folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Psikolojim Mi Bozuluyor?

Psikolojim Mi Bozuluyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    PEAK bunu yazdı

benide arada yokluyor boyle ustumde beynimde agırlık hissediyordum falan normalde takıntılı insanımdır
    amma velakin sonra dedim en fazla bunu yaparsınız zaten kamon vs der gecerim üstünde durma hoca sende
    zaten yanıtı kendın vermişsin uykulu uykulu koyup unutmusundur nasılınada fazla takılmamaya calıs derim ben

aslında pozitif dşünüp hepsine bir yanıt veriyorum ama işte o kutualrı devirmeden laptop ı o konuma koymayı hala çözemedim.

next next next install
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

3kulfuhallah 1 fatiha oku tamam. 

Nas Felak okuyabilirsin. Namaz filan kil. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sunu izle kendine gelirsin benim günümü kurtardı vallaha :D

https://www.youtube.com/watch?v=IoMgYmhYB2s&lc=z23qd1kj1ract1xexacdp431e4wf12oqweitot3300xw03c010c

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

Alaksız gibi görünse de  tam bir obsesyon. Hekime git. Rahatsız edici ama önemli değil. Kolay tedavi edilir.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    karabudun bunu yazdı

Alaksız gibi görünse de  tam bir obsesyon. Hekime git. Rahatsız edici ama önemli değil. Kolay tedavi edilir.

eksi/obsesyon--121830

konuya baktım da 2. yorumdaki son satırlar bana oluyor harbiden. Örneğin  ciddi bir ortamdayız yanımda patron var acaba burda patrona ağız burun girsem ne olur gibi düşüncem olabiliyor ya da  ne bileyim araba sürerken hızlı giidnce acaba direksiyonu tam tur çevirsem ne olur ya da baya yüksek bir yerdeyken atlasam nasıl olur gibisine baya bir fikir geçiyor ara sıra aklımdan.  Kendimi dizginliyorum tabiki sadece düşünce aşamasında kalıyor.

next next next install
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    karabudun bunu yazdı

eksi/obsesyon--121830

konuya baktım da 2. yorumdaki son satırlar bana oluyor harbiden. Örneğin  ciddi bir ortamdayız yanımda patron var acaba burda patrona ağız burun girsem ne olur gibi düşüncem olabiliyor ya da  ne bileyim araba sürerken hızlı giidnce acaba direksiyonu tam tur çevirsem ne olur ya da baya yüksek bir yerdeyken atlasam nasıl olur gibisine baya bir fikir geçiyor ara sıra aklımdan.  Kendimi dizginliyorum tabiki sadece düşünce aşamasında kalıyor.

"Doktora gitsem al bunu kullan diyecek kullanıp salak olacam o ilaçlar sakat ilaçlar  zaten doktorlar adam gibi dinlemiyor ilaç yaz geç mantığı var çoğunda." önce dalga geçim dedim sonra vazcaydım, olur öle şeyhler arada. yanlız şu cümlene ayrı tav oldum 1.her ilacın seni salak ediceğini ne bilion?salaktan kastın ney hapı atıosun eroinciler gibi gökleremi çıkartıo seni sanıyorsun?her ilacın etkisi farklıdır dozajı farklıdır bünye farkıda var tabi madem sana uyuyor bir hekime görün yada bir kaç tanesine artık hangisini beğenirsen onun dediği şekilde hareket edersin 2.doktor adam gibi dinler de iyi doktor bulmak önemli hea dediğinde hakkında yok değil sağlam doktor arıyosan basıcan parayı özerle gitcen o zman güzel ilgleniyorlar garanti :)

Living Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

internetten araştırarak bulamazsın. 18 yaşından küçüksen çocuk ve ergen psikiyatriye yoksa normal psikiyatriden randevu al. devlet hastanesine git boşa özele para verme bunun için. merak ettiklerini doktora sor. Şu an problem gibi durmuyor geçici gibi ama devam ederse doktora gidebilirsin.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

internetten araştırarak bulamazsın. 18 yaşından küçüksen çocuk ve ergen psikiyatriye yoksa normal psikiyatriden randevu al. devlet hastanesine git boşa özele para verme bunun için. merak ettiklerini doktora sor. Şu an problem gibi durmuyor geçici gibi ama devam ederse doktora gidebilirsin.

bir süre takip ederim devam ederse giderim doktora

next next next install
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahus
    siyahus's avatar
    Erkek

Hocam bende de benzer seyler oldu baktım olucak gıbı degıl kafayı yedım beynıme yalanlar soyledım ben yaptım baska ne olucak bence beynıne onu oraya kendının koyduguna ınandırmalısın 

Yıldızsız gecelerden güneşsiz sabahlara...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

hocam bi alt satıra felan atıp paragraf yapaydın okuyamadım valla 3 satırdan fazlasını.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
Toplam Hit: 4034 Toplam Mesaj: 31
cin rüya paranormal 3harfli bilmem ne şeytan