Psikolojik Savaş Nedir?
-
ShockMan ve BAAL; Yağcılık bi çeşit psikolojik savaşmıdır ?
Abi sabahın köründe birbirinizi yağlamışınız durmuşunuz, kafalarmı güzel ne. Sohbet sitesine döndürmüşünüz ya resmen sanaldan çay falan :)))
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan ve BAAL; Yağcılık bi çeşit psikolojik savaşmıdır ?
Abi sabahın köründe birbirinizi yağlamışınız durmuşunuz, kafalarmı güzel ne. Sohbet sitesine döndürmüşünüz ya resmen sanaldan çay falan :)))
-----------------------------Yaaa Gözüm Kusura kalma Seni görmemişim Buyur sende iç, Yahu Kusura bakma.
Gel hele bakiyim buraya.
Fırçam nerde yahu,
Hah buldum Du senide bi yağliyim. :)Şaka bi yana Psikolojik savaş adlı konuda Baal hocamla Aynı fikirde oluşum banada tuhaf geldi yahu. :) Enteresan bir olay.
-
Kıskanma amor :D shockman hocam bir bardak daha getir gözü kalmasın adamın =)
-
vay saat 5 de kopmuş burası :D
uyandıgımda keşke pc i açsaymışım cok sey kaçırmışım bea :D
edit: harbi lan bu arada shockman hocam ile baal hocam bir arada aynı görüşü savundular :| lan davros ne adamsın sen :D
edit 2 : abi bana çay yok mu ya :((
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------vay saat 5 de kopmuş burası :D
uyandıgımda keşke pc i açsaymışım cok sey kaçırmışım bea :D
edit: harbi lan bu arada shockman hocam ile baal hocam bir arada aynı görüşü savundular :| lan davros ne adamsın sen :D
edit 2 : abi bana çay yok mu ya :((
-----------------------------Şansını kaçırdın valla. Akşama anca. ;)
-
guzel konu guzel sohbet,
belki psikolojik savas konsunda kitap linkleri bile gelebilir, her sey icin zman ayiramiyoruz ;) 1. sayfadaki yazi guzel mis ayrica.
-
Psikolojik savaşlara örnekler;
Hollywood filmleri,spekülatif HAARP teknolojisi,telekulak skandalı,ergenekonculuk muhabbetleri,soner yalçın kitaplar vs vs..
Saygılar
-
tedavi hocanın paylaşımını çok beğendim , gerçekten yararlı bilgi vermiş, teşekkürler.
psikolojide savaş sözkonusu olduğunda herşey gibi bir silah olabilir, silah sadece üretilen değil var olan değerler arasından da seçilebilir. Savaşa karşıyım diyen kimse bence bu dünyada yaşamıyordur yada "yoğun psikolojik saldırı ve yanlış yönlendirme" sonucunda şuurunu kendini savunamayacak kadar yitirmiş zavallıdır.