Psikolojim Mi Bozuluyor?
-
PEAK bunu yazdı
benide arada yokluyor boyle ustumde beynimde agırlık hissediyordum falan normalde takıntılı insanımdır
amma velakin sonra dedim en fazla bunu yaparsınız zaten kamon vs der gecerim üstünde durma hoca sende
zaten yanıtı kendın vermişsin uykulu uykulu koyup unutmusundur nasılınada fazla takılmamaya calıs derim benaslında pozitif dşünüp hepsine bir yanıt veriyorum ama işte o kutualrı devirmeden laptop ı o konuma koymayı hala çözemedim.
-
3kulfuhallah 1 fatiha oku tamam.
Nas Felak okuyabilirsin. Namaz filan kil.
-
sunu izle kendine gelirsin benim günümü kurtardı vallaha :D
https://www.youtube.com/watch?v=IoMgYmhYB2s&lc=z23qd1kj1ract1xexacdp431e4wf12oqweitot3300xw03c010c
-
Alaksız gibi görünse de tam bir obsesyon. Hekime git. Rahatsız edici ama önemli değil. Kolay tedavi edilir.
-
karabudun bunu yazdı
Alaksız gibi görünse de tam bir obsesyon. Hekime git. Rahatsız edici ama önemli değil. Kolay tedavi edilir.
eksi/obsesyon--121830
konuya baktım da 2. yorumdaki son satırlar bana oluyor harbiden. Örneğin ciddi bir ortamdayız yanımda patron var acaba burda patrona ağız burun girsem ne olur gibi düşüncem olabiliyor ya da ne bileyim araba sürerken hızlı giidnce acaba direksiyonu tam tur çevirsem ne olur ya da baya yüksek bir yerdeyken atlasam nasıl olur gibisine baya bir fikir geçiyor ara sıra aklımdan. Kendimi dizginliyorum tabiki sadece düşünce aşamasında kalıyor.
-
ilteris bunu yazdıkarabudun bunu yazdı
eksi/obsesyon--121830
konuya baktım da 2. yorumdaki son satırlar bana oluyor harbiden. Örneğin ciddi bir ortamdayız yanımda patron var acaba burda patrona ağız burun girsem ne olur gibi düşüncem olabiliyor ya da ne bileyim araba sürerken hızlı giidnce acaba direksiyonu tam tur çevirsem ne olur ya da baya yüksek bir yerdeyken atlasam nasıl olur gibisine baya bir fikir geçiyor ara sıra aklımdan. Kendimi dizginliyorum tabiki sadece düşünce aşamasında kalıyor.
"Doktora gitsem al bunu kullan diyecek kullanıp salak olacam o ilaçlar sakat ilaçlar zaten doktorlar adam gibi dinlemiyor ilaç yaz geç mantığı var çoğunda." önce dalga geçim dedim sonra vazcaydım, olur öle şeyhler arada. yanlız şu cümlene ayrı tav oldum 1.her ilacın seni salak ediceğini ne bilion?salaktan kastın ney hapı atıosun eroinciler gibi gökleremi çıkartıo seni sanıyorsun?her ilacın etkisi farklıdır dozajı farklıdır bünye farkıda var tabi madem sana uyuyor bir hekime görün yada bir kaç tanesine artık hangisini beğenirsen onun dediği şekilde hareket edersin 2.doktor adam gibi dinler de iyi doktor bulmak önemli hea dediğinde hakkında yok değil sağlam doktor arıyosan basıcan parayı özerle gitcen o zman güzel ilgleniyorlar garanti :)
-
internetten araştırarak bulamazsın. 18 yaşından küçüksen çocuk ve ergen psikiyatriye yoksa normal psikiyatriden randevu al. devlet hastanesine git boşa özele para verme bunun için. merak ettiklerini doktora sor. Şu an problem gibi durmuyor geçici gibi ama devam ederse doktora gidebilirsin.
-
kuytul bunu yazdı
internetten araştırarak bulamazsın. 18 yaşından küçüksen çocuk ve ergen psikiyatriye yoksa normal psikiyatriden randevu al. devlet hastanesine git boşa özele para verme bunun için. merak ettiklerini doktora sor. Şu an problem gibi durmuyor geçici gibi ama devam ederse doktora gidebilirsin.
bir süre takip ederim devam ederse giderim doktora
-
Hocam bende de benzer seyler oldu baktım olucak gıbı degıl kafayı yedım beynıme yalanlar soyledım ben yaptım baska ne olucak bence beynıne onu oraya kendının koyduguna ınandırmalısın
-
hocam bi alt satıra felan atıp paragraf yapaydın okuyamadım valla 3 satırdan fazlasını.