Profilde Yazdığı Haberler Hikaye Döküman Dalgasına Tıklayınca Yazılanı Görsek ? Birde Pm İle İlgili?
-
ilki olmaz, sebebi forumda yazıyor...
ikincisi için yapacam ama kıcımı kaşıyacak vaktim yok...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------ilki olmaz, sebebi forumda yazıyor...
-----------------------------birde forumda yazdığı mesaj a tıklayanca o kişinin yazdığı mesaja gitse direkt konuya girmese
bu ara biz kaşırız rene sen bunları yap :))
edit: daha videolu döküman için zemin hazırlayacaktın hatırlatayım dedim :D
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------ilki olmaz, sebebi forumda yazıyor...
-----------------------------forumdaki konuların rssleri olsa örneğin download konularını takib eden biri rss e abone oldu google reader dan takib ediyo bi konu açıldı 20part linkler var elaman bunu yıldızlar istediği zaman ulaşır, arşivler,başka bi arkadaşına gönderir,daha sonra okumak için saklar ileride çocuklarına gösterir hea cevap yazmak isterse rss den konu başlığına tıkyıp cevapda yazar
renenin profiline bakıyorum "12 Ya Da 15 Ay "Herkes Er Olacak" başlıklı topiğe cevap yazmış ben direk yazdığı cevaba gidicem google da aratıyorum
"site:tahribat.com 12 Ya Da 15 Ay "Herkes Er Olacak" renegadealien tarafından" ilk çıkan link renenin yazdığı cevaba götürüyo tabi alternatif bu bazen sapıtıyo =)
google de aratma kalıbı şöyle "site:tahribat.com konuşalığı nick tarafından"
-
Yunus-Emre bunu yazdı:
renenin profiline bakıyorum "12 Ya Da 15 Ay "Herkes Er Olacak" başlıklı topiğe cevap yazmış ben direk yazdığı cevaba gidicem google da aratıyorum
-----------------------------"site:tahribat.com 12 Ya Da 15 Ay "Herkes Er Olacak" renegadealien tarafından" ilk çıkan link renenin yazdığı cevaba götürüyo tabi alternatif bu bazen sapıtıyo =)
-----------------------------odedigini otomatik sekli yine croowle da var... soyleki;
http://jrgarga.brinkster.net/searchresults.asp?query=renegadealien olarak arama yaptiktan sonra. aramalarin ciktigi yerin ustunde bir text box var (orta kismin ustunde)... oraya yazdiginiz herseyi real-time olarak arama yapiyor alet. yani "12 Ya Da 15 Ay "Herkes Er Olacak" yazdiginiz anda zaten altta cikiyor, butona mutona basmaya bile gerek yok yani :)
@DJ_Alper ben birinin bir konuya attigi mesaji hep ordan buluyorum. mesela osman nikli murid "ne diyon lan?" baslikli konuya msj atmis, bunu profilden goruyorum zaten. bende croowle da "osman" diye ariyorum, sonra real-time arama yapan textbox a "ne diyon lan" yazdiginiz anda altta o sayfanin linki cikiyor.
oyle yani...
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
benimde bir isteğim var, yeni konu açmıyım bari, mesela ilginç bi konu görüyoruz, yarın öbürgün lazım olur diyoruz, yer imlerine ekliyoruz, bi süre sonra taşıyor bu, bi tarafta "konuyu sakla" gibisinden bi buton olsa, tıklayınca bizim gireceğimiz bi açıklama ile kaydetse, sonra istediğimizde bunlara bakabilsek ve bunların içinde arama yapabilsek fena olmazdı.
-----------------------------tahripad yapılsın diye boşuna istekde bulunmadık =)
-
lemar bunu yazdı:
-----------------------------Yunus-Emre bunu yazdı:
-----------------------------"site:tahribat.com 12 Ya Da 15 Ay "Herkes Er Olacak" renegadealien tarafından" ilk çıkan link renenin yazdığı cevaba götürüyo tabi alternatif bu bazen sapıtıyo =)
-----------------------------odedigini otomatik sekli yine croowle da var... soyleki;
http://jrgarga.brinkster.net/searchresults.asp?query=renegadealien olarak arama yaptiktan sonra. aramalarin ciktigi yerin ustunde bir text box var (orta kismin ustunde)... oraya yazdiginiz herseyi real-time olarak arama yapiyor alet. yani "12 Ya Da 15 Ay "Herkes Er Olacak" yazdiginiz anda zaten altta cikiyor, butona mutona basmaya bile gerek yok yani :)
@DJ_Alper ben birinin bir konuya attigi mesaji hep ordan buluyorum. mesela osman nikli murid "ne diyon lan?" baslikli konuya msj atmis, bunu profilden goruyorum zaten. bende croowle da "osman" diye ariyorum, sonra real-time arama yapan textbox a "ne diyon lan" yazdiginiz anda altta o sayfanin linki cikiyor.
oyle yani...
-----------------------------vesselam
ama kaçımız croowle a giriyoruz tbt de olan bişi olsa =)