folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Proje Bazlı Freelance Çalışabilecek C++ Uzmanı

Proje Bazlı Freelance Çalışabilecek C++ Uzmanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

stajyerlik için biraz daha zaman var :) önce kendi işlerimizi yerli yerine oturtalım ondan sonra..

arkadaşın işi benimkinden bağımsız. ben sadece onun için arıyorum. elbette c++ ı iyi derecede bilen biri çok yüksek alır. Ama bu kişinin de boş zamanları olur.

1 saatte de çözebilse bu işi parasını alacak 1 hafta da .. Arkadaş devamlı iş veriyor. haftada yeri geliyor 3-4 iş. Yani bazı işler 500 tl den olsa 2500 tl den

daha çok parayı 1 ayda rahat kazanabilir.. işe ve o kişinin tecrübesine bağlı.  Şuana kadar eleman bulamadı arkadaş. r10 dan zaten kimse çıkmadı,

tahribattan da umut kalmadı, ceviz.net e soracağız olmadı yabancılarla görüşmeyi düşnüyoruz ama neden yabancı bir yazılımcı kazansın ki. Zaten arkadaşın

daha önce çalıştığı eleman polakmış (polonyalı) 50 dolara yapıyor uygulamalarımı diyordu. Ama ne olmuşsa kaybetmiş artık.. Verdiği her işi yapıyormuş o

derece Cpp de kendini geliştirmiş biriymiş ki normal bir türk yazılımcısı bu işler için 500-600 tl istiyor o adam 50 dolara hallediyormuş. Ama yine de gönlümüz

türklerden yana.. Varsa çevresinde bu tarz bir işe ilgi duyabilecek iletişime geçebilirler

teşekkürler

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bir arkadaşım var kendisine ulaşayım, teknik bilgileri pmlersen havadan konuşmamış olurum kendisiyle

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

tamam hocam teşekkürler ilgin için pm yi attım :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 1651 Toplam Mesaj: 14