Ps3 Kırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KabileReisi
    KabileReisi's avatar
    Erkek

Geohot :D adam iphone nu 1 günde kırdı..ps3 kırıldığı iyi oldu orjinal oyun almaya gerek kalmıcak :D sony'e girdi

opel corsa,ben de korum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

elin adamı 17 yaşında milyon dolarlık şirketlere kafa tutsun

biz hala elimiz şeyimizde karı-kız peşinde dolanalım.

müstahak bize..

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

maximuss bunu yazdı:
    -----------------------------

fenerist07 bunu yazdı:

DeaD_BY bunu yazdı:

cordelian bunu yazdı:

adam aşmış =/ bizim millet hala varmısın yokmusun /yemekteyiz izlesin =/ bide ipucu verse nası yapıo:D

katılıyorum hocam çok haklısın...

yakın zamanda bakkalınıza gidin ve bir ''uykusuz'' dergisi alıp içindeki ''adamlar anti klişe timi'' ni bir okuyun. Her olayı buraya cekmemeyi ögrenirsiniz.Bahsettiğiniz tv programlarını türk yapımı programlarmı? hepsi yabancı menşeili programlar yani bu adamlarda onları izliyor ki tutulup buralara kadar gelmiş bu programlar.Siz adamlar aksama kadar belgesel,jazz,siyaset meydanı tarzı programlarmı izliyor sanıyorsunuz. Yemekteyiz,yeteneksiniz türkiye,fear factor,wipe out,popstar hatta en cok bok atılan bbg dahil hepsi yabancı kanallarda yüksek reyting seviyelerine ulastıgı için buralara geldi.

Bu adamı yakından takip eden biri olarak söylüyorum, cocuk daha önce iphone'u da hackledi.

Düşün o iphone'u kırmak için kaç tane iphone telef etmiştir, ki cocuk 17 yasında ve kendi geliri yok.Bende iphone aldım evladım gibi bakıyorum düşmesin diye dikkat ediyorum, adamda imkan var ki telef edecek cesareti buluyor.

seni bahsettigin olay gercek . yani amerikalilara bir programda american idol'de  kim birinci , got talentte bilmem kimi nasil buldunuz diye sorduklarinda , cevaplar hatasiz . Ama gidip "iran kimdir , nerdedir " diye sorduklarinda haritada gosteremiyen , bilmiyen millet.

"amerika birlesik devletleri , terore karsi hangi ulkede savasiyor " sorduklarinda ingiltereyi soyliyebilen .

harita uzerinden U harfi ile basyalan ulke gosteremeyen ( haridata ulkelerin adlari yazmiyor )  ki kendi ulkeleri U harfi ile basliyor ( united states of America ) . yani tv programlarinin insanlari ne kadar salaklastirdiginin gostergesi . Dunya kac tane bu turde salak programlari izleyen bilim adami vardir sence ? Avrupadaki en iyi teknik cizim hocasi bizim unv tede idi. Adamin bize bir dedigi laf vardi "TV aptal kutusudur , insanlari aptallastirmak icin yapilmis bir makina , eger siz bilgisayarida zaman oldurmek icin kullanirsaniz. Oldureceginiz tek sey bu olmaz , beyninizide oldurursunuz " dedigini cok iyi hatirliyorum  ( bilgisayar muh. bolumu ogrencisiyim )

ünideki hoca cok haklıymış.Benim amacım programı kotulemek degil insanları tembel yaptıgını söylemek.sebepsiz 3 saat boyunca acunu izleyince insanların eline hiçbirşey gecmıyor.Bir mum meselesine gelince 1 kişi 3 kişi ile o  mum yansada sönüyor bu tür egitim icermeyen programları eger izlemezse insanlar reyting düşüklügünden dolayı rtük kaldırır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek
    turkiyeye gelsinde adam gibi oyun oynayalim yaw ps3 oyunlari deli pahali :)

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Valla afacanı forumda baya tanıyan varmış bende haberi başka bir yerde gördüm ve ekledim demek bu afacan asm ye filan hakim daha detaylı bilgi varmı elinizde bu afacanla ilgili arkadaşlar,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

kırıldı kırılmasına da bluray diskler halen cok pahalı  tanesi yaklasık 30 tl

2 tane alsan 60 tl yapıyor

yada 1 tb ext hdd alıcaksın  oyunları onda depolayacaksın bluray diske gerek kalmayacak

bu kırılma olayıda en çok sony nin işine yarayacak son dönemde zaten satışlarda artış oldugunu açıklamıslardı şimdi bu haber sonrası patlama olucak

ps2 gibi olursa tr dede büyük artış olucaktır ps3 şatıslarında

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

bluray diskler zaten pahalı onu kopyalaması maliyeti nerdeyse aynı aynı fiyata gelir şu zamanda bence orjinal oyun daha iyi düşünüyorum ayda yılda bir oyun alırsın en azından bitirerek oynarsın ve orjinal olur bence.. kırılsada kırılmasada  taş çatlasın 20 tl fark olur  hiç riske girmem orjinal oyun alırım şayet ps3 üm olsa o alete kopya oyun sokmaya kıyamam sonuçta bozulma ihtimali mutlaka olur

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

fenerist e katılmakla beraber bilg müh okuyan adamlara bile babaları bırak artık şu zibidi işleri diyen varmış (:

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

helal Olsun Adam boş iş yapmadıgını kanatlamış Oldu bu konuda hayır dualarıyla Bu adam cenneti Grantıledi ve müşteri arıyor cennete :S

Beleş wireless kahramanı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

Yahu herkes tutturmuş blueray diskler pahalı diye.. Ps3 dediğin alet içinde 60/80gb harddisk bulunduran alet adam ingilizce acıklamasında memory ye veri yazdırabildiğini ve önemli olan kısmı hallettiğini geriye sadece programı kaldıgını yazmış.Oyunları hdd ye atıp calıstırmakta var psp deki gibi.İlla bd ye atılacak diye bir şey yok hdd den de calıstırılabilir

Amphetamine Logic.
Toplam Hit: 7612 Toplam Mesaj: 40