folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Protein Tozu Yararları Zararları Nelerdir ?

Protein Tozu Yararları Zararları Nelerdir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wakizashi
    Wakizashi's avatar
    Erkek

pixel bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben de fitness yapıyorum 2 aydır doğal besleniyoruz :D bende hafiften oynamalar olmaya başladı bu önceden çok boş olduğumdan da olabilir. Tecrübeli arkadaşlara sorum olacak hacılar 177 boyum 70 kiloyum ama göbek ve gögüs o biçim body ile kası artırıp yağı azaltmak için yapıyoruz sizce işe yarayacak mı yoksa kardiyo abansam daha mı iyi olur

yagi sekeri kes azalt yavas yavas duzenli idman yap ama bakin su mantigi aklinizdan cikarin oyle bir kac ayda vucud olmaz bunu sizde biliyorsunuz eger oyle hemen olsaydi herkez vucud lu olurdu bu is cok buyuk emek isteyen bir is ..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

hocam spor yaptığım büyük bir merkez var oranın kendi içinde optimum marka ürünler satılıyor standda. Satan eleman da pederin çok yakın arkadaşı, ona sorduğu zaman söylediği şey " şimdi istediği vücuda kavuşmasına gerçekten yardımcı olur ama ilersi için çok çok büyük zararları var." bunu diyen adam ürünü satan adam hocam gerisine sen karar ver.

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

pixel bunu yazdı:
    ben de fitness yapıyorum 2 aydır doğal besleniyoruz :D bende hafiften oynamalar olmaya başladı bu önceden çok boş olduğumdan da olabilir. Tecrübeli arkadaşlara sorum olacak hacılar 177 boyum 70 kiloyum ama göbek ve gögüs o biçim body ile kası artırıp yağı azaltmak için yapıyoruz sizce işe yarayacak mı yoksa kardiyo abansam daha mı iyi olur

hocam ağırlık basarken her zaman yarım saat ila 1 saat arasında cardio yapmakta çok ama çok büyük fayda var. Kilo ve görünüş olarak 1 ayda farkedebilirsin. Umarım tavsiyemi göze alırsın çünkü cardio bu işin çok önemli bir kısmı.

since 2005 // tbt
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

Tengri bunu yazdı:

Benim babam badici düzenli olarak kullanıyor İstanbul Esenlerde spor salonu var. Ve hiç bir zararı yoktur o tozun. Ben de arada spora gittigimde felan kullanıyorum. Babam iyi bilir bu işleri 15 16 yıldır bu işi yapıyor çünkü, 5 dk önce emin olmak için tekrar sordum hiç bir zararı yok dedi.

esenlerde nerde tahribat indirimi ne kadar sor bakalım :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pixel
    pixel's avatar
    Erkek
    Wakizashi bunu yazdı:

pixel bunu yazdı:

yagi sekeri kes azalt yavas yavas duzenli idman yap ama bakin su mantigi aklinizdan cikarin oyle bir kac ayda vucud olmaz bunu sizde biliyorsunuz eger oyle hemen olsaydi herkez vucud lu olurdu bu is cok buyuk emek isteyen bir is ..

kısa zamanda beklentim yok zaten plaj vücutcusu değilim hocam :D teşekkürler tavsiyelerin için

revolution-
Toplam Hit: 6515 Toplam Mesaj: 26