Programın Kullanacı Sebekeyi Belirleme ?
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
makinaya proxy kurabilirsin...
-----------------------------ha bak şöyle bişey geldi aklıma proxyiyi kuruyoruz makinaya mesela tüm programlar localhost yada 127.0.0.1 olarak kullanıyor ya mesela. Proxyi kurduktan sonra kabloyu 10.0.0.1 olarak manuel ip ver wirelese da 192.168.1.1 iki proxy kur birini 10.0.0.1 diğerine ise 192.168.1.1 sonra kullanmak istediğin programlarda proxy kullan diyip ona göre ayarlarsın çok deli bi fikir oldu bak bakalım olacak mı anlatım kötü olabilir çok acelem war ona göre :))
-
Biliyor biliyor öğretirsen herşeyi biliyor :)
şaka bi yana şubelerimizde x uygulaması dialup bağlantı kuruyor y uygulamaları normal adsl üzerinden bağlanıyor. bunu istediğini sandım sanırım yanlış anladım..
-
Yapılabilir.
Ama ortaya büyük bir network ek yazılımlar çıkar.
Şu an buna benzer bir network yönetiyorum, fantazi değil..
-
muhammedonur
abi eywallah dedigin oluyo biliom ama yaptıgın isleme gore ram we islemci kaybın oluyo we orn usb harddiski aynı anda 2makinede kullanıamıosun :S
ama asında gizli islerimiz icin dedigini yapmak cook mantıklı, yablacın yasak seyleri yap isin bitincede virtual harddiski sill :D:D
real_agabey
abi sorun limit koymak degil :( bize konulan limit we engellri asmak :D
rappermcs
dediginde anlamadıgım bisey war x ve y uygulamarı routera gitmeden once hangi baglantı uzerinden gitcegini secmesi gerekiyor(bunu nasıl yapıcaz iste onu mereak edioz:D) yani oları routerdan once cozmemiz grekiyor
KaRaKuLe
sennin proxy fikri kafama yattı :) amma soyle bisey yapsak adaptorleri paslasıma acıp programların proxy kısmına bunların ipleri yassak olurmu ( denicem bunu )?
8mm
kullandıgınız yazılımı biraz anlatırmısın :D