Psp Hakkında Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek

sa müritler geçen trende yolculuk ederken yanıma oturan bir genç de psp e vardı oyun oynarken biraz göz ucuyla bakma gibi fırsatım oldu ve çok hoşuma gitti alayım diyorum kendime bir tane 2.el olarak biraz araştırdım  ve genel olarak 2000 ve 3000 modellerinin popüler oldugunu gördüm görüntü kalitesi olarak 3000 in daha iyi oldugnu söylediler fakat pek fazla bir bilgi bulamadım umd muhabbetini hiç anlamadım :) birde bu kopya oyun için versiyon güncellemesi filan demişler tam olarka onuda anlamadım fiyatlarını araştırdım 250 civarları birşey internete girmek tam bir ızdırapmıs :) fakat ben daha çok oyun ve müzik için kullanacagım velhasıl kelam bu psp nedir neyin nesidir hangi modelini tercih edeyim bilgilendirirseniz sevinirim hangisini tercih edeyim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

hacı fatlarda kızılötesi ile multiplayer oynayabiliyorsun slimde bu yok ancak slimlerinde işlemcisi falan daha iyi, bende fat var slimede pek alışamadım açıkçası elime oturmuyor :D

umd olayında bişey yok umd bildiğin cd nin kapaklı hali işte ya umd alıp onunla oynayacaksın yada versiyon atıp memorycard a oyunları yükleyip oynayacaksın,

İnternet tam anlamıyla çile zaten klavye olmaması başlı başına bi dert 2-3 kere  girdim daha da girmem tövbe ettim, Bana sorarsan fat al derim hem boşa fazla para vermemiş olursun hem bi arkda falan olursa multi pes yaparsınız :D

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Kızıl ötesini ne yapacaksın WiFi warken. Slim al derim hocam 2000 var bnde hiç sorun çıkarmadı şimdiye kadar.. 3000 ler de jailbreak baya bir olaylıydı en son, cfw cıkardılarsa sorunsuz onuda alabilrsn.

The king is bleeding.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek
    hocam bende psp 3004 slim var. senin kopya oyun dediğin versiyonlu psp ler. şuan en ideali 5.03 versiyonlu olanlar. alacaksan eger umd para vermem diyorsan öyle al kesinlikle. 2. el alacaksan ölü pixel olayıda cıkabiliyo ona dikkat etmek lazım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hic alma derim oyunu maksimum 30 dakika oynayabiliyorsun bilerleri uyusuyor insanin surekli havada tutmaktan. muzik demissinde cok az ses veriyor zaten psp.

la liberte ne meurt jamais.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek
    7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

hic alma derim oyunu maksimum 30 dakika oynayabiliyorsun bilerleri uyusuyor insanin surekli havada tutmaktan. muzik demissinde cok az ses veriyor zaten psp.

müzik için hiç bi zaman psp nin hoparlorunu kullanmadım, kulaklık girişi mevcut zaten
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek

bende var istersen satılık fat modeli 5.03 dü versiyonu yanlış hatırlamıyorsam hafıza kartından çalışıyor oyunlar 3 oyunda (god of war:ghost of the sparta, tekken 6 pes 2011)benden sana hediye olur alcaksan pm at

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezoo
    sezoo's avatar
    Erkek

3000 lerinde versiyonu kırıldı.

+ olarak 2004 psp ve 18 gb oyun - 4-2 ve 1 gb hafıza kartları + kılıf SATILIK. iglilenenlere. az kullanılmış

Dövme Yapılır Mekan ANTALYA-ALANYA
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek
    söylemeyi unuttum ekleyeyim. istersen 10 tl ye kablo alarak televizyona ya da programla monitörüne baglayabilir ve öyle oynayabilirsin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

blood_rhyme bunu yazdı:

bende var istersen satılık fat modeli 5.03 dü versiyonu yanlış hatırlamıyorsam hafıza kartından çalışıyor oyunlar 3 oyunda (god of war:ghost of the sparta, tekken 6 pes 2011)benden sana hediye olur alcaksan pm at

sezoo bunu yazdı:

+ olarak 2004 psp ve 18 gb oyun - 4-2 ve 1 gb hafıza kartları + kılıf SATILIK. iglilenenlere. az kullanılmış

fiyat nedir beyler

le le le sakine
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek
    umit bunu yazdı:

blood_rhyme bunu yazdı:

sezoo bunu yazdı:

fiyat nedir beyler

adamın verecegi oyunları herkez indirebilir ve verecegi oyunlardan en fazla 7 8 tanesini begeneceksin. 1gb hafıza kartı sırıtıyo orda pek bi degeri yok yani. bence max 250 tl olur
Toplam Hit: 2259 Toplam Mesaj: 19