Psikolojik Hastaliğim Sizdede Var Mı?
-
SinusX bunu yazdı
Dışarı çıkma değilde o bende sadece yemek yerken oluyor kendimi garip hissediyorum :d
aynısı bende de var karşımdaki insanlar yemek yemeyince garip hissediyorum
-
livane bunu yazdı
ergen benmerkezciliği hocam bir hastalık değil . Her ergen yaşamıştır . Yaş kemale erince geçer.
edit: yaş 24-25 olmuş hala gömleğimin düğmesi açık kalmış rezil oldum herkes bana bakıyor diye düşünüyorsan bir psikiyatriste git . bin iki bin dolar bayıl geçiyor :D
Çok doğru bir tespit. Ilerleyen yaşlarda bu kaygılar kayboluyor, özellikle de geçim kaygısı, hayat telaşı sardığında unutuluyor bunlar. -
oha bu ne lan, ne kadar çok kişide varmış. ben ve arkadaşlarımda, çevremde yok böyle bir şey. ilk defa denk geldim cidden bu kadar fazla mı la..
ayrıca, psikolojiye göre, psikolojisi düzgün insan yoktur =)
-
Bende de üzerinde yansımamı görebileceğim bir yüzey gördüğüm zaman kendime bakma gibi rahatsız bir durum var.Bilen duyan işiten çare bende ben sarı gülüm diyen beri gelsin.
edit: yanlış aramadıysam dismorfofobi diyorlarmış.
"narsizmin doruklarına ulaşmış kişi hastalığıdır." (uludağ alıntı) egom kabarmalı mı acep?Yine ofsyatta kaldık be osman
heza tarafından 23/Şub/13 01:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende de insanları skine takmama hastalığı var, hiç insan yokmuş gibi davranıyorum. Geçen hafta pijamalarla benzin almaya gittim amk.
-
ole değilde yaş oldu 30 arada yürürken düşünmekten ole boş boş gidiom Allaha emanet :D
buda bende yeni başladı
-
samaccc bunu yazdı
ole değilde yaş oldu 30 arada yürürken düşünmekten ole boş boş gidiom Allaha emanet :D
buda bende yeni başladı
o bende de var gideceğin yeri de geçiyorsundur :) kafa dağıtıyorsun aslında yürürken iyidir.
-
Anskiyete bozukluğu ( kaygı bozukluğu) olarak çevirebiliriz.
Penisi yemişin :) Çeşitli versiyonları var . Kişiden kişiye değşiyor.
Sadece o şekilde kendini göstermiyordur başka emareleri de vardır mutlaka. Farkındasındır veya deilsindir ama vardır.
Bilişsel Davranış Terapisi (BDT) yada ilaçla tedavi edilebiliyor. Ama %100 geçmiyor hiç bi zaman diyebilirim.
Çok yaygın bokyiyenin hastalığı. Onunla yaşamaya çalışacan, savunma mekanizması geliştirecen vs..
BDT tavsiye ederim
Geçmiş olsun.
-
sabah erken saatte çıkmazsam dışarı bende de oluyo
-
rahat olmayı nasıl beceremiyor diger insanlar ben zaten onu anlamıyorum. ben mi cok rahatim onu da anlamiyorum amk.