Profesyonel Dosya Kurtarma (Recover) Programları?
-
Beyler diğer tüm programları unutun artık adlarını ağzınıza, bile almayın
bu güne kadar bu programla onlarca hdd yine klasör yapısıyla beraber kurtardım programın adı ontrack easyrecovery
Özellikle formatlanmış hddlerdd çok iyi çalışır adam eğer wipe cekmemişse verinin çok çok büyük kısmını tertemiz, şekilde kurtarır dün bile 2 TB veri kurtardım.
Artık recuva falan unutun klasör yolunu bile kurtaramayan ezik programları insanlara önermeyi bırakın. bu işin erbabı ontrack easyrecovery dır ve çok ekmek yedirmiştir bana.
caagroup tarafından 03/Tem/14 20:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Ontrack da olmadı hoca diğerleriyle aynı
-
Up
-
arkadaslar bence onerdıgınız programlaı upload edın ve lınk verın bellıkı arkadaslar hep free takılıyor ve free lerde de kısıtlamalar var o yuzden sonuc alınamıyor upload edemıcek boyutlarıda lınk verırsenız sankı daha yardımcı olabılırız bu sıkıntısı olan ınsanlara
tabı bu benım gorusum.
-
Freeware olmayanları full denedim hoca hepsi fos
-
get data back ile çogu zaman dosyalarımı kurtardım zaten soruyor sana neden silindi dosyaların formatmı attın fdiskmi çektin yeni sistemmi yükledin diye ona göre tarama yapıyor şuzamana akdar getdata back işimi gördü ama aralarında en iyisi encase anca 4.20 den başka full sürümü yok 7.0 da daha gelişimiş özelilkler oldugu söyleniyor tabi deneme şansım olmadı hiç.