Proje Ornekleri Verelim
-
Bendende bi iki örnek:
mesela bi şirketde çalışanların birbiri ile dosya paylaşımı ve karşılıklı yazışan progrm yada şirketde kullanılan ürünler ve dosyalarınaranması hakkında bi arama matoru yapılabilir. -
bilgi paylastıkca güzel
proje fikirleri süper fikirler için teşekkürler -
arkadaslar c++ , c# veya java ya yeni baslayanlar için kucuk bir proje konusu veriyorum daha sonra bunun çözümleri hakkında programları ve kodları paylasalım
ben kendi yaptıgım kucuk bir uygulamayı sizlerle paylasmak istiyorum ben bu uygulamayı yaptımda ugrasmak isteyenlere once soruyu sorayım bikaç güne cvbını
veririm hem kod ları inceleneyerek daha ii ogrenebilriz hem bazı seyler daha ii oturur
soru su şimdi bir pizza mekanı var calısanlar için kolaylık saglamak amacıyla bi uygulama burda soracak siparişinizi alabilir miyim dicek kac tane pizza die sorcak
sonra pizza boyutunu sorcak kucuk mu olsun buyuk mu orta mı die (hepsini tek tek sorcak( kac tane ise)) sonra içinde kac çeşit olsun dicek hesabı vercek
ne tane su boy pizza n tane su boy pizza gibi toplam su kadar cesit toplam fiyat bu budur kdv si budur vereceginiz tutar budur gibi sora baska sipariş var mı diesorguasın eger varsa aynı işlemler tekrarlansın cıkmak isteyene kadar basit bi uygulamda yeni baslayanlar için uygun bir uygulama herkesem kolay gelsin
projelerimizn devamı gelir inşallah herkes burda paylasırda güzel seyler ortaya cıkar :)
-
64-bit MoonStar projesi nasil ?
-
ben 2 gün önce klasör zımbırtısı yaptım. dizi - oyun vs. için durmadan klasör açıyordum bi list e hazır textler yazdırdım tık attıkça belirttim yerde klasör açıyor kendi kendine.. list de ki isime göre :)
şimdi de dizi arşivim için diz-im diye program kodluyom.o da güzel oluyor xml le online verileri son yayın tarihini falan çekiyor..altyazı bulma şeysi,torrentleech de yeni bölüm kontrolü falan daha bitmedi ama 2-3 güne bitiririm..
genelde kendi işime yarayacak şeyler yapıyorum. :)
ama proje istiyorsanız,
torrent arama programı olabilir, quick torrent searcher. en basitinden bi webbrowser ekleyip text den aratıp webbrowser da gösterebiliirsiniz falan. arada güzel proje geliyor yazarım geldikçe :) -
projeler süper :) aslında da yeni baslayanlar için demiştim bunlar için daha cok fırın ekmek yemek lazım
yine de projelere teşekkürler faydalanacak arkadaslar bulunur yine paylasıma fikirlere devam :) -
Kriptoloji ile ilgili bişiler yapılabilir (: