Ps'den Yapılmış Çalışmayı Html - Css Dökmek ?
-
Up yok mu bilen gören duyan ?
-
up
-
Varsa yapabilen bende yaparım psd şeklinde. css html olsa ah ah
-
Merak var:up
-
-
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------
adama bunu yazdı:
Hocam Seni yanlış Anlamadıysam
dreamweaver CS5 resmi sadece uydurmasa rahatlıkla yapabılırsın
-----------------------------hacım daha açık anlatırsan sevinirim..
dreamweaver var pcde hiç html-css döküm için kullanmadım
Hocam Yapıgın resımleri dreamw yenı bır sayfa acıp php html hangısı uygunsa onunla acıp resımlerını yerlestırıp kod kısmından kodlarını alıp yerlestırmen gerekecek -
Size daha basit bir yöntem anlatayım ama bu yöntemle table olarak parçalayabilirsiniz grafik dosyanızı. İlk önce photoshop ta *.psd dosyanızı png formatında kaydedin ve Adobe Fireworks cs4-5 vs.. açın burada slices tool aracını kullanarak kafanıza göre parçalayın:
http://imageshack.us/photo/my-images/26/slices.png/
Daha sonra çalışmanızın içinde ctrl+a tuş kombinasyonuyla resmin tümünü seçin üstteki file-->export a tıklayın açılan pencerenin export kısmında html and imagesi seçin ve bir klasörün içerisine kaydedin.Sonra herhangibir wysiwyg editör(dreamweaver,front page vs...) açıp kafanıza göre düzenleyin. Gerçi bu biraz eskilerde kaldı web 2.0 xhtml standardı için tablosuz tasarım (divler ve css) kullanarak bir tasarım yapmak daha mantıklı. Ben şu an yaptığım tasarımları bu şekilde yapıyoum bu tasarımıda smarty yada raintpl gibi bir php template motoru ile kullanırsanız tadından yenmez :P
Kolay gelsin mürid arkadaşlar :D
-
e2 bunu yazdı:
Can sıkıntısından photoshop'u açıp tema çizdim bana göre güzel oldu. Şimdi onu WordPress'e uygulamam gerekecek. Onun içinde Html-Css dökmem gerekiyormuş. Sadece photoshoptan çizimini yapabiliyorum koda dökmeyi bilmiyorum. Koda dökmek için program vs var mı ? Şimdi ne yapmam gerekiyor ?
-----------------------------psd2cssonline.com
bunu dene bi