Proficiency Sınavı Hakkında Bilgili Arkadaşlar...
-
selamlar arkadaşlar ben hazırlık öğrencisiyimde 2 hafta sonra proficiency sınavına gireceğim, daha önce girmiş olanlar veya bilgi sahibi arkadaşlar biraz buraya da aktarabilir mi bildiklerini =)
proficiency = ingilizce yeterlilik sınavı...
kolay mı zor mu olur falan filan gibisinden =)
-
igilizcen iyiyse kolaydır :))
-
valla grammer im kötüdür, sınavı geçememek için bir sebep olabilir =)
-
ben girdim çok zor sayılmaz girmeden önce çok zor filan diye bayaa abartmışlardı
umdugumdan kolay çıktı en yüksek puanıda ben almıştım :) anlıcan pek zor sayılmaz şimdiden başarılar...
-
abi muhtemelen bunun gibi bir şey olacak
çok korkma :D
http://placementtest.berlitz.com/cmd10/modPortalBerlitz.axrq
-
Turansoft bunu yazdı:
-----------------------------abi muhtemelen bunun gibi bir şey olacak
çok korkma :D
http://placementtest.berlitz.com/cmd10/modPortalBerlitz.axrq
-----------------------------ibişlik yaptı bende açılmadı :|
şunu bana sen yollasana =)
-
hangi üniv.? okula göre değişiyor. bizde essay filan yazmıştık. Biraz kelime ezberlendikten sonra yapılıyor işte
-
uludağ üniversitesi =)
biz de essay falan yazacağız bir kısım da test olacağız...
70 almak gerekiyor :| =)
-
bende erasmus programından faydalanmaya karar verdim ama yabancı dil sınavı nasıl olacak bilmiom sözlü mulakat felanda olur sanırım bu konuda benide aydınlatırsanız sevinirim
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
bende erasmus programından faydalanmaya karar verdim ama yabancı dil sınavı nasıl olacak bilmiom sözlü mulakat felanda olur sanırım bu konuda benide aydınlatırsanız sevinirim
-----------------------------erasmus fazla zor olmuyor bu sene ortalamam düşük geldi yoksa gircektim ben sorulara filan baktım aşırı zorlugu yok.kelime bilgin ve gramerin iyiyse halledilir mulakatta büyük ihtimal gecersiniz zaten sınavla ilgili sorular soruyorlar yine... kazanırsın bence :)
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------erasmus fazla zor olmuyor bu sene ortalamam düşük geldi yoksa gircektim ben sorulara filan baktım aşırı zorlugu yok.kelime bilgin ve gramerin iyiyse halledilir mulakatta büyük ihtimal gecersiniz zaten sınavla ilgili sorular soruyorlar yine... kazanırsın bence :)
-----------------------------inşallah inşallah aslında gitmsemmi fiziğin türkçesini anlamaıyorum birde onu yabancı dilde görecem
:S