Psikoloji Nasıl Bozulur???
-
selamın aleyküm agalar öncelikle bayramınız mübarek ola.
agalar sizce bi insanın psikolojisi nasıl bozulur , psikoloji bozma derken sadece bunalıma girmesi veya derin derin düşünmesi yetmiyo benim düşündügüm sey biraz daha psikopatca :D biraz delirmesi , kafayı yemesi için ne yapmak gerekir ? sizlerin bu konuda bişeyler bildigini düşünüyorum böyle bişeyi nette paylaşmak için en uygun yer burası diye düşündüm :))) düşüncelerinizi bekliyorum şimdiden teşkler ::
-
delirmeye beyninin müsait olması lazım,yoksa her konumdaki insanlar delirirdi.
bide kafayı yeme ve delirmekten kastın ne hoca?
-
Açığını bul üstüne git, sürekli dalga geç.
Duyguları ile oyna, karşı cins baskısı daha etkili olur.
Korkut, paniklet...
Bunlar her daim psikolojiyi bozarlar.
-
öyle bişey yapmalıyızki deliye dönsün cin çarpması gibi yani :D
-
allandan bulur varsa bir seyi
-
Ahahahah konuya bak la :)=
Bak dostum eski bi yöntem var kafaya suyu damlatıyon herif kafayı buluyo o var. Başkaaaaa ıııı şey var dur bak şey yap yatır yere delirecek şahsiyeti güvercin tüyü varya uzun onu al ayaklarının altını gıdıkla çok gülmekten kafayı bulur. Dene yani
-
ayteach bunu yazdı:
-----------------------------selamın aleyküm agalar öncelikle bayramınız mübarek ola.
agalar sizce bi insanın psikolojisi nasıl bozulur , psikoloji bozma derken sadece bunalıma girmesi veya derin derin düşünmesi yetmiyo benim düşündügüm sey biraz daha psikopatca :D biraz delirmesi , kafayı yemesi için ne yapmak gerekir ? sizlerin bu konuda bişeyler bildigini düşünüyorum böyle bişeyi nette paylaşmak için en uygun yer burası diye düşündüm :))) düşüncelerinizi bekliyorum şimdiden teşkler ::
-----------------------------sen agalar agalar yazarak benim psikomu bu saatte bozdun mesela :))
-
Oyle kolay degildir bir insanı delirtmek...Çok uzun zaman alır...Biraz sabırlı olursan eger ...onun aklında çelişkiler bırakacak sorular sor ama soruların bir cözümü olmasın yani sürekli beynini kurcalasın beyni kısır döngülerden kurtulamasın...Küçükken ben bir kaç konu hakkında (konuyu yazmıyorum cünki sizinden bir kısır döngüye bulaşmanızı istemem) sürekli çelişkilere düştüm ve pisikolojik izler bıraktı bende o gunlerden sonra insanın nasıl delirdigini anladım...
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------mesela 1 tane buyuk hoparlor koy odaya mikrofona bagla , birden ac bagir korksun :D
-----------------------------Sen odaya koy 5+1 i daya ordan gorgoroth u aniden aç kapat bak nası kafayı yiyo :)))
-
Durduk yere insanın psikolojisini bozamazsın...Ama her şartta baskı altında tutarak psikolojiyi bozacak kıvama getirebilirsin...
-
karanlık odaya koy ajdarı dinlet bak iki günde manyaklaşır :D