Psikolojik Ölüm
-
bence vardır böle bişey niye olmasın ki .:)
bide şu var amerikada undan yapılan bi hapı yeni bir zehir diye bütün mahkumlara duyurdular. elektrikli sandalyede infaz edilecek bir suçluya dedilerki acısız sızızı sadece uykuyua dalacksın sonra öleceksin bu hapı al dediler. oda elektrikli sandalyede acı çekmektense bunu kabul etti. ve içinde sadece un olan hapı yuttu ve adam 15-20 dakika sonra öldü :)
az öncekinine inanmasanız bile buna inanın bu gerçekti çünkü :) baya biyerden duydum bunu :)
-
..
-
Olur Olur :) Neler olmuyorki.. bu olmasın..
-
bi de şay wardı adama su weriolar diolarki içinde zehir war 5 dakka içinde öleceksin adam 3 dakka da gidio :d
-
evde denicem bakiim :P
bende ölecekmiyim yazarım sonucunu :P eheheheh
-
la harbi kötü bi ölüm ya çocuklarının hali fln baya kötüdür -baban neden öldü hastamıydı? -yok tamamen psikolojik :)
-
psikolojik ölüm mümkün bişi bi insan da kendi beynini durdurmuş :|
-
okumuştum daha önce ama ayrıntıları hatırlamıyorum. bi kabilede ölüm cezasına çarptırılan kişi kabilenin ortasında yere çöküyor ve beyin gücüyle vücud sistemlerini durdurarak ölüyor. bunun kanıtlanmış ve kayıtlara geçmiş gerçek bir hikaye olduğunu biliyorum. bu yüzden bu işçide olabilir. beyin tahmin edilenden güçlü...
-
8 saatte o etlerin kokusundan bayılmıştır madem soguk hava calışmıyor cürümüştür hepsi
-
Dondurucu Amaçlı Büyük bir kutuyu Andıran Orada Hapsedilince, Yalnızlık Duygusuna Karışmış Çaresizlikte Kaplar insanın Benliğini, Adam Yalnızlığın Çaresizliğin Paniğinde Dondurucu denen Hanede Donacağı Korkusuna Kapıldığından Vücut Isısı Düşmüş ve Psikolojik olarak, Bir çok olumsuz Duygunun Baskısı altında klarak Ölmüş.
Toplam Hit: 3834 Toplam Mesaj: 35