Psy Gentleman Nasıl Buldunuz
-
edit: neyse tartışma çıkmasın.
exception tarafından 18/Nis/13 22:52 tarihinde düzenlenmiştir -
bu adam gay galiba :d
-
exception bunu yazdıKrypT bunu yazdıexception bunu yazdı
bu adamın ve ajdarın şarkılarına katlanamıyorum. bir de mizah anlayışını beğenenler var, çözemiyorum. nasıl olabilir? mahallenin delisini bulun, üstüne başına bir takım elbise alın, bakım yaptırın. sağlam bir ekiple anlaşın, dans eğitimi verdirin, kafiyeli ritimler ve sözleri ezberlettirin, youtube'un header'a en tepeye reklamı basın. bu adamdan pek bir farkı olacağını düşünmüyorum. ve ciddiyim. birde izlenme sayısından yorum yapanlar var, reklamın babasını görmediniz mi youtube'da?
Baba olunca anlarsın gözüm.
veledlerin zevki beni ilgilendirmiyor hocam, sen şimdi kendi kendine laf soktuğunun da farkında değilsindir.
-
öyle veya böyle , yazın her mekanda bu çalacak. Bi süre sonra da hepimiz alışıcaz.
-
Maddox bunu yazdı
adam şimdi psy olarak tanındı şarkıları milyonlar tarafından izlendiği için , bu adam sıçsa bile izlerler artık.
Öyle demek hocam (bkz. lmfao)
-
Huerfanos bunu yazdıMaddox bunu yazdı
adam şimdi psy olarak tanındı şarkıları milyonlar tarafından izlendiği için , bu adam sıçsa bile izlerler artık.
Öyle demek hocam (bkz. lmfao)
+1
-
Güney Koreli şarkıcı PSY'nin merakla beklenen yeni “single”ı olan “Gentleman” şarsısının klibi, ülkesindeki devlet televizyonunda (KBS) gösterilmeyecek.Güney Kore devlet kanalı, ünlü şarkıcı PSY’nin klipte kamu malına zarar verdiğini savundu.
Devlet kanalı, PSY'nin trafik kukasını tekmeleyerek başladığı videonun kamu yayıncılığı standartlarına uymadığını bildirdi.
KBS yetkilileri, geçmişte de bazı kliplerin benzer gerekçelerle yayınlanmadığını hatırlattı.
"Gangnam Style" ile büyük ilgi toplayan Güney Koreli şarkıcı PSY, geçen hafta yeni “single”ı “Gentleman”ı çıkardı. Klip, 24 saatte 20 milyondan fazla izlendi.
"Gentleman", şarkıcı Justin Bieber'in "Boyfriend" şarkısının rekorunu kırmış oldu.
PSY'nin şarkısı, YouTube'da 4 günde yaklaşık 150 milyon kez tıklandı.
PSY'nin "Gangnam Style" şarkısı, 1.5 milyardan fazla kişi tarafından izlenmişti.