Proficiency Sınavı Hakkında Bilgili Arkadaşlar...
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------kapil bunu yazdı:
-----------------------------erasmus fazla zor olmuyor bu sene ortalamam düşük geldi yoksa gircektim ben sorulara filan baktım aşırı zorlugu yok.kelime bilgin ve gramerin iyiyse halledilir mulakatta büyük ihtimal gecersiniz zaten sınavla ilgili sorular soruyorlar yine... kazanırsın bence :)
-----------------------------inşallah inşallah aslında gitmsemmi fiziğin türkçesini anlamaıyorum birde onu yabancı dilde görecem
:S
-----------------------------bence git hem ordaki dersler türkiyedeki kadar zor olmuyor hemde ortam görürsün ne bileyim ufkun açılır kaybedecen bi şey olmaz gecersende artık senin için büyük başarı olur türkiyede rahat edersin ordan gelince :) git kesin git
-
hoca prof kolay ya bende girecem yakın zamanda kelime bilince bide essaylerde kurallara uyunca çok basit oluyo
-
görecez bakalım =)
-
hoca aynı dert bendede var bakalım ne yapıcaz:)):) allah yardımcımız olsun dıyelım :D
-
eger sınav sıstemınız bızımkıne ( ODTU'ye) benzıyorsa ; grammerının ve readıngının kuvvetlı olması gecmen ıcın yeterlıdır.buyuk ıhtımalle 2 tane readıng parcası verır ve anlamaya dayalı sorular sorarlar, bır tane while listening ve take note yaparsınız ve sene ıcınde ogrendıgınız yazı taktıklerınden ( avantaj-dezavantaj, argumentatıon, processıng...) bırını kullanarak bı konu hakkında bısey yazmanız ıstenır ve eger speakıng bolumu varda orda da bı resım hakkında bısıyler anlatmanızı ısterler..sene ıcındekı mıdtermlerın nasılsa prof'da ona benzer bısey olur, ztn test olcagı ıcın sallama yetenegıne de bakar bıraz.. ama benım sana onerecegım bı kıtap var bunu cozersen pek bı problemın kalmaz...CESUR OZTURK'un buıldıng skılls for profıcıency...
-
pek korkum da yok ama merak işte :|
@mndlna
kitap alıp çözmesi de zor kaçar ama dediğini yapacağım sanırım =)