Programın Kullanacı Sebekeyi Belirleme ?
-
ufacık bi sorunum var ( walla yalan kafayı yicem )
laptopta tahmin edeceginiz gibi 2 tane ag kartım war kablolu we kablosuz yapmak istedigim ise bilgisayarımdaki farklı programlar icin farklı cıkıslar kullanmak aynı anda :s
orn:
google chrome --- vpn (ultravpn)--- internet
msn--vpn---internet
firefox --- internet
utorrent---internet
weya:
chrome --- wireless
firefoxx -- kablo
bunu basıl yapabilirim bir bilgisi olan warmı ?? asıl amacım 1inci ornektekini yapmak neden derseniz vpn weya proxy ler beles kullanınca hızınızı dusuruyo amacım bunu gecmek orn 4megalık baglantı warken vpni acında hız vpn verdigi 1mega ya dusuyor amac 1le vpn uzerinden internette gezerken kalan 3le film indirmek
simdiden tesskurlerr
-
Böyle bişey mümkün mü bilmiyorum ama kabloludan internet wirelesden ağ yada tersini yapabilirsin
-
kafamı koltuk altıma aldım tekrar yaz :| desem daha mantıklı bir cvp olurdu
hoca naptn böle bise mümkünse bnde yapayım :|
-
deli fantazi war adamda :)
-
PRogramı yazan kiş bunu kontrol edebilir.
-
karakule-
tesekkurler we dedigini denemistim pek ise yaramıoo
virtual makinada bsd firewall kurup (smoothwall) kabloyu ona werdim 2 de ip werdim ordan lan we internet die sonra
wirelestan --modeme ---firewall girisine---firewall ---firewall cıkısı ---internet denedim ama olmadı :D:D:D weya bn yapamadım
-
muhammedonur-
birazdaha acıklayabilirmisin hangi programı ? vpni mi ? chromumu ?
-
bide TOR u bileniniz warmı bilmiorum ama sole calısıyor
tor-- sifreli baglantı --proxyler--internet (internete cıkmadan birden cok bilgisayar uzerinden cıkıyor ama yavass)
gusel yanı bu sizin yan baglantınız gibi calısıyor TORu actıktan sonra tor uzerinden cıkıs yapmasını istediginiz bprogramın icindeki proxy kısmına torun ipsini yazıosunuzz we oldu bitti giit :D:D
we evet tor u kullanarak web filtrelerini gecebilirsiniz we open source :D
bu yazı tor acıklaması gi oldu ama neyse :D
benzer bisey yow mu ya ??
-
virtual pc ile yapabilrsin. Virtual Pc nin ağ kartı olarak istediğini göster ve o gösterdiğin ağ kartından açacağın proları virtualden aç. Bu virtual olayı win7 de baya geliştirildi programı hiç bi pencere içinde görmeden direk win7 penceresi gibi açabiliyorsun araştır bulacaksın :D
-
Ben olsam dediğini Net Limiter Programıyla yapardım.
Download programına 3mbitlik bağlantı sınırlaması verip kalan hızla surf yapardım.
-
Bir router işini görebilir diye düşünüyorum.
Örn: 10 pc lik bir network de tüm pc ler X uygulamasını data hattı yani ethernetten, Y uygulamasını wireless üzerinden çalıştırsın ya da erişebilsin. Bunu bir router ile yapabilirsin.. Çalıştığım yerde buna benzer bir sistem kullanıyorum..
router için bknz. Google :)
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------
Bir router işini görebilir diye düşünüyorum.
Örn: 10 pc lik bir network de tüm pc ler X uygulamasını data hattı yani ethernetten, Y uygulamasını wireless üzerinden çalıştırsın ya da erişebilsin. Bunu bir router ile yapabilirsin.. Çalıştığım yerde buna benzer bir sistem kullanıyorum..
router için bknz. Google :)
-----------------------------Abi routerla ne alakası var allasen ya dur dur bu konuyu güncel tutalım hocam router benim kullandığım yazılımı nerden bilecek ? mümkünatı yok ya :)
-
makinaya proxy kurabilirsin...