Psp Alacam Bi Bakarmısınız.
-
Saolsun herkes yardımcı olmaya çalışanlar.. Tek tek cevap vermeyim de şöle burdan yazayım.
Öncelikle balıkesir'deyim yani istanbuldan filan almam zor gidip elden.. khalkedon'u duydum kırdırıp 0 malı yolluyomuşlar ama güvenilir mi ? 2000 bulmak çok zor diyolar, bulsan bile parası 3000 den bile pahalıdır filan dediler o yüzden 2000 alamam gibi duruo..
Teknosa'dan almayacam bende vazgeçtim, fakat şu var nakit para vermeyeceğim için nerden temin edebilirim taksitle teknosa dışından ? Yani gittigidiyor,hepsibura'da dan almaya kalksam sonuç alabilir miyim ? Ne kadar güvenilir olur ? A.ı nuldun kıllısını arıon diyeceniz belki :D biliorum ama çok para dökecem biraz adam akıllı olsun :|
Sizin öneriniz ne olur bunları göze alarak ?
-
hocam khalkedon Senden benden güvenilir bi adam emin olabilirsin. nette yorumlarını oku hatta bi tane bile negatif yorumu yok denilebilir. En ufak hatada telafisini mümkün kılıyo. Sen onu bi ara görüş o sana taksitte yapabilir ikinci elde satıyo hem o Sen mailleş yada ara o cevap verir istediğin herşeyi sor piyasadaki en kaliteli ve en ucuz malları ondan alacağına emin olabilirsin.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------hocam khalkedon Senden benden güvenilir bi adam emin olabilirsin. nette yorumlarını oku hatta bi tane bile negatif yorumu yok denilebilir. En ufak hatada telafisini mümkün kılıyo. Sen onu bi ara görüş o sana taksitte yapabilir ikinci elde satıyo hem o Sen mailleş yada ara o cevap verir istediğin herşeyi sor piyasadaki en kaliteli ve en ucuz malları ondan alacağına emin olabilirsin.
-----------------------------
Az önce sitesine baktım fiyatları yazmamışlar arayın fiyat sorun yazıo. Sahibinden'de baktım mağazasına 0 malada 600 lira yazmış 2.ele de 600 lira :D Şimdi mail yazdım sitesinden bakalım cevap gelir. Yanlız ist da olmadığım bide peşin para veremeyeceğim için kalabilir bimiyorum. -
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
hocam khalkedon Senden benden güvenilir bi adam emin olabilirsin. nette yorumlarını oku hatta bi tane bile negatif yorumu yok denilebilir. En ufak hatada telafisini mümkün kılıyo. Sen onu bi ara görüş o sana taksitte yapabilir ikinci elde satıyo hem o Sen mailleş yada ara o cevap verir istediğin herşeyi sor piyasadaki en kaliteli ve en ucuz malları ondan alacağına emin olabilirsin.
Az önce sitesine baktım fiyatları yazmamışlar arayın fiyat sorun yazıo. Sahibinden'de baktım mağazasına 0 malada 600 lira yazmış 2.ele de 600 lira :D Şimdi mail yazdım sitesinden bakalım cevap gelir. Yanlız ist da olmadığım bide peşin para veremeyeceğim için kalabilir bimiyorum.
-----------------------------yok hocam nette pek takılmıyo o öyle reklam olsun diye koyuyor fiyatları. Psp vadisine gir orada onun bölümü vardı. üye ol konu aç oraya sana herkes yardım eder ve khalkedon a güvenebilirmiyim diyede sor alacağın cevaplar seni tatmin edecektir.
-
-----------------------------NoToLeRaNcE bunu yazdı:
Az önce sitesine baktım fiyatları yazmamışlar arayın fiyat sorun yazıo. Sahibinden'de baktım mağazasına 0 malada 600 lira yazmış 2.ele de 600 lira :D Şimdi mail yazdım sitesinden bakalım cevap gelir. Yanlız ist da olmadığım bide peşin para veremeyeceğim için kalabilir bimiyorum.
-----------------------------yok hocam nette pek takılmıyo o öyle reklam olsun diye koyuyor fiyatları. Psp vadisine gir orada onun bölümü vardı. üye ol konu aç oraya sana herkes yardım eder ve khalkedon a güvenebilirmiyim diyede sor alacağın cevaplar seni tatmin edecektir.
Tmm hocam çok saol =) -
Sosyopat bunu yazdı:
PyramiD bunu yazdı:
Bende var psp2 ama amq şeyine bi oyun atamiyorum ayni oyunlari oynamaktan sikildim kenarda duruyor :D
-----------------------------hediye edermisin bana :) ya da makul fiyata alayim
-----------------------------hoca zamaninda 500 civarinda bişiye aldiğim için ucuza satmak koyuyor bana ondan satmiyorum :D