Psikolojik Savaş Kitapları Filmleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------
    BAAL bunu yazdı:

yanlıs anlasılma olmus duzeltiyorum orda ki örnekler yozlastırılmıs olan kavramlar dır bugun laiklik dendiginde bin bir türlü ses geliyorsa TURAN,BOZKURT dendiginde mhp akla geliyorsa bunların yozlastırılmıs kavramlar oldugunu dusunuyorum cunku mhp turk-islam sentezi ve bu kavramlar kesinlikle turk-islam sentezi ile uzaktan yakından alakası yoktur.ATATÜRK'ün ilk cumhuriyet paralarını bastırıken ustune bozkurt resmi koydurmustur hatta petrol ofisinin amlebide kurttur ama ne yazııkki gunumuzde bozkurt dendigi zaman akla mhp geliyor yazık üzülüyorum guzelim hayvanı tarhimizde buyuk bir yeri olan bu asil hayvanı ne hala getirdiler.

hea anladım anlam yozlaştırması evet o konuda çok haklısın.Atatürk ün her ilkesi bir kısım görüşler tarafından alınıp kullanılmış dahası Atatürk bir kısım insanların işlerinde, görüşlerinde kullanılmış, din öyle ...Türkiye de her zamn bir gündem vardır buda insanları istenilen eyre çekilmesidir.

Yani psikolojik savaş Türkiye de yıllardır var.Peki psikolojik savaşa karşı koymak için gerekn birimler varmı?Varsa çalışıyor mu,Çalışıyorsa ne kadar etkili tartışılması gerek.

Belki bazıları bilmez ama avrupalı damarlarmızdaki kanın gucunu iyi biliyo ve onuda sahlandırmak istemezler çunku baslarına gelicekleri iyi biliyorlar koca avrupa kıtası tarihinden daha eski sadece askeri anlamda bir gecmişimiz var yaklasık 2500 yıllık.Bu yüzden ellerinden geleni yapmaları kendi menfaatleri için oldugundan her seyi yaptılar yapmaya da devam ediyorlar.bence karsı koyan bir guc var olmasına karsı etkin degil koskoca medya ordusu bir taraftan gericiler dört bir tarafı sarmıs biri din ile digeri türk-islam sentezi ile afyonluyo gencecik körpe beyinleri karsı koymak isteyenler ne kadar direnebilir bu konudaki en buyuk cözumlerden biri yani baslangıc olarak keskin bir dıs politka uygulamak bazen yasakcı olmak gerek kangren olmus parmagı kesiceksin ona bakıp bakıp o benim parmagım diyip bize onu kesmemizi söyluyorlar belirttigim gibi humanizm medya özrgurlugu vs vs bin bir turlu sacmalık.

bana göre su asagıdak gurplar bir an önce imha edilmeli onları hizaya getirip dogru bir yola sokmak beyinleri afyonlu esrarlı bir tinerciye hegel diyaliktigini anlatmaya benzer 

1.pkk/dhkp-c/dtp

2.fetullahcılar/nurcular adnan hocala/hocacılar 

3.mhp/ülkü ocakları (üç beden kucuk ceket giyip jean altına kundura eline tesbih agızda turan anlamını bile bilmiyo gezen bir dolu insan)

ek olarak;

-Vatan millet sakarya lafı kullanılmamalı bu artık yolundan cıkmıs adete asaglama aracı haline gelmiştir 

-"Vicdani red",halkların kardeşligi","onlarda bizimle birlikte kurtulus savasında,çanakkalede savaştı" tamamı ile bazı projeleri bazı politkaları yavaslatmak için uydurulmus bir dolu yalan.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

http://www.rapidshare.com/files/119603142/Nevzat_Tarhan_-_Psikolojik_Savas.rar

nevzat tarhan psikolojik savaş, 12 ytl falan.Buyrun :)

Toplam Hit: 2115 Toplam Mesaj: 13