folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ps3 Kafelerin İş Durumu Hakkında..

Ps3 Kafelerin İş Durumu Hakkında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek
    ershn bunu yazdı
    1-618-GR bunu yazdı
    ershn bunu yazdı

1- Klima kesinlikle olacak ve ufo da.
    2- Gençlerle iyi geçinip arkadaş gibi olacaksın.
    3- İçerde sigara içmelerine izin vereceksin.
    4- Armut koltuk alacaksın.
    5- Hemen ne içersiniz diye sormayacaksın.
    6- Bağırıp küfür ettikleri zaman sessiz ol demeyeceksin.
    7- Bir bardak kolayı 2,5TL yapmayacaksın. -LeCola al BİM'den 1TL'den ver bardağını-

Müşteri ilişkileri böyle olsun, yeride güzel olsun tutar hocam.

Hay MAŞALLAH evliya torunu sanki :))

Hocam artık onlar çok klişeleşti be, her zaman farklıyı seçiyor insanlar artık.

1. sine katılıyorum.

2. katılmıyorum | Pek samimi olmadan ilerleyeceksin sonrasında veresiyeler laubali hareketler başlıyor kafe işleten herkes düşmüştür en başta bu tuzağa.

3. katılmıyorum | Sigara kesinlikle içirmeyeceksin steril tertemiz bir ortam olacak

4. katılmıyorum | arkaya yaslanmalı koltuklar daha çok tercih ediliyor, çünkü armut koltuk herkesin alışa gelmişi değil.

5. sine katılıyorum

6. katılmıyorum | Asla içerde bağırtmayacaksın burda 2. maddeye yönelik oynayacaksın ciddi ve ipleri gevşetmeden küfüre kesinlikle izin vermeyeceksin

7. sine kısmen katılıyorum.

Türkiyede böyle 1 yer görmedim ben yaparsan bayağı bir sağlam olur adından söz ettirir ve o pm'den dediğim bir kaç olayıda eklersen bunların üstüne nambuvan olursun :D

hepsi benim gibi düşünüyor çünkü.

stres atmak için gidiyorum sigara içip küfür etmeyeceksem oturur evde kadın programı izlerim.

Bende senin gibi düşünenler olduğu için hiç ps3 kafeye yada net cafe'ye gitmiyorum ciddiyim bak, abi neden ben kendimi çoluk çocuğun arasına atayım ki ? kaç yaşında adamım cool cool olgun olgun bir yerde işimi görüp eğlenip çıkıcam, ordan küfür burdan küfür ordan sigara kokusu burdan bilmem ne kokusu sağda solda izmarit masada yemek yemeler falan feşmekan :D

Hocam samimi söylüyorum sırf küfür ve şu tip denyoluklar olduğu için gitmiyorum birde burdan bak.

Senin dediğin tarzda oluşan kitle varoş kitleyi geçmez bu bir, benim dedidiğim tarzda oluşan kitleye varoşlar ağzı sulanarak bakar :R

En başta demiştim çünkü herkesi almayacaksın öyle benim kafamda bir proje vardı her sıradan adam giremiyordu yine böyle ps3 yada net kafe falan ama pahalı işler yapamadık.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

hocam yakında yeni nesil konsollar çıkacak..ps3 için artık çok geç bence

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek
    1-618-GR bunu yazdı
    ershn bunu yazdı
    1-618-GR bunu yazdı
    ershn bunu yazdı

7- Bir bardak kolayı 2,5TL yapmayacaksın. -LeCola al BİM'den 1TL'den ver bardağını-

1. sine katılıyorum.

2. katılmıyorum | Pek samimi olmadan ilerleyeceksin sonrasında veresiyeler laubali hareketler başlıyor kafe işleten herkes düşmüştür en başta bu tuzağa.

3. katılmıyorum | Sigara kesinlikle içirmeyeceksin steril tertemiz bir ortam olacak

4. katılmıyorum | arkaya yaslanmalı koltuklar daha çok tercih ediliyor, çünkü armut koltuk herkesin alışa gelmişi değil.

5. sine katılıyorum

6. katılmıyorum | Asla içerde bağırtmayacaksın burda 2. maddeye yönelik oynayacaksın ciddi ve ipleri gevşetmeden küfüre kesinlikle izin vermeyeceksin

Türkiyede böyle 1 yer görmedim ben yaparsan bayağı bir sağlam olur adından söz ettirir ve o pm'den dediğim bir kaç olayıda eklersen bunların üstüne nambuvan olursun :D

stres atmak için gidiyorum sigara içip küfür etmeyeceksem oturur evde kadın programı izlerim.

Bende senin gibi düşünenler olduğu için hiç ps3 kafeye yada net cafe'ye gitmiyorum ciddiyim bak, abi neden ben kendimi çoluk çocuğun arasına atayım ki ? kaç yaşında adamım cool cool olgun olgun bir yerde işimi görüp eğlenip çıkıcam, ordan küfür burdan küfür ordan sigara kokusu burdan bilmem ne kokusu sağda solda izmarit masada yemek yemeler falan feşmekan :D

Hocam samimi söylüyorum sırf küfür ve şu tip denyoluklar olduğu için gitmiyorum birde burdan bak.

Senin dediğin tarzda oluşan kitle varoş kitleyi geçmez bu bir, benim dedidiğim tarzda oluşan kitleye varoşlar ağzı sulanarak bakar :R

En başta demiştim çünkü herkesi almayacaksın öyle benim kafamda bir proje vardı her sıradan adam giremiyordu yine böyle ps3 yada net kafe falan ama pahalı işler yapamadık.

hocam bu kafayla gidersen aç kalırsın. bak gözünde ben varoşum ama herkesin eğlenme tarzı farklıdır.

Allah Türktür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek
    ershn bunu yazdı
    1-618-GR bunu yazdı
    ershn bunu yazdı
    1-618-GR bunu yazdı
    ershn bunu yazdı

1. sine katılıyorum.

5. sine katılıyorum

hocam bu kafayla gidersen aç kalırsın. bak gözünde ben varoşum ama herkesin eğlenme tarzı farklıdır.

Yok hocam sana varoşsun demiyorum. Biraz benim düşündüğüm yönden bak hak vereceksin zamanla gerçi.

Bir gün benim dediğim gibi bir sistem açılırsa tr'de o zaman aha buydu diyebilirimde şu an her yer senin dediğin gibi ilerliyor :)

Ben aç kalmam hocam yaparsam dediğim gibi yaparım yapamazsm batarsamda yine aç kalmam kendimi bilirim çünkü uktesi kalmaz içimde :|¨¨

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mximus
    mximus's avatar
    Erkek

Kuzenime kafe açtık bundan 2 yıl önce hala işletiyor.Aklındaki plan ne bilmiyorum ama kar marjı yüksek bir iş.Tabi standart kriterlerin(kalite,çeşitlilik vb. ) dışında ekstradan neler yapabileceğin önemli.Bu piyasada yenilik ve farklılık her zaman daha fazla ilgi çekiyor.
    Risk analizi yaparken ,bu işten sıkılma süresinin çok kısa oldugunu analizinin riskler kısmına ekle kesinlikle :)

Not :Hedef kitleye göre yer ve mekan seçimi de bu işin püf noktalarından.

En çok da kapı kendiliğinden açıldığında korkuyorum şu hayattan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Bir işletmeci olarak bu işin doguda neredeyse bedavaya oynatılmasından şikayetcıyım doguda yapacak cok sosyal etkınlık olmadıgı ıcın hemen hemen her ps salonları iş yapar 1- 1.5 tl den saat bası oynatılır ama batıda hem pahalı hem tutulma olasılıgı dusuk sen nerede acmak ıstıyorsun hocam mekan cok cok cok onemlı.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Hocam benim takıldığım bi yer var alıyorum içeceğimi geçiyorum çift kişilik yatağıma başlıyorum oynamaya saati 3 lira ödüyorum gayette eğleniyorum

bu arada sigarada serbest ufo, klima hatta istersen vantilatör bile alabiliyosun yanına

Mr_Dark tarafından 15/Ağu/12 02:56 tarihinde düzenlenmiştir

!!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

ps3 işini bilmemde ben 98 de internet cafe açmış bi adam olarak şunu söyleyebilirim bu tip cafe işleri artık ciddi paralar getirmiyor eğer sadece cihazlar üzerinden para kazanmayı hedefliyorsan.

Konseptin internet ve bu tip oyun konsollarını insanlara çerez niyetine verip yiyecek ve içecekten kazanmak üzerine kurulu olmalı oyun alanları daha dar insanların sohbet edip bir şeyler yiyip içebileceği alan daha geniş olmalı ki kadınlı erkekli oturulup arada canı istediklerinde oyun ya da internet kullanabilsinler günümüz teknoloji devri notebook ipad gibi cihazlar gırla bedavadan internetini vericeksin insanların teknoloji ücretsiz yiyecek içecek temiz mutfak ve hizmet paralı.

kalite konusunda hiç bir ödün verme ki kadınların gelip oturduğu bir yer oluşturabil bu senin farklı yönün olur ve kazancın çok farklı şekillenir.

daha detaylara girilebilir arzu ettiğin taktirde.

Keep Going !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alapolina
    alapolina's avatar
    Erkek
    açacagın dükkan küçük ve ara sokaklarda biyerdeyse 2 ay içerisinde dükkan kirasıyla baş edemezsin kapatırsın hocam .. Eger böyle degilse Müşterisi çok oluyu ..

yazacam dedim dedim bana inanmdaınız bak ne oldu şimdi.d
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

Herşey Bi Kenara. Özellikle PS lere Smack Down Denen Boktan Oyunu Kurma. O Kolların Anasını Belliyorlar.

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
Toplam Hit: 4792 Toplam Mesaj: 26