Psikoloji Nasıl Bozulur???
-
periyodik olarak belli zamanlarda tecavüz et..
-
selamun aleykum arkadaşlar
Psikolojinin bozulması için bi kere insanda sağlam psikoloji olması gerekir.Bazılarında psikoloji sağlam olsa bile kendisini kötü hisseder yani hastalık hastası olurlar buda psikolojiyi derinden etkiler.yani şöyle bu gün çok hastayım diğer gün hastalıgım daha da ilerledi,artık ölüme gidiyorum gibi sözler yada düşünceler psikolojinin ürünü..Bİrde iyi yönünü düşünsen sonunda düzeleceğim desen hem hastalıgın artmasını önlersin hemde psikolojik olarak rahat olursun değilmi ama...
-
şimdi snaa güvene biliyorsa hipnoz etmeği ören eğer becere bilirsen uykudayken telkin ver etkisi geçene kadar güzel şeyler yaparsın etkisi geçtikten sonra istediğin şelerin olmasını istersen buyur bilinç altı senin e tabi bu dediğim kadar kolay bişe deil :D yada nickinyok un dediğini yap
-
benim gibi 82 gun yogun bakimda yatsin trafik kazasi gecirt
-
Benim yanıma yollaaa. Azcık takılsın benle :D
-
st_anger_07 bunu yazdı:
-----------------------------
benim gibi 82 gun yogun bakimda yatsin trafik kazasi gecirt
-----------------------------
hoja geçmiş olsun yav, 82 gün yatacak ne oldu ? -
bu gibi yöntemlerde erkeklere bandik, kızlara saç bozma yöntemyile yakalaşacaksın . ipneleri bilemiycem :)
artık bizim adamlar tescillediği için işi götlerine pandik den morarmalarına rağmen iplemiyorlar :)
artık sıra altına ayak koyma işlemi yada başka bi şekilde ayak koyma işlemi işlemiyor.
Ama kızların saç işlemi nabarsan yap tarihe karışmaz. Yada ayakkabılarına basıcaksın :)
erkekse pandik diyorum :) -
Yaka paça tut boş bi odaya at..
Odanın ışığını öyle bir ayarla ki 5 dk açık 5 dk kapalı dursun..
Sonra vücudun savunma mekanizması tamamen yıkılınca sinek sesinden bile korkar hale gelir merak etme.. -
Psikolojisini bozmak istiyorsan o kişiden üstün olman gerekir.Yoksa sen ne kadar kızdırmaya çalışsanda takmayabilir.Karşındakinin psikolojisi bozulmaya meyilli değilse senin psikolojin bozulabilir.maymun olabilirsin vs........
-
İnsan psikolojisi çok hassas bir degede kuruludur, yapılan herşey bu dengede oynamalara neden olur,
Benim deneyimlerime göre insanın temel isteği yaşamadır eğer bu yaşamına karşı saldırılarda bulunursan varolandan farklı bir duruma gelir,
Önerim paranoyaklaştırman ve sürekli tehdit etmen psikolojik direncini yerlebir edecektir.
Posta kutusuna bi takım yazılar at, bu yazılarda onu mit'e kabul edildiğini inandırın, belli şifre kombinasyonları, taktikler, öğütler falan yazsın, ve tüm dökümanları çöpe atmasını söyleyin (daha sonra hepsini atıp atmadığını kontrol edin ve parmak izi, ter, saç bırakmamaya özen gösterin) gecenin bir vakti cebini arayıp(ankesörlü telefondan) buluşma noktasına gelmesini orada görevinin yazılı olduğunu söyleyin, bir banka güvenlik görevlisini gün boyu takip etsin, birinci görevini bitirdikten sonra görev özetini bi kavuğa bıraksın(ama siz ellemeyeceksiniz), daha sonra görevinin değerlendirildiğini normal hayatına devam etmesini ve kimseye birşey söylememesini telefondan bildirin.
Bir hafta sonra arayıp 2. görevini söyleyeceksiniz.... Görevi bankayı bombalamak, herhangi örgüt üzerine atması gerektiğini falan yazın, güvenlik gereği bombayı torpilden, potasyum nitrattan falan yapması gerektiğini söyleyin(düşük tahribatlı, yada ses bombası falanda olabilir), eylemden sonra teslim olmasını, teşkilatın onu hapise atmayacağını söyleyin.... Aynı şekilde hiç iz bırakmadan bunları yapacaksınız (konuşmalar şifreli olacak falan filan...) adam içeri girip sopa yedikten sonra ben mit adamıyım diyecektir ve bundan sonra büyük ihtimalle manisaya veya bakırköye falan postalanacaktır(görev raporlarının olduğu yerde hiç dokunulmadığını gördüklerinde garanti postalanacaktır). Eğer dışarı erken çıkarsa çok daha iyi, zırt pırt arayıp "teşkilatı açığa çıkardın hem sen hem ailen öleceksiniz..." diye tehtid edin....
garanti delirecektir. (çok mu kötüyüm ne?)