Proje Bazlı Freelance Çalışabilecek C++ Uzmanı
-
Merhaba arkadaşlar,
Bir arkadaşımın ricası üzerine bu konuyu açmaktayım. Kendisi online oyunlar üzerinde çalışıyor ve sürekli küçük çaplarda projelere ihtiyaç duyuyor.
Elinde kaynak kodları var bu kaynak kodları gerektiğinde çözüp onu karşılayabilcek uygulamalar geliştirilmesi isteniliyor. Ya da kaynak koda
eklenmeler yapılması isteniyor. Aynı zamanda network bilgisi de gerekli (çünkü client-server iletişimi yapılıyor) ve de bazen şifreli veri gönderilip,
şifreli veri alınıyor. Bu şifrelenmeni de çözülmesi gerekiyor. Kaynak kodlar elinde olduğu için bu fonksiyonları kullanarak şifrelerin çözülmesi gerekiyor.
Yardımcı olması babında wireshark gibi bir program kullanmayı bilmek avantajdır.
Projelere göre ücret verilecektir, sabit bir ücret yok. Projeler çok zor değildir ama çok kolay da değil. Baya emek harcanması gerekiyor. Benim çok
zamanım olmadığı için tahribat dan arkadaş bulabiliriz diye düşündüm.
İlgilenen arkadaşlar ister konu altında ister özel mesaj olarak iletişim bilgilerini verebilirler. Detayları arkadaş size anlatacak.
Not: Başka bir dil bilen elemana ihtiyaç yok. Yani C# ya da delphi biliyorum olmaz mı diye sormanıza gerek yok. C++ bilen kişi arıyoruz ve gerçekten iyi bilmesi gerekiyor yoksa işin içinden çıkamaz. İki taraflı zaman kaybı olmasın
Teşekkürler
-
Konu aktif hala..
-
kimse demiyor ki aliyim çırak yetiştireyim
-
Burasi marangoz mu ki, al hemen yetistir:) Saka bir yana. Cok zamanim yok benin. Ama yetistirmeye calistigim biri var. Bos olan arkadaslar yardimci olsunlar. unbalanced tarafından 11/Ağu/12 18:28 tarihinde düzenlenmiştir
-
Kolay gele ,oyun ne bu arada ko falan mı
-
arkadaş şuan online değil ama herorivals olması lazım oyun. kendi serveri falan var. bunun için eklenti yaptırmak istiyor. ilgileniyorsan iletişime geçmene yardımcı olayım hocam :)
-
Sonkez upluyorum konuyu :) artık bu sefer çıktı çıktı.. çıkmadı yapabilecek bir şey yok :D
-
Cobol,C,C++,C#,Java,Javascript,VB.NET,ASP,PHP,F# vs..... alanımdır :D hepsinde merhaba dünya yazabilirim
Programmer tarafından 12/Ağu/12 12:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Programmer bunu yazdı
Cobol,C,C++,C#,Java,Javascript,VB.NET,ASP,PHP,F# vs..... alanımdır :D hepsinde merhaba dünya yazabilirim
uzaylılarla iletişime geç hocam sen onlara da öğret merhaba demeyi :) gelemediler bir türlü belki utanıyorlar :P
-
stajer alın stajer!
Yaz boyu karadeniz'de EER diagramlarıyla boğuşuyorum. Yok insan kaynakları, yok maaş bordroları. ERP miş peh... Stajer alsanız karın tokluğuna yanınızda çalışırdım. Benim gibi C++ manyağı bir adam için çok güzel bir deneyim olurdu...
Umarım işinize yarar adamı bulursunuz. Bulamıyorsanız ya gerekli reklamı yapamamışsınızdır, ya gereken ücreti veremiyrsunuzdur, ya da piyasada sistem programcıları azalmıştır.
-
c++ ı bilen bir adam 2500 altında çalışmaz, iyi bir adamsa 3500 5000 arası çalışır, neden uğraşsın freelanse iş ile? rasyonel olmalısınız.