folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Psikolojik Ölüm

Psikolojik Ölüm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

Mezbahadan et taşıyan bir tırın sabahın erken saatlerinde yüklenip bir an önce yola çıkması gerekiyormuş. İşe sabahın kör vakti gelen işçiler, tırı yüklemeye başlamışlar. Alelacele işi bitirmişler. Tırın şoförü arkadaki soğuk hava deposunun kapısı kapatılır kapatılmaz yola çıkmış. Ancak son eti çengele takmaya uğraşan işçinin içeride kaldığını kimse fark etmemiş. Uyku sersemi olan işçi de başına gelen korkunç şeyi, ancak tır hareket edince fark edebilmiş. Tır hiç durmadan 8 saat yol alacağından, arkadaşları kaybolduğunu fark etmezlerse donarak öleceği kesinmiş.
    Bir süre duvarları yumruklamış ama sesini duyuramayacağını biliyormuş. Bir süre sonra üşümeye başladığından hareketleri yavaşlamış ve bir kenara çöküp ölümü beklemeye başlamış. Oturup kaçınılmaz sonunu beklemeye başlamış ve cebinden çıkardığı kağıt kaleme yazmaya başlamış. 1. saat: çok üşüyorum; 2. saat: her yerim uyuşuyor; 3. saat: ayaklarımı hissetmiyorum; 4. saat: donarak ölmek istemiyorum, kalemi tutacak gücüm kalmadı, ellerim dondu...
    Tır etleri teslim edeceği yere geldiğinde şöförü dondurucunun kapısını açınca içerisinin soğuk olmadığını fark etmiş. Sabah yola çıkarken aceleden dondurucuyu çalıştırmadığını hatırlayan şoför, lanetler okurken köşede büzülmüş yatan işçiyi görmüş. Adamın uyuyakaldığını sanan şoför, işçiyi sarstığı halde uyandıramamış.
    Polis olaya el koymuş, şoför tutuklanmış. Bir müddet sonra adli tabip raporunda işçinin ölüm nedeni vücut ısısının hızla düşüşü olduğu açıklanınca temize çıkmış. Meğerse talihsiz işçi psikolojikman ölmüşmüş

enteresan bir hikaye demi :)

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Daha once verilmisti sanki..??
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    gerçek midir ? gerçekse çok ilginç..

since 2005 // tbt
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Gerçekse ben o adama d.tümle gülerim. Yok yere ölmüş armut fsddfa.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    gerçek olamaz herhalde yaa adam farketmiyomu içerinin soğuk olduğunu hadi psikolojikman öle dşünüyo öle oluyo dersiniz ama o kadarda öldürecek kadar olmaz herhalde :S

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek
    Gerçektir die okumuştum ben bunu baya bi önce ve bunun farklı şekillerde olanı da var.adamın birini koyuyolar gene böle soğuk hava odalarından birine ve adam girmeden önce tek tek sölenmiş 10 dk da bir işte sıcaklık bi derece düşçek fln die.adam içerde başlıo işte doncam burda bilmemne demeye ama sıvaklıkta bi değişme yok ve odaya girdiklerinde adamı ölmüş olarak buluolar.enteresan bi durum :B

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

ihtimal vermiyorum..
    Biyolojik etki olmadan..

Psikolojik göte gitme olmaz ! 

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

Yok böyle bişey pok yemenin arapçası palavra kuzey kutbunda -50 drecede gözlerini kapayıp kendini hawai sahillerinde düşleyerek hayatta kalan bir admaın hikayesini okumadım şimdiye kadar. nedense herkez soğuttan ölüyor :) biraz real karnasyona benzıyor adamlar anlatıyıor geçmiş hayatımda kraldım padişahtım  şimdiye kadar bir önceki hayatında orospuydum diyen duymadım herkez kral kraliçemi a.q

eskilerden kim kaldı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:
    -----------------------------
    Gerçekse ben o adama d.tümle gülerim. Yok yere ölmüş armut fsddfa.
    ----------------------------

aynen katılıyorum =)

ölme yöntemine bak anguttaki :)

Yapay zeka, zeka değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

bende bölemsi bişe biliyom :B

adamın birine arkadasları onu kandırmak icin sürekli " hüseyin kocum sen hastasın yaw " demisler :D

adam bunu bircok kisiden duydugu icin hasta olabilitesi tutmuş :D

yataklardayken arkadaslari saka yaptıgını soylemisde biraz sonra hasta olmadıgını anlamış :D

bu da onun gibi bişe ama benimkisinde ölme yok :D 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    yanlış anlama işççileri küçümsemiyorum ama cebinde kağıt kalem mi taşıyomuş adam?

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
Toplam Hit: 3487 Toplam Mesaj: 35