Proje Ornekleri Verelim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur_123
    onur_123's avatar
    Erkek

Bendende bi iki örnek:
    mesela bi şirketde çalışanların birbiri ile dosya paylaşımı ve karşılıklı yazışan progrm yada şirketde kullanılan ürünler ve dosyalarınaranması  hakkında bi arama matoru yapılabilir.

Yazılım mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer.Donanım mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer ama odada kedi filan yoktur.Sistem mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer;odada kedi yoktur ama birileri "Kediyi yakaladım" diye bağırır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

bilgi paylastıkca güzel

proje fikirleri süper fikirler için teşekkürler

www.dunyadailkler.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

arkadaslar c++ , c# veya java ya yeni baslayanlar için kucuk bir proje konusu veriyorum daha sonra bunun çözümleri hakkında programları ve kodları paylasalım

ben kendi yaptıgım kucuk bir uygulamayı sizlerle paylasmak istiyorum ben bu uygulamayı yaptımda ugrasmak isteyenlere once soruyu sorayım bikaç güne cvbını

veririm hem kod ları inceleneyerek daha ii ogrenebilriz hem bazı seyler daha ii oturur

soru su şimdi bir pizza mekanı var calısanlar için kolaylık saglamak amacıyla bi uygulama burda soracak siparişinizi alabilir miyim dicek kac tane pizza die sorcak

sonra  pizza boyutunu sorcak kucuk mu olsun buyuk mu orta mı die (hepsini tek tek sorcak( kac tane ise)) sonra içinde kac çeşit olsun dicek hesabı vercek

ne tane su boy pizza n tane su boy pizza gibi toplam su kadar cesit toplam fiyat bu budur kdv si budur vereceginiz tutar budur gibi sora baska sipariş var mı die

sorguasın eger varsa aynı işlemler tekrarlansın cıkmak isteyene kadar basit bi uygulamda yeni baslayanlar için uygun bir uygulama herkesem kolay gelsin

projelerimizn devamı gelir inşallah herkes burda paylasırda  güzel seyler ortaya cıkar :)

www.dunyadailkler.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

64-bit MoonStar projesi nasil ?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ben 2 gün önce klasör zımbırtısı yaptım. dizi - oyun vs. için durmadan klasör açıyordum bi list e hazır textler yazdırdım tık attıkça belirttim yerde klasör açıyor kendi kendine.. list de ki isime göre :)

şimdi de dizi arşivim için diz-im diye program kodluyom.o da güzel oluyor xml le online verileri son yayın tarihini falan çekiyor..altyazı bulma şeysi,torrentleech de yeni bölüm kontrolü falan daha bitmedi ama 2-3 güne bitiririm..

genelde kendi işime yarayacak şeyler yapıyorum. :)

ama proje istiyorsanız,

torrent arama programı olabilir, quick torrent searcher. en basitinden bi webbrowser ekleyip text den aratıp webbrowser da gösterebiliirsiniz falan. arada güzel proje geliyor yazarım geldikçe :)

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

projeler süper :) aslında da yeni baslayanlar için demiştim bunlar için daha cok fırın ekmek yemek lazım

yine de projelere teşekkürler faydalanacak arkadaslar bulunur yine paylasıma fikirlere devam :)

www.dunyadailkler.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GangShot
    GangShot's avatar
    Erkek

Kriptoloji ile ilgili bişiler yapılabilir (:

adamın teki yarın ölcem demiş yarmışlar ölmüş..
Toplam Hit: 3184 Toplam Mesaj: 18