folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Protein Tozu Kulllananlar

Protein Tozu Kulllananlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Aranızda vucut geliştirme ile ilgilenen ve protein tozu yada kas geliştirmek için kullanılan ürünlerden kullananlar varmı acaba .. yada nasıl bişe önerirsiniz.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    hic baslama öle biseye gerek yok bence saglıgın ile oynama sentetik şeylerle...Devamlı spor yaparsan ztn şekle giriyor vucudun...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4snake
    4snake's avatar
    Erkek
    Protein Tozunda Whey Protein Öneririm Protein Tozunun Sağlıkla Alakası Yoktur He Sen Pro Toz Yerine Creatin Amino Gömersen İlerki Yaşlarda Kötü Çıkarırsın Acısını Sadece Whey Protein İyi

Kavanoz dipli dünya
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

öncelikle şu soruyu sorman gerek protein tozuna ihtiyacım varmı yeni başlıyan biri için protein tozu gerekmez.Vucut agırlıgının 1-1.5 katına denk gelicek kadar protein alman önemli bunu dogal yollardan alıyorsan sorun yok. Besinler.org ben bu siteden hesaplıyorum günlük kalori ve protein hesabını.Arkadaş Whey demiş dogru demiş çogunlukla whey önerilir kana hızlı karışması acısından alternatif olarak casein,egg ve soyda var ama bunlara çokta ihtiyacın yok casein bir önemli onun içinde yatmadan 1 bardak süt içmeni öneririm.

Birde aldıgın Supplimentin degerleri çok önemli GNC'in wheyini önermem ben Optimum'unkini kullanıyorum tadıda bileşenleride çok iyi içinde BCAA ve Gluataminle geliyor ki bu iki kas gelişimi acısından Proteinin kendisi kadar önemli maddeler.Bir supplimenti aldıktan sonra 1-2 aydan sonra ara vermeni öneririm 1-2 hafta kadar böylelikle vucut tembellikten kurtuluyor.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    body yapacaksan hocam hiç haplarla uğraşma tavsiyem body ciler çok yumurta tüketerek yapıyorlar o vücutları çiğ olarak yumutayı içersen çok yararını görürsün vücut geliştirme konusunda.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------
    body yapacaksan hocam hiç haplarla uğraşma tavsiyem body ciler çok yumurta tüketerek yapıyorlar o vücutları çiğ olarak yumutayı içersen çok yararını görürsün vücut geliştirme konusunda.

ve sonra yüksek kolestrolden hastaneye :) bu adamın 1 ölçek wheyden alıcagı protein 21gr ila 23gr arasında degişiyor.1 yumurtanın yaklaşık olarak 50gr oldugunu var sayarsak 4 yumurta yani 200gr yumurtada 25gr protein var 300kcal denk.Degerler yakın görünse bile Whey her zaman daha hızlı sindirildigi için avantajdır.Antremandan hemen sonra protein ihtiyacı karşılaman gerekicegi için kana çabuk karışan birşey lazım.Aynı zamanda 1gr protein 4kcal ise senin yedigin yumurtalardan 200kcal yagda sana ekstradan gelicek.Kısacana 1 gr kas üretim derken 3 gr yag üretiyorsun.Son olarak o dedigin bodyciler bırak yumurtayı igneyle yaşıyorlar.Supplimentler zararlı degil aşırı ve bilincsiz kullanımı zararlıdır.

Son olarak Whey'e alternatif dogal ürün Lor peyniridir.Kalorisi düşük protein degeri yüksektir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kompetan
    kompetan's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:

Yumurta çig olarak içilirse fayda yerine zarar getirir.

Body yapacaksan sana önerim tozdu aminoasitti uğraşma ona vereceğin parayla protein bakımından zengin yiyeceklere ver. Tavuk ye(Özellikle gögüs bölgesi bu bakımdan zengindir.) Yumurtanında beyazını ye kahvaltılarda,

Sanırım kilo alamıyorsun, Yapacağın idmanlar öncesinde karbonhidratlı(pilav, makarna....) yiyeceklere proteinden daha fazla öncelik ver(Örneğin %70 karbonhidrat %30 protein agırlıklı )

İdman sonrasında ise tam tersi proteine agırlık ver.Bitkisel proteini de ihtam etme(Özellikle yeşil mercimek, fasulye.... )

"Benimle oyun oynama oyuncağım olursun."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo

protein tozunu boşver kas yapmak istiyosan hem sağlıklı hem de ilerde bişi olmaz - Supradyn(hap) , Omega3-Balıkyağı hapı , Calsium Sandoz , Magnezyum sandoz

bunları kullan ben kullanıyorum 

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Yeco bunu yazdı:

protein tozunu boşver kas yapmak istiyosan hem sağlıklı hem de ilerde bişi olmaz - Supradyn(hap) , Omega3-Balıkyağı hapı , Calsium Sandoz , Magnezyum sandoz

Omega3 recovery için üstüne üstelik iyi huylu kolestrolüde yükseldir
    Kalsiyum kemik yapısı için
    Magnezyum antioksidan
    Supradyn multi vitamin omegayla aynı

iyi hoş demişsinde bunları uzun vadede almak şu yan etkilere sebep olur 1 karacigerin baskılanır pek hoş sonucları olmaz 2 vucudun bunları kullandıkca bu maddeleri sentezleme ve emme yetenegini kaybeder.

Balık yiyebiliyorsan balık ye ama yoksa omega3 iyidir.

Kalsiyum yerine akşamları yatmadan 250ml süt bence hem içindeki kazein proteini hemde kalsiyum gelişmene yardım eder
    Anti oksidan için çok şey var en iyisi brokoliymiş
    Bolbolda meyve multi vitamin için

ben bunların son 3ünü yapıyorum sadece balık işini beceremiyorum ondan bende omega alıyorum ama dedigim gibi belli bir süre alıp vucudu dinlendirmeli sonra yeniden almalısın ve mümkünsede dedigim dogal alternatifleri daha iyi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

uzun süreli yapmayacaksanız boşverin onu bunu...

barfiks adem oğluna verilen en büyük nimetlerden biridir, asılın gitsin =))))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo

sandman bunu yazdı:

Yeco bunu yazdı:

Omega3 recovery için üstüne üstelik iyi huylu kolestrolüde yükseldir
    Kalsiyum kemik yapısı için
    Magnezyum antioksidan
    Supradyn multi vitamin omegayla aynı

iyi hoş demişsinde bunları uzun vadede almak şu yan etkilere sebep olur 1 karacigerin baskılanır pek hoş sonucları olmaz 2 vucudun bunları kullandıkca bu maddeleri sentezleme ve emme yetenegini kaybeder.

Balık yiyebiliyorsan balık ye ama yoksa omega3 iyidir.

Kalsiyum yerine akşamları yatmadan 250ml süt bence hem içindeki kazein proteini hemde kalsiyum gelişmene yardım eder
    Anti oksidan için çok şey var en iyisi brokoliymiş
    Bolbolda meyve multi vitamin için

ben bunların son 3ünü yapıyorum sadece balık işini beceremiyorum ondan bende omega alıyorum ama dedigim gibi belli bir süre alıp vucudu dinlendirmeli sonra yeniden almalısın ve mümkünsede dedigim dogal alternatifleri daha iyi

1.si Balığı hergün yiyemessin ama Omega3 alabilirsin 2.si de Süt iç falan demişsin süt de içsin ama kalsiyum  ihtiyacının tümünü 250ml sütten alabilcek mi ? ayrıca ben sağlıklı yaşaması için değil kas yapmak istiyosa söyledim bunları kas yapmak için günlük ihtiyaç değil + bir protein gerekir

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
Toplam Hit: 2979 Toplam Mesaj: 18