Proteus 7,1 Yardım!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yama zaten içinde. exlence anahtar rarın içinde hacım

alın size proteus kullanma klavuzu ISIS ARES ikisinide öğrenin devre kurma vs.

http://uploaded.to/?id=yiliuo 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

hoca o dosya tam olarak nerde acaba yerini yazarmısın bulamadım amk :(

+ verdiğin link eski versiyon içn gecerli ama bri kac kişinin ihtiyacını gormusdur saolasın.

+ yorumlardan birinde 1 abimiz neden türkcesini öğrenmeye calısıyorsun demişdi 2 ing tekrarla ezberlersin demişdi.

hoca sana dicem su suan bunların ingilizcesini öğrenmeye vakdımız yok diyebilirim.

+ meb  in ne sucu war demişdin !! meb in sucu su

1. biz meslek lisesi okuyoz mat + ing gerekkli.

ama suan bizim derslerimiz söle

inkilap trafik dil ve  anlatım  din kültürü arasdırma proje ve meslek dersleri amk baska dersimiz yok :( sözde lise okuyoz amk :(

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hacim hepsine next diyorsun yani bu kurmayı herkes yapar sırf göresin diye resimlerle uğraştım.

şimdi kuruluyor.:) ve FİNİSH diyorsun tamam. ondan sonra keye geçiyoruz

şimdi. proteus RAR dosyasını aç. ve ordaki anahtarı gör. simge olarak anahtar. 

burdan sonra LİCENCE.EXE yi tıklıyorsun 

burda browse for key file yani key dosyasına gir gir diyor.  keyi nasıl girceğini söyleyim hani RAR da anahtar vardıya. onu rardan alıp masaüstüne çekiyorsun ve browseye tıklayıp keyi girdikten sonra İNSTALL A TIKLA ve yüklemeyi yapmasını sağla yükledikten sonra close ile kapat olay bu kadar basit. ok

senin yüzünden kursa geç kaldım :))) 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    hay amk ne yapdın:D ben dil paketi içinde sandım onun için yerini sordum amk :D nese yinede saol.arklara yollarım bunu:D ellerine sağlık:D

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 5897 Toplam Mesaj: 15