folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder PS3 Nerden Alınmalı Hangisi Tercih Edilmeli ?

PS3 Nerden Alınmalı Hangisi Tercih Edilmeli ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar. acilen bir ps3 almam lazım ama çok değişik modeller mevcut hangisini alacağımı bilemedim. şimdi içinde oyun olup fiyatı 600 ü geçmeyen sıfır cihaz bulabilirmiyim ? veya satan varmı ikinci elde olabilir ? şimdiden teşekkürler.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

12 gb 3 oyun hediyeli god of war ascension infamous motostorm 699 tl uyarsa gel yanıma :D

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

hocam şu futbol oyunu olması lazım. ben kendime istemiyorum patron istiyor ikinci el varmı elinde ? 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

şuan piyasadakilerden o fiyata alırsın ama kırılamıyor kırılanlardan almak istersen istanbuldaysan bi numara verebilirim arayıp sorarsın

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı

hocam şu futbol oyunu olması lazım. ben kendime istemiyorum patron istiyor ikinci el varmı elinde ? 

yok hocam bizde sony center ız biz 2. el olmaz :)

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

saolun arkadaşlar. yardımlarınız için. bu gün bi ps cafeye gidip görüşeyimde içine oyununu felan atsınlar alıp kargolayayım. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

bence boş boş ps3 alma paranı sakla ps4 alırsın

Converse giyen uzaylı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

khalkedon elektronik var bakırköy tarafında baya meşurdur bakabilirsin oraya

der die das
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek

hocam gold da şu an 449 tl 12 gb kaçırmadan al derim bende alıcamda kart bulup taksitlendiremiyorum :/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Tam benim istedigim konu beyler, acicaktim bu konuyu hep unutuyordum. Benimde merak ettigim seyler var...

Ps 3

12 gb -250 gb- 500 gb boyutlarla satiliyor, 12 gb degilde 500 gb alsam nolur ki? yada 12 gb alsam nolur, 

Boyutunun buyuk olmasi icine film mp3 oyun falan atilabilmesinden mi kaynaklaniyor?

Hic ps3 kullanmadigim icin, icine filmi atabiliyorsak usb den atabiliyormuyuz? yoksa cd'den mi atiliyor?

Almak istersek hangi boyutu tercih etmemiz lazim sizce?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

ps4 çıktığına göre ps3 alabiliriz artık :D 

Toplam Hit: 2939 Toplam Mesaj: 17