Ps'den Yapılmış Çalışmayı Html - Css Dökmek ?
-
Can sıkıntısından photoshop'u açıp tema çizdim bana göre güzel oldu. Şimdi onu WordPress'e uygulamam gerekecek. Onun içinde Html-Css dökmem gerekiyormuş. Sadece photoshoptan çizimini yapabiliyorum koda dökmeyi bilmiyorum. Koda dökmek için program vs var mı ? Şimdi ne yapmam gerekiyor ?
-
benimde öğrenmem gerekiyo bunu :) eski konularda olması lazım diye hatırlıyorum.. bi ara mycity ile daniel koo yapıyodu bişeyler.. onların konularına bi bakmak lazım hacım..
-
İnşaat firmaları evi yapmadan maketini hazırlar ya o hesap olmuş senin ki , şimdi sıra evi yapmada :) tuğla olarak=html dış çephe kaplama boya badana içine = css kodlama dilerini öğrenmen yada bilen bir ameleye yaptırman lazım.bknz:imza
-
Ne zaman bu tür konu görsem yapıştırıyorum http://www.psd2cssonline.com daha iyisini bulamazsınız. Katmanları düzgün ayarlamak lazım ama katman katman gidilirse css + xhtml şeklinde veriyor tek yapılması gereken backgroundları css içindeki yerlerine taşımak.
-
Benim yöntemim grafikleri teker teker yapıp kodlamak. Ayrıca program olsa da iyi olur ama elle kodlamanın kalitesini vermez.
-
beyler peki wp falan değil kendi özgün tasarımımızı ps den yapıp nasıl htmlye dökecez? (resize falan muhabettleride olacak, içine php kod gömücem vsvs, normal bir site düzeninde yani)
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------
beyler peki wp falan değil kendi özgün tasarımımızı ps den yapıp nasıl htmlye dökecez? (resize falan muhabettleride olacak, içine php kod gömücem vsvs, normal bir site düzeninde yani)
-----------------------------Valla banada lazım fireworks yapıyor diyolardı
-
sokoban bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------abijim ben 4-5 sene önce bile fireworksten yapıyordum, yani o başarıyor bunu otomatik döküyor ama, parça pinçik oluyor nereye kod gömücen nası resize olacak? millete bakıyorum psdden tasarım yapıyo, gidiyo jquery slider koyuyo , nası yapıyonuz olum söleyin lan.
-
VBDream bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------abijim ben 4-5 sene önce bile fireworksten yapıyordum, yani o başarıyor bunu otomatik döküyor ama, parça pinçik oluyor nereye kod gömücen nası resize olacak? millete bakıyorum psdden tasarım yapıyo, gidiyo jquery slider koyuyo , nası yapıyonuz olum söleyin lan.
-----------------------------Valla hocam ya :D sır gibi saklıyo adamlar nerede tbt ruhu nerde paylaşımcılık
-
Photoshop'un kendi içinde de otomatik xhtml css e çevirebilirsiniz. Bu işlemi elle yapmak kadar sağlıklı ve kullanışlı olmasa da işine yarayan olur.
http://www.webmastersitesi.com/web-dersleri/70026-psdyi-csse-cevirmek.htm
-
Hocam vermiş olduğun siteden yapmayı denedim fakat tasarımın " Devamını Gör " butonu gözükmüyor değişik bir şey oluyor.
Yapmış olduğum 2. tasarım budur