 'a dönüşen HDD leri biçimlendirmeden dosya yapısı bozulmadan aynı şekilde kurtarma yapabilirsiniz
* Silinmiş dosyaları HDD deki oluşturduğunuz eski düzendeki gibi aynı şekilde klasör yapısıyla geri yükleyebilirsiniz. Yada belirli formatları çekebilirsiniz.
* Taraması gayet hızlı hatta taramayı kaydedip ikinci sefer açtığınızda taramadan kaldığınız yerden kurtarmaya devam edebilirsiniz.
* Bütün hdd ve sd mini flash bellek desteklerÖzelliklerini saymakla bitmez ve şuan bizzat deneyerek yaşadığım sonuçlar bunlar...
Saygılar....
-
Minitool Power Data Recovery yi deniyorum free editionu bakalım
-
Peki prof sirketler bu verileri programsiz mi kurtariyor. program disinda baska yontemler var mi?
-
Minitool Power Data Recovery da olmadı tüm dosyaları gösteriyo hemen hemen benim istediklerim hariç