Psikolojim Mi Bozuluyor?
-
Liquid bunu yazdı
Ya hocam hocaya mocaya gidip parani kaptirma. Ne kadar korkar kendini salarsan beynin sana o kadar oyun oynar. Eger cesur olur cinmis falan korkmaz takmaz dusunmezsen o kadar kisa surede bu sacmaligi unutacaksin. Yoksa korkup her yerde aklina geldikce yasadigin her seyi cinlere baglayip kafayi siyiracak hoca hoca dolasacaksin...
Benden soylemesi...
yok hocam sadece yardım alırsam tıbbi olur. Gerisi sıkıntı insanda problem yoksa da para için musallat eder şarlatanlar :)
-
@İlterisciğim bu aralar ne ettin, korku filmleri felanmı izliyon nedir?
Bişeydenmi korkuyorsun?
Seni korkutan nedir?
Yada seni rahatsız eden, bilinç üstü bilinç altı ne var?
bana belirtirsen bişeyler diyebileceğim sana.
-
Hocam buna benzer bi durum bende yaşamıştım. Şöyle ki; odamda iki tane priz var biri yatağımın baş ucunda, diğeri ise karşı duvarda. Telefonumu her zaman yatmadan baş ucumdaki prize şarja takarım sabah çıkarırım. Diğer prizi ise tablet, laptop vs için kullanırım ama asla telefonu takmış değilim. Bi sabah uyandım telefonum baş ucumda değil karşıki prize takmışım. Ama gece yatmadan baş ucumdakine taktığıma çok eminim. Ve evde en son uyuyan her zaman benimdir. En az yarım saat hareketsiz yatakta bunu düşündüm bu nasıl olur diye, bi açıklama getiremedim. Evdekilere sorduğumda hiçbiri odana bile girmedik diyor.
Hala daha merak ederim nasıl olduğu, ama takıntı haline hiç getirmedim, sende getirme hocam. Çünkü takıntı haline getirsem kafayı sıyıracağımı biliyorum, çok üzerine durucam çok araştırıcam çok zaman harcayacağım. O yüzden olayın üzerinde durmamayı tercih ettim :)
-
Hocam eskiden ben de senin gibi bu tarzda şeyler yaşıyordum. Ne zamanki dine ve cinlere inanmayı kestim, hepsi gitti.
Demeye çalıştığım inancını falan kaybet değil, bütün bunların hepsi beyninin oyunu. Üzerinde ne kadar düşünürsen o kadar korkuyorsun. Korku filmlerinde mesela yabancilar seytan girmesini konu alir, bizim türkler bundan hic korkmaz. Türkler cin girmesini konu alir, bizim türkler altina sicar. Yani olay tamamen kültürel.
Cin min, peri, hayalet, ruh yok hocam bunlar. Sadece inanılmaz işler yapan ama bi o kadar da hata yapabilen bir beynin var. İnsan beyni çok fazla yanılıyor, doğal olarak.
-
ilteris bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Hocam bir disi cin bulup onunla iliskiye girmelisin. 3 harfliler emanetini geri istiyor. Bu konuyu cozebilecek bazi tanidiklarim var. PM atarsan bilgi veririm 8/
s*kiş konularına bukadar meraklıysan hocam brazzers mofos falan premium bulalım sana. 8/
İyiki bi saka yaptik amk he :W herkes linc etmis. Hacim antidepresan olarak selectra alabilirsin doktorla konusup. Cok agir degildir, sersemlik ve uyku fazla yapmaz. Ama sakin ve dinc olursun. Biraz rahatlatir. Kesinlikle doktora gitmelisin ama
-
@ShockMan hocam son 1 yıldır izlediğim film sayısı 3 ü geçmez bunlar arasında korku filmi yok. Sadece dizi izliyorum (Vatanım Sensin efsane dizi tavsiye ederim :) ) Bunun dışında klasik geçim sıkıntısı gibi sıkıntılarım var rutin olarak onun dışında beni rahatsız eden ya da korkutan bir şey yok hocam.
@patata hocam aslına bakarsak inanıyoum var olduklarına neler yapabileceklerine vs ama tabiki onlarla herhangi bir işim yok bana gelebilecekleri bir durum da yok ama dediğin gibi beyin oyun oynuyor olabilir bakalım bundan sonra böyle birşeyler yaşarsam işin rengi değişir ama :)
@Queltos hocam aslında hepsine bir anlam verebiliyorum fakat o kabloları çıkart (ethernet kablosu çentikli çıkartmak şarj kablosuna göre zordur) ve o dolabın üzerine o kutuları devirmeden nasıl koyarım sadece bu kısım beni düşündürüyor bakalım bir daha olacak mı :)
@DrKeworks hocam ben de şakanı devam ettirdim niye tepki verdin :) Kimse linç falan etmiyor burda mürid mürideyiz :)
-
hocam benim de başıma geldi bu cin musallatı bi hoca var var bak anlatayım
şaka lan şaka çok şeyapma geçer
-
benide arada yokluyor boyle ustumde beynimde agırlık hissediyordum falan normalde takıntılı insanımdır
amma velakin sonra dedim en fazla bunu yaparsınız zaten kamon vs der gecerim üstünde durma hoca sende
zaten yanıtı kendın vermişsin uykulu uykulu koyup unutmusundur nasılınada fazla takılmamaya calıs derim ben -
Kotu bir ruya. Allah hayir etsin. Surekli yasadigin bi durum degil anladigim kadari ile. Yas kac ?
Duzeltme: sen grafik isiyle falanda ugrasiyodun. Gec yatma. Sana tavsiyem saat 11 dedimi kendini yatakta bul. Uykun olsun olmasin kesin en gec 11 de yatakta ol.
Uyku duzensizligine bagli ve bilgisayar basinda cok kalma.
MuhammeT tarafından 24/Eyl/17 21:46 tarihinde düzenlenmiştir -
MuhammeT bunu yazdı
Kotu bir ruya. Allah hayir etsin. Surekli yasadigin bi durum degil anladigim kadari ile. Yas kac ?
Duzeltme: sen grafik isiyle falanda ugrasiyodun. Gec yatma. Sana tavsiyem saat 11 dedimi kendini yatakta bul. Uykun olsun olmasin kesin en gec 11 de yatakta ol.
Uyku duzensizligine bagli ve bilgisayar basinda cok kalma.
genelde bilgisayar başında çok zaman geçiriyorum evet. İlk defa bu şekilde bir olay yaşadım daha önceden karabasan falan çok oluyordu da bu tür bişey ilk kez yaşadım. Üstüne gitmemeyi düşünüyorum araştırsam etsem birsürü boş yazı çıkacak nette onlara da kafa taktımı iyi olmaz.