Psy Gentleman Nasıl Buldunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

adam şimdi psy olarak tanındı şarkıları milyonlar tarafından izlendiği için , bu adam sıçsa bile izlerler artık. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    sokoban bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

Gangamdan sonra sönüp gitcek demiştim ama maşallahı var pezevengin 4 günde bu rakamı almak kolay değil. Ama yine de aha buraya yazıyorum bu şarkıdan sonra popülarite grafiği şöyle olacak

http://www.romania-insider.com/wp-content/uploads/2011/05/graphic-down.jpg

Bu piç yeni dünya düzeninin yeni sermayesi, aha buraya yine yazıyorum yeni jenerasyon müzik dünyasını başlatan adam psynin ta kendisi oluyor. Hani hep bilim kurgu filmlerinde izlediğimiz filmlerde uçan evler sınırsız yükseklikte gökdelenlerin duvarlarında falan uçmuş şarkılar yayınlanır ya ha işte o müzik kafasının(dünyasının) temeli gözlerinizin önünde atılıyor..

Kendisi sönüp gitcek ama arkasında milyonlarca gangamcı, yeni stylcı insanlar olcak ve tabiki bu hayranların içinden de birsürü yeni jenerasyon gangamcı sanatçı çıkacak

Analizlerimi yazıyorum müritler kızmayın okuyun hak verceksiniz..

Klipte ve şarkı sözlerinde verilen ikinci bir mesaj eşcinsellik.. İkinci bir ihtimalle verilmek istenen mesaj eskiden eşcinsel olduğu (kendisine göre kızarkadaş bulamadığı için) bir yere kadar hep erkeklerle yatıp kalkmış (klibin başında satın aldığı ürünleri yaşlı amcalar taşıyor ve masaya oturduklarına beraber oturuyorlar her yerde beraberler) kendisini cezbedecek bir kız bulamamış.

Kişisel yorumum ve analizim böyle ve bugüne kadar (yetenek sizsiniz, röportajlar ve klipler) gördüğüm kadarıyla bu psyde ya hormon bozukluğu var yada bahsettiğim gibi eskiden kalma eşcinsellik hikayesi var. Hareketleri falan "ayol" tarzında ki bizim bülent hanım bile bundan daha erkeksi hareket ediyor..

Herşeye rağmen yarım saattir replay yapıyorum :) Benim gibi eski kafalıyı bile etkiledi

Hâlâ diğer sektörler gibi müzik piyasasının da dünya düzeninden kendilerini sorumlu tutan birkaç sapık tarafından amaçlarına göre yönlendirildiğine inanmayanlar için çarpıcı bir tablo. Dikkat ederseniz psy karşıdan komut aldığını belli ediyor burada.

hocam o resimde komut aldığını hangi detaydan anladın ?

Dikkatli bakarsak psy doğal bir halde değil sağ çapraz tarafa bakıyor ve yüzünde olmuş mu gibi bir ifade var, ayrıca vücut dili kendini tamamen ele veriyor hocam rahat değil, kasıntı yapmış hiçbirşey olmasa o sahnedeki vücut dili herşeyi anlatmaya yeter :)

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    ulquiorra bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

hatta dikkatli bakarsan kız da götünü dönmüş, anal seks propagandası da var.

Kız kıçını dönmüş diye değil de kızın dönük kıçına 90 derecelik açıyla konuşlanmış psy o dediğin olayı yapıyor. Zaten resmi paylaşma amacım onu anlatmaktı

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IEFLaM
    IEFLaM's avatar
    Erkek

Ben beğendim :)

Sitem hep aşinalardan gelür biganeden gelmez
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Klıbın içinde bir çok Harlem shake'ye gönderme var :) Fazlasıyla 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

o değilde müzik olarak bu olmuş. Gangnam style eğlenmek amaçlıydı tam. Bu müzik olarak olmuş yani.

Şalvar olayı dahada güzel olmuş. Biz giysek kro oluruz adamlar giyiyor moda oluyor.

Yalnız yemek yeme sahnesi çok berbat. Azına aldığı yılan gibi beyaz birşey var abi ne iğrenç bir yemek anlayışları var bu g.korelileri. Derlerdide inanmazdım.

DrKill tarafından 18/Nis/13 06:18 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek
    exception bunu yazdı

bu adamın ve ajdarın şarkılarına katlanamıyorum. bir de mizah anlayışını beğenenler var, çözemiyorum. nasıl olabilir? mahallenin delisini bulun, üstüne başına bir takım elbise alın, bakım yaptırın. sağlam bir ekiple anlaşın, dans eğitimi verdirin, kafiyeli ritimler ve sözleri ezberlettirin, youtube'un header'a en tepeye reklamı basın. bu adamdan pek bir farkı olacağını düşünmüyorum. ve ciddiyim. birde izlenme sayısından yorum yapanlar var, reklamın babasını görmediniz mi youtube'da?

interfector bunu yazdı

Kısa ve net. Bok gibi.

Gunulden katiliyorum

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    exception bunu yazdı

bu adamın ve ajdarın şarkılarına katlanamıyorum. bir de mizah anlayışını beğenenler var, çözemiyorum. nasıl olabilir? mahallenin delisini bulun, üstüne başına bir takım elbise alın, bakım yaptırın. sağlam bir ekiple anlaşın, dans eğitimi verdirin, kafiyeli ritimler ve sözleri ezberlettirin, youtube'un header'a en tepeye reklamı basın. bu adamdan pek bir farkı olacağını düşünmüyorum. ve ciddiyim. birde izlenme sayısından yorum yapanlar var, reklamın babasını görmediniz mi youtube'da?

dediğin şekilde patronda yapılıyor, bakanda yapılıyor bizzat imalatını biz yapıyoruz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gayet güzel.

Neden güzel ?

Adamın ilk şarkısındanda bir bok anlamadınız, ondada klip diye bişi yoktu, kendi tarzı ve kendi hareketleri ile bişiler yaptı ve sizde ritm, müzik ve hareketler ile sevdiniz.

buda aynı. Ve bence arkaplan mükemmel olmuş ve yine ilk klibindeki gibi bir harekette tutturmuş.

ilki kadar bu hareket yaygınlaşmasada yinede tutacaktır. Görürsünüz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    exception bunu yazdı

Baba olunca anlarsın gözüm.

while (1<2)
Toplam Hit: 6777 Toplam Mesaj: 58