PS3 Nerden Alınmalı Hangisi Tercih Edilmeli ?
-
Merhaba arkadaşlar. acilen bir ps3 almam lazım ama çok değişik modeller mevcut hangisini alacağımı bilemedim. şimdi içinde oyun olup fiyatı 600 ü geçmeyen sıfır cihaz bulabilirmiyim ? veya satan varmı ikinci elde olabilir ? şimdiden teşekkürler.
-
12 gb 3 oyun hediyeli god of war ascension infamous motostorm 699 tl uyarsa gel yanıma :D
-
hocam şu futbol oyunu olması lazım. ben kendime istemiyorum patron istiyor ikinci el varmı elinde ?
-
şuan piyasadakilerden o fiyata alırsın ama kırılamıyor kırılanlardan almak istersen istanbuldaysan bi numara verebilirim arayıp sorarsın
-
Dos_Attach bunu yazdı
hocam şu futbol oyunu olması lazım. ben kendime istemiyorum patron istiyor ikinci el varmı elinde ?
yok hocam bizde sony center ız biz 2. el olmaz :)
-
saolun arkadaşlar. yardımlarınız için. bu gün bi ps cafeye gidip görüşeyimde içine oyununu felan atsınlar alıp kargolayayım.
-
bence boş boş ps3 alma paranı sakla ps4 alırsın
-
khalkedon elektronik var bakırköy tarafında baya meşurdur bakabilirsin oraya
-
hocam gold da şu an 449 tl 12 gb kaçırmadan al derim bende alıcamda kart bulup taksitlendiremiyorum :/
-
Tam benim istedigim konu beyler, acicaktim bu konuyu hep unutuyordum. Benimde merak ettigim seyler var...
Ps 3
12 gb -250 gb- 500 gb boyutlarla satiliyor, 12 gb degilde 500 gb alsam nolur ki? yada 12 gb alsam nolur,
Boyutunun buyuk olmasi icine film mp3 oyun falan atilabilmesinden mi kaynaklaniyor?
Hic ps3 kullanmadigim icin, icine filmi atabiliyorsak usb den atabiliyormuyuz? yoksa cd'den mi atiliyor?
Almak istersek hangi boyutu tercih etmemiz lazim sizce?
-
ps4 çıktığına göre ps3 alabiliriz artık :D