folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Programın Kullanacı Sebekeyi Belirleme ?

Programın Kullanacı Sebekeyi Belirleme ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

makinaya proxy kurabilirsin...

-----------------------------

ha bak şöyle bişey geldi aklıma proxyiyi kuruyoruz makinaya mesela tüm programlar localhost yada 127.0.0.1 olarak kullanıyor ya mesela. Proxyi kurduktan sonra kabloyu 10.0.0.1 olarak manuel ip ver wirelese da 192.168.1.1 iki proxy kur birini 10.0.0.1 diğerine ise 192.168.1.1 sonra kullanmak istediğin programlarda proxy kullan diyip ona göre ayarlarsın çok deli bi fikir oldu bak bakalım olacak mı anlatım kötü olabilir çok acelem war ona göre :))

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Biliyor biliyor öğretirsen herşeyi biliyor :)

şaka bi yana şubelerimizde x uygulaması dialup bağlantı kuruyor y uygulamaları normal adsl üzerinden bağlanıyor. bunu istediğini sandım sanırım yanlış anladım..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yapılabilir.

Ama ortaya büyük bir network ek yazılımlar çıkar.

Şu an buna benzer bir network yönetiyorum, fantazi değil..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orhie
    orhie's avatar
    Erkek

muhammedonur

abi eywallah dedigin oluyo biliom ama yaptıgın isleme gore ram we islemci kaybın oluyo we orn usb harddiski aynı anda 2makinede kullanıamıosun :S

ama asında gizli islerimiz icin dedigini yapmak cook mantıklı, yablacın yasak seyleri yap isin bitincede virtual harddiski sill :D:D

real_agabey

abi sorun limit koymak degil :( bize konulan limit we engellri asmak :D

rappermcs

dediginde anlamadıgım bisey war x ve y uygulamarı routera gitmeden once hangi baglantı uzerinden gitcegini secmesi gerekiyor(bunu nasıl yapıcaz iste onu mereak edioz:D) yani oları routerdan once cozmemiz grekiyor

KaRaKuLe

sennin proxy fikri kafama yattı :) amma soyle bisey yapsak adaptorleri paslasıma acıp programların proxy kısmına bunların ipleri yassak olurmu ( denicem bunu )?

8mm

kullandıgınız yazılımı biraz anlatırmısın :D

Toplam Hit: 2657 Toplam Mesaj: 15