folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ps3 Kafelerin İş Durumu Hakkında..

Ps3 Kafelerin İş Durumu Hakkında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

benim ps kafeden tek beklentim.

- blur var mı hocam?

- var ama oynuyorlar

- eywallah

bu durumu yaşatma müşteriye, oyunlara yatırım yap, direk kafadan müşteri kaybedersin.

mekan ferah ve sürekli oksijenli olsun. oksijen önemli sebebi insanı dinç tutar ve canı sıkılmaz kişinin.

kollar her daim çalışır olmalı, bozuk kollarla insanları soğutma.

oyun tak çıkar için eleman tut. herkes 2 saat boyunca aynı oyunu oynamak zorunda değil, 30 dk bi oyun, diğer 30 dk bi oyun oynamak istediğinde genelde "atari salonumu bura?" diye tavır takınılıyor.

mümkünse ortaya bi langırt at ve yine mümkünse bir de air hockey. akmasa damlar dükkanın elektriğini ödese yine kardır :)

benim diyeceklerim bunlar başarıları hocam

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    SharpShooter bunu yazdı

benim ps kafeden tek beklentim.

- blur var mı hocam?

- var ama oynuyorlar

- eywallah

bu durumu yaşatma müşteriye, oyunlara yatırım yap, direk kafadan müşteri kaybedersin.

mekan ferah ve sürekli oksijenli olsun. oksijen önemli sebebi insanı dinç tutar ve canı sıkılmaz kişinin.

kollar her daim çalışır olmalı, bozuk kollarla insanları soğutma.

oyun tak çıkar için eleman tut. herkes 2 saat boyunca aynı oyunu oynamak zorunda değil, 30 dk bi oyun, diğer 30 dk bi oyun oynamak istediğinde genelde "atari salonumu bura?" diye tavır takınılıyor.

mümkünse ortaya bi langırt at ve yine mümkünse bir de air hockey. akmasa damlar dükkanın elektriğini ödese yine kardır :)

benim diyeceklerim bunlar başarıları hocam

Atari salonu mu orasi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

yorumlar için sağolun. şu an en çok bu tarz yerlerin aylık gelirini merak ediyorum. nette güvenilir olmayan bilgiler mevcut ama işleten/bilen biri varsa, kaç masa olduğu, aylık/günlük cirosu/ giderlerinden fln bahsedebilir mi?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Öğrencilerin olduğu yere kapağı atabilirsen çok iyi para kırarsın. Üniversite çevrelerinde hele çok daha iyi olur. İzmir'den örnek vereyim Bornova metronun orada barların olduğu sokakta var bir tane ara sokak olmasına rağmen sırf öğrencilerle tıka basa dolu. Isıtma/soğutma, koltuklar, ekranlara önem vermeni öneririm.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Teknik servisliğini yaptığım internet kafe, ortak olarak açtı geçen sene biriyle,

Mükemmel ortam, koltuklar masalar 4 dörtlük, 10ps3 + 1 xbox,

Ayda 2500-3000 lira net kalıyordu toplamda, işleri fena değildi. Sonradan boka sarmaya başladı

Toplam Hit: 4791 Toplam Mesaj: 26