folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Protein Alıcam, Spor Yapan Arkadaşlar Bakabilirmi

Protein Alıcam, Spor Yapan Arkadaşlar Bakabilirmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

Müritlet yaklaşık 1 aydır hergün evde dambıllarla  1,5 saat çalışıyorum.. Daha hızlı bir şekilde vücudumun şekil almasını istiyorum bu yüzden protein alıcam internetten satan güvenilir yerler biliyoırmusunuz? Piyasada çok sayıda sahte satan varmış..

İkinci sorum ise bu proteini kullanmayı bırakırsam bana kötü bir yan etkisi olurmu? yada boşver kullanma kalsın dediğiniz bir etkisi varmı?

Boy: 175 Kilo:80 Yaş:22

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

bosver hocam.dogal kal spor yap devamli onun yerine yumurta ye daha iyi.Sentetik onlar hep.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

bende senn gibi düşünüyordum 1 aydır beslenmeme dikkat ediyorum, protein ağırlıklı besleniyorum.. bide bende kilo var (ekmek, tuz şeker, mayonez,akşam 7 den sonra yemeği kestim) şimdi kilo verdim biraz kas felanda oldu biraz :) ama artık yaz geliyor bi an önce doğru düzgün olmak istiyorum bu şekilde çok yavaş lanet olası :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

hocam boyun ne kadar kilon ne kadar? yaş kaç? yazaydın bi ona göre bizde yapıyoruz.tavsiye babında bişeyler söyleriz..

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

ilk mesajı düzenledim kardeşim, kilo boy oranı belki fazla görünmeyebilir ama bende göbek var ve kilolu gözüküyorum.. asıl hedefim 70-72 kilo olmak ve bu kiloda yağlardan dolayı değil kaslardan dolayı olsa sıkıntı olmayacak :D ne güzel hayal kuruyorum yahu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

bende de kilo azlığı var.şansa bak! kilo almak için progainer,yok efendim balıkyağı kapsülleri falan tozlar,demir hapları falan aldım.anca 5 kilo alabildim.ondan fazla alamadım.o zaman senin sadece çalışman gerek bi de spor merkezine gidip bi spor hocası yada diyetisyenden yemek programı hazırlat. o kadar!! koşu bandında aban hocam,bisiklette yardır hocam göbek neyim kalmaz. ama masada da yemeklere abanırsan onu bilemiyom bi faydası olmaz heral..

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Hocam uzun süre spor yaparsın belirli bi noktadan sonra anlarsın artık gelişmediğini, o noktadan sonra kullanmanı öneririm proteini. Dambıl ile tüm vücuda orantılı bi gelişim gerçekleştiremezsin. Ya bi salona yazıl imkanın varsa ki protein alıcak imkan varsa ona da imkan vardır, ya da proteinsiz devam et derim. Vücut senin, benimkiler sadece tavsiye kolay gelsin

der die das
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Protein alsanda değişen bir şey olmayacak. O iş evde ne yazık ki olmuyor.

İstediğin gelişimi sağlayabilmek için kilo arttırman gerekiyor ki bu da evde genel anlamda mümkün değildir.

Salona git, sana verilen programa sadık kal, 3 ay sonra aminoasit e başlarsın. 

Baktın o da kesmedi protein tozuyla devam edersin.

Edit : Yan etkisi doğru kullandığın sürece sıkıntı çıkarmaz. Ama sen atıyorum 20kg luk ağırlıkla çalışıyorken protein tozu alıp hala 20kg ile devam ediyorsan ve bunu uyguladığın program doğrultusunda arttırmıyorsan ciddi sıkıntılar yaşarsın.

Son asıl önemli olan edit :  Bu işi profesyonel anlamda yapmayacaksan hiç bir şekilde aminoasitti proteindi şuydu buydu her ne olursa kesinlikle kullanma! 

Ben bu işten ekmek yiyecem kardeşim diyorsan vur karaciğerin gözüne gözüne :)

Solak Cerrah
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

Ya spor salonuna yazıldım 3 ay peşin verdim sonra yalan oldu 3 gün gittim 5 gün gitmedim sonra hiç gitmedim.. bende eve aldım ekipmanları 1 aydır aralıksız çalışıyorum.. Hepsiburadandan aşağıdakileri aldım

http://images.hepsiburada.net/assets/Spor/200/sporvoitsb800.jpg - Mekik Sehpası

http://images.hepsiburada.net/assets/Spor/200/spordelta731.jpg - Uzun Bar

http://images.hepsiburada.net/assets/Spor/200/Spor_585604.jpg - 20 Kg Dambıl Set

Ozaman protein alma işini erteliyorum yine.. bu şekilde çalışmaya devam.. inşallah yaza adam gibi bir şekilde olurum 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

2 dambılla olmaz o iş, salona yazıl 3 ay sadece aminoasit desteğiyle çalış, piramit çalışmaya girince protein almaya başlarsın. direk protein alır dambıllara abanırsa soba borusu gibi kolların ve odun gibi bir vüducun olur :| salona gitmeden military style çalış diyecem onu yapabilimek için de zaten normalde vücuoottt lazım, vicıt la olmaz hocam.

şarkı güzel

youtube.com/watch?v=bx1oujoesD0

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkcode
    Darkcode's avatar
    Erkek

sen zaten suan sana gerekli olan protein i gunluk besinlerden aliyorsun ( tavuk yumurta peynir vs. )

disaridan aldigin protein tozu su an icin senin bi isine yaramiyacak ama 2 3 ay sonra alirsan faydasini gorebilirsin.

nasıl edelim?
Toplam Hit: 1572 Toplam Mesaj: 15