Psp Alacam Bi Bakarmısınız.
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------
Bende var psp2 ama amq şeyine bi oyun atamiyorum ayni oyunlari oynamaktan sikildim kenarda duruyor :D
-----------------------------hediye edermisin bana :) ya da makul fiyata alayim
-
hocam Googleye gidiyosun Khalkedon Yazıyorsun ve adama ulaşıyorsun sana en fazla 300 tlye herşeyi içinde psp 200 yada 3000 (tercihen 2000) Ayarlıyor. Yanında güzel bi hafıza kartı ve bir iki dvd oyun veriyor. Hemde güncelleme garantili. Adamla konuş Sana herşeyi İçinde Kargolar bile. Kırılan Pspnin garantisi gidiyor O yüzden orjinal alma. Bi sorun olursa Pm at
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
Beyler elime sadece bi kere aldım bu aleti bi arkadaşta vardı o yüzden pek bi bilgim yok bu alet konusunda..
Üni başlayacak 20 sinde pc ye emin eşkin artık oturamam diyerekten, valideyi de biraz gaza getirip almayı düşünüorum, burs paramla filan taksitle bişey.
Teknosa'ya baktım 400-500 arası fiyatları. Genelde öle sanırım Fiyatlar. Sizin önereceğiniz bişey var mı, kullananlardan yada bilgisi olanlardan ?
Ve bi kaçta sorum olacak. İçine atacağım oyunları gidipte alamam o fiyatlara o yüzden korsana devam yada netten indirip :D ama Sorun çıkartır mı ? yoksa illa orjinal yazılım mı kullanmam lazım ? Ve alırken dikkat edeceğim belli başlı özellikleri nelerdir ?
Şimdiden telekkür ettim..
Edit: Sanırım şu ürün içinden sıyrılan kafama yatanlardan
-----------------------------hocam eğer 3004 ve kırılan istiyorsan en az 500 tl çıkıcak cebinden hiç teknosaya fln bakma neden diyeceksin çoğu kırılmıyor çünkü çoğunun versiyonu güncel oluyor yani 5.03 ten yüksek 3-4 gün önce 550 tlye zar zor aldım. 3004 kırılabilen için khalkedon u da arayıp sordum 500 tl kırılmış psp dedi ama hiçbirşey yok kutusuz sadece eline psp verip yolluyorlar :) eğer alacaksan versiyonunun 5.03 yada aşağısı olmasına dikkat et çünkü 5.03 versiyon sonrası daha kırılmadı.Şunuda ekleyeyim ben kırılabilen 3004 ararken çok uğraştım saatlerce tahtakalede dolaştım tanıdıklarla bile sadece 1 cihaz bulabildim kime sorsam bulamazsın hiç kullanılmamış kırılabilen 3004 dediler.
önemli not:3004 tam olarak kırılmıyor cihazı kapattığında bir işlem yapman gerekiyor.Zor değil 1 dakikanı almıyor.iyi şanslar sorun varsa pm den sorabilirsin gayet bilgim var çok araştırmıştım şimdide kullanıcısıyım zaten :)
-
teknosa'dan falan alma. kırılamaz.
yazıcıoğlu vs. gibi yerlerden psp 2000 bak. bulabilirsen tabi.
olmadı 2. el al çok daha ucuz, sony dayanıklı alet yapar alabilirsin.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------2000 lerin bir kısmı 3000 gibi 5.03ten sonra kırılamıyor anakartları ile ilgili 2000 alcaksanız tamamen kırılan alın eğer yarı kırılan alcaksanız gidin 3004 alın daha iyi
-
OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı:
-----------------------------husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------2000 lerin bir kısmı 3000 gibi 5.03ten sonra kırılamıyor anakartları ile ilgili 2000 alcaksanız tamamen kırılan alın eğer yarı kırılan alcaksanız gidin 3004 alın daha iyi
-----------------------------abi kırılmayan pspnin hiç bir esprisi yok.
elinde kasetle mi gezeceksin.
benimde önerim ondan 2. el di zaten gittigidiyorda tertemiz aletler satıyorlar; ayrıca alırken ne olup olmadığını öğrenebiliyorsun.
dediğim gibi önce yazıcıoğlu vs. gibi yerlere bakmanı sonra 2. ele yönelmeni öneririm.
bende psp fat var, kafa rahat.
-
Bulabilirsen bundan al hacı. özel seri.

PSP God of War Edition. Fiyatları düştü 400-500 e bulursun karaköyde filan.
Çok üstün grafiklere sahiptir. HD film bile izlersin.
-
hocam ben askerde ıken almıstım ama gercekten oyun hastası bırı ısen pek kesmez grafıklerı senı ılk basta ıyı gelır ama sonra bayar bende ole olmustu psp lerın cogunda anakart yanma olayı oluo cok oynarsan ve devamlı sarzda bırakırsan anakart oluo degıstırme fıatı 180 lıra kopya oyunların kımısını calıstırır kımısını calıstırmaz neden dersen versıyon olayı var gunden gune versıyon degısıklıo oluo bu oyun 5 versiyonunda çalışıyor ıse dıger oyun 6. versıyonda çalışıo versıon dedıgım kaçak oyun calıstıran program atılıo ıcıne oyun hastası bırı ısen pek kesmez grafıklerı ama genede sen bılırsın bırde fılım ızlemek guzel oluyor 16-9 oldugu ıcın ekranı ama gene donusturme yapman lazım fılımlerı donusturdugun zaman kayma cok oluo fılımlerde mp3 fln dınleyebılırsın sarjı yaklasık olarak 7-8 saat gıdıo fılm ızlersen ama oyun oynarsan 4 saat kadar ya gıder ya gıtmez baska soracagın bısı olursa yazarım
-
PSP 3000 de kırılabiliyor artık. İş fw'de biter. Kadıköy'e git orada konuş adamlarla valla.
Ben 1 hafta boyunca Xbox ile ilgili bilgi topladım, bugün Kadıköy'e almaya gittim 1 hafta araştırıp öğrendiğimden daha çok şey öğrendim. Git bilenden ayaküstü öğren derim.
-
Eğer kırılabilen bir psp almak istiyorsanız ve kutudan nasıl anlayacağınızı merak ediyorsanız bakın özellikle bu konuyu açan arkadaş için çok yararlı olacaktır.

Fotoğraf benim pspmin kutusandan alınmıştır.
Fotoğraftaki kırmızı kutunun içindeki B harfini görmüşsünüzdür.
B onun fabrikadan çıktığındaki versiyonunu temsil ediyor.
A , B ve C olduğu sürece sorun yok fakat C den sonrasını sakın almayın 3004 ise kıramazsınız.
Bu şekilde sadece içerdeki pspyle oynama yapılmamışsa (sanmıyorum oynancağını ama bura türkiye belli mi olur)
Bu yöntemle kırılıp kırılmayacağını çok rahat anlayabilirsiniz.