folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Psikolojik Hastaliğim Sizdede Var Mı?

Psikolojik Hastaliğim Sizdede Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

selamun aleykum ;

uzun zamandir vardir bu sorunum ve buyuk oranda gecti sizede aciklayayim artik . bi sosyal ortamda zaten oyle buyuk bi sosyal yasamim olmamistir hcbir zaman ama kasdettigim sey yemek yemek için bi yer veya bi alsveris merkezinde sankil tum insanlar bana bakiyor ve neden burdasin git evine insan icine cikma diyorarmis gibi hissediyordum sizdede oldumu benim mi hastalimdi not: artk yok

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

selamun aleykum ;

uzun zamandir vardir bu sorunum ve buyuk oranda gecti sizede aciklayayim artik . bi sosyal ortamda zaten oyle buyuk bi sosyal yasamim olmamistir hcbir zaman ama kasdettigim sey yemek yemek için bi yer veya bi alsveris merkezinde sankil tum insanlar bana bakiyor ve neden burdasin git evine insan icine cikma diyorarmis gibi hissediyordum sizdede oldumu benim mi hastalimdi not: artk yok

dostum bildiin şizoya bağlamışsın geçmiş olsun tedavimi gördün

İts My Life. NOW or NEVER
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun sosyal fobin var :D

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

Dışarı çıkma değilde o bende sadece yemek yerken oluyor kendimi garip hissediyorum :d

Si vis pacem para bellum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kovboy287
    kovboy287's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

selamun aleykum ;

Hocam bi yerde okumuştum bulamadım galiba internet ve teknoloji bağımlılığı ile kaynaklı bir sorun olabilir.Bende olmuyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

aynısı bendede var :s

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

selamun aleykum ;

bendede var hocam :'( lanet olsun nasıl kurtulcaz.

Memento Mori
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

bende de var o ya özellikle bir yerde bişi yerken..

ondan safi karanfildeki pala dayıdan bişi diyebiliyorum amk.

http://www.leyladansonra.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

artık ruh hastalıkları hastanelerinde internet bağımlılığı altında klinikler açılıyor.bir sorunun var ve buraları kötü yerler olarak görme. bir muayene olmanı öneririm. 

FCN tarafından 22/Şub/13 21:03 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Sittir et hocam, o rezil olurum korkusundan gelen bir duygudur... Sen yemeğini adabıyla ye karnını doyur, üstünede çayını hüpleye hüpleye çek iç... Afiyet olsun.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

burda takılan adamların %70'inde vardır diye tahmin etmekle birlikte yanılıyor da olabilirim ama bende de vardı bir aralar. belki hala duruyor da olabilir.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
Toplam Hit: 3619 Toplam Mesaj: 44