PS3 Nerden Alınmalı Hangisi Tercih Edilmeli ?
-
ExcaliburTBT bunu yazdı
ps4 çıktığına göre ps3 alabiliriz artık :D
çıkmadı daha sene sonunda önümüzdeki günlerde tanıtılması bekleniyo. daha kolu tanıtıldı.
-
ibo uyuyosun amk sen :D
ps4 tanıtıldı xboxdan bu sefer donanımı daha iyi. onceki seride xbox donanım olarak ondeydi
ps4 gddr5 ramlerle geliyor, xbox ddr3 ama xboxdada ekran kartı için ayrılmış ekstra bir 128 mb lik ram var ama onun içinde yazılımı zorlaştırcak gibi şeyler söylüyorlar.
ps4un ekran kartıda bi tık onde
son halide bu

-
DestinatioN bunu yazdı
ps4 tanıtıldı xboxdan bu sefer donanımı daha iyi. onceki seride xbox donanım olarak ondeydi
ps4 gddr5 ramlerle geliyor, xbox ddr3 ama xboxdada ekran kartı için ayrılmış ekstra bir 128 mb lik ram var ama onun içinde yazılımı zorlaştırcak gibi şeyler söylüyorlar.
son halide bu

kanka tarihi karıştırmışım :D evet cihaz bu yıl sonu cıkacak ama türkiyeye ne zaman gelir bilinmez hımmına yurt dışındaki talebi karşılamayınca türkiyeye de geç geliyo haliyle
-
bamboocha bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
son halide bu

kanka tarihi karıştırmışım :D evet cihaz bu yıl sonu cıkacak ama türkiyeye ne zaman gelir bilinmez hımmına yurt dışındaki talebi karşılamayınca türkiyeye de geç geliyo haliyle
Ve en önemli tarafı ps4 ün amerika satış fiyatı 399 dolar.
Artık ABD ye tatile work&travel a gidenler koli koli ps4 getirir yanında :D
-
Bu Makina iş Görür mü,
Alınır mı
-
Hocam orjinal oynicaksan 320gb veya 500gb öneririm çünkü psn plus diye bişi çıktı 3 aylığı 29 1 yıllığı 99 tl ve bi ton oyun bedava veriyo bu oyunları ps3 üne indiriyosun o yüzden alanı önemli ben sonbaharda sanırım 350tl ye 1 kol bf3 pes2012 bide zombili oyunu almıştım ikinci eldi ama alet sıfır gibiydi sıfır değil temiz ikinci elleride düşünebilirsin benim aletin halen garantisi devam ediyo düşün. Hergün sahibindede pusuya yat. Bu arada makina slim kasa yani gidip super slim almana gerek yok içi yine aynı sadece iç dış tasarım daha küçültülmüş.
Anaa konu hortlamış bende yeni sandım :D
Ccaglayan tarafından 09/Ağu/13 13:45 tarihinde düzenlenmiştir