Psp Hakkında Bilgi
-
bende var god of war ve birkaç daha oyun dışında pek bi boka yaradığını görmedim.. ama god of war oyunu için bile psp almaya değer :) 1000 serisi var bende de wifi den istediğin psp ile multi oynayabiliyorsun. multi bütün serilerde3 var kızılla alakası yok. film güzel izleniyor oyun oynarken bileğin parmakların uyuşuyor müzik dinlnir ama ses biraz dşük, uygun kulaklıkla ses kaliteli oluyor. firmware güncellemedsi yapman lazım arada bir onda da brick olup pspnin ölme ihtimali var ama benim umrumda olmadığı için basıyorum yeni sistemi hiçte bi bok olmuyo. psp slimin diğerinden farkı ince ve hafif olması 3 serisinin diğerlerinden farkı ise ekranının daha parlak ve kaliteli olması model yükseldikçe işlemci ve ram boyutları da değişiyor. ama bin serisi bile piyasadaki en son oyunu rahatça oynatabiliyor işlemci ve ram takıntı değil yani bi sprun yaratmıyor.
şimdi bana sorarsan almalımıyım diye, çok oyun oynamayı seviyorsan alabilirsin kısa zamanda sıkılırsın sevmiyorsan bence alma bi boka yaramıyor, 4 aydfır çekmecemde yattı arada bi film atıyorum yatakta izliyorum güzel oluyo gow serisinide onlarca kere bititrdim can sıkıntısından.. diğer oyunlar zaten çok saermıyo sıkıyo
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
bende var god of war ve birkaç daha oyun dışında pek bi boka yaradığını görmedim.. ama god of war oyunu için bile psp almaya değer :) 1000 serisi var bende de wifi den istediğin psp ile multi oynayabiliyorsun. multi bütün serilerde3 var kızılla alakası yok. film güzel izleniyor oyun oynarken bileğin parmakların uyuşuyor müzik dinlnir ama ses biraz dşük, uygun kulaklıkla ses kaliteli oluyor. firmware güncellemedsi yapman lazım arada bir onda da brick olup pspnin ölme ihtimali var ama benim umrumda olmadığı için basıyorum yeni sistemi hiçte bi bok olmuyo. psp slimin diğerinden farkı ince ve hafif olması 3 serisinin diğerlerinden farkı ise ekranının daha parlak ve kaliteli olması model yükseldikçe işlemci ve ram boyutları da değişiyor. ama bin serisi bile piyasadaki en son oyunu rahatça oynatabiliyor işlemci ve ram takıntı değil yani bi sprun yaratmıyor.
şimdi bana sorarsan almalımıyım diye, çok oyun oynamayı seviyorsan alabilirsin kısa zamanda sıkılırsın sevmiyorsan bence alma bi boka yaramıyor, 4 aydfır çekmecemde yattı arada bi film atıyorum yatakta izliyorum güzel oluyo gow serisinide onlarca kere bititrdim can sıkıntısından.. diğer oyunlar zaten çok saermıyo sıkıyo
-----------------------------Aynen bende bi tek god of war oynuyorum pspde :)
-
Bende fat var. Gow gerçekten en iyi oyunlardan ama çok kaliteli oyunlar var bence. mesela en iyi gta oyunu bence chinatown wars adamlar harika yapmış. Alet eskidi yanlız yenisi çıkıcak (psp2) bu senen sounda çıkacağı düşünülüyor. yada nintendonun yeni konsolu 3dsyi de tercih edebilirsin gözlüksüz 3d keyfi. Ben alacak olsam şuan psp almazdım ama. Psp2 nin ps3 e yakın garfikler vereceği idda ediliyor. dsnin ise wii ayarında grafikleri olacağı. Ds psp arasında eylence mantığı olarak çok fark alıcaksan iyi araştır ve tercihini psp2 ve 3ds arasında ver bence.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------3000 nin görüntü kalitesi daha iyi yani
-
ekranı daha parlak. görüntü grafik aynı. daha canlı renkler daha parlak ekran.
-
bende psp go var 1ay olrkidu alali 469 tl ye 10 oyun +psp go aldim hem 10 oyun var hem umd sorunu yok arkadasta 3000 var umdyle oynatrken umd otuyor cok +psp go da 16 gb hafiza var psnde en pahali oyunda 80 tl zaten
-
35waffen35 bunu yazdı:
-----------------------------bende psp go var 1ay olrkidu alali 469 tl ye 10 oyun +psp go aldim hem 10 oyun var hem umd sorunu yok arkadasta 3000 var umdyle oynatrken umd otuyor cok +psp go da 16 gb hafiza var psnde en pahali oyunda 80 tl zaten
16gb hafıza kartı varda o hafıza kartına anca müzik video atarsın hocam, ayrıyetten artık psp 3000 serisi içinde 16gb orjinal sony memory stick satılıyo -
Lambo bunu yazdı:
35waffen35 bunu yazdı:
-----------------------------bende psp go var 1ay olrkidu alali 469 tl ye 10 oyun +psp go aldim hem 10 oyun var hem umd sorunu yok arkadasta 3000 var umdyle oynatrken umd otuyor cok +psp go da 16 gb hafiza var psnde en pahali oyunda 80 tl zaten
16gb hafıza kartı varda o hafıza kartına anca müzik video atarsın hocam, ayrıyetten artık psp 3000 serisi içinde 16gb orjinal sony memory stick satılıyo
zaken go yada haıza kartı girişi var 16gb a kadar e atten kendindede 16 gb var ettmi sana 32 gb ;)