Psikolojik Hastaliğim Sizdede Var Mı?
-
selamun aleykum ;
uzun zamandir vardir bu sorunum ve buyuk oranda gecti sizede aciklayayim artik . bi sosyal ortamda zaten oyle buyuk bi sosyal yasamim olmamistir hcbir zaman ama kasdettigim sey yemek yemek için bi yer veya bi alsveris merkezinde sankil tum insanlar bana bakiyor ve neden burdasin git evine insan icine cikma diyorarmis gibi hissediyordum sizdede oldumu benim mi hastalimdi not: artk yok
-
asiminnesli bunu yazdı
selamun aleykum ;
uzun zamandir vardir bu sorunum ve buyuk oranda gecti sizede aciklayayim artik . bi sosyal ortamda zaten oyle buyuk bi sosyal yasamim olmamistir hcbir zaman ama kasdettigim sey yemek yemek için bi yer veya bi alsveris merkezinde sankil tum insanlar bana bakiyor ve neden burdasin git evine insan icine cikma diyorarmis gibi hissediyordum sizdede oldumu benim mi hastalimdi not: artk yok
dostum bildiin şizoya bağlamışsın geçmiş olsun tedavimi gördün
-
Geçmiş olsun sosyal fobin var :D
-
Dışarı çıkma değilde o bende sadece yemek yerken oluyor kendimi garip hissediyorum :d
-
asiminnesli bunu yazdı
selamun aleykum ;
Hocam bi yerde okumuştum bulamadım galiba internet ve teknoloji bağımlılığı ile kaynaklı bir sorun olabilir.Bende olmuyor.
-
aynısı bendede var :s
-
asiminnesli bunu yazdı
selamun aleykum ;
bendede var hocam :'( lanet olsun nasıl kurtulcaz.
-
bende de var o ya özellikle bir yerde bişi yerken..
ondan safi karanfildeki pala dayıdan bişi diyebiliyorum amk.
-
artık ruh hastalıkları hastanelerinde internet bağımlılığı altında klinikler açılıyor.bir sorunun var ve buraları kötü yerler olarak görme. bir muayene olmanı öneririm.
FCN tarafından 22/Şub/13 21:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Sittir et hocam, o rezil olurum korkusundan gelen bir duygudur... Sen yemeğini adabıyla ye karnını doyur, üstünede çayını hüpleye hüpleye çek iç... Afiyet olsun.
-
burda takılan adamların %70'inde vardır diye tahmin etmekle birlikte yanılıyor da olabilirim ama bende de vardı bir aralar. belki hala duruyor da olabilir.