PTT Alım
-
saposcol bunu yazdı
ulan dağıtım yapan postacıdan bile 2 yıllık üniversite mezunu arıyorlar :)
Keşke onla kalsalar hocam .. eğiliyet. a2,B, bisiklet için bile eğliyet istiyorlar.. bakalım yarın olsunda bir baş vuralım harc parasını yatırak şansımızı deneyelim
-
Beyler içimizden giren olursa çay isterdim xd
-
myblackworldweb bunu yazdı
Mesela Adana için 20 tanesi merkez ptt emrine geri kalanı firma personeli olarak alıyorlar.
O 20 kişinin ismi belli işte.
ben de sınava girip şansımı denemeyi düşünüyordum Adana için ama bu yazılanları görünce vazgeçmek üzereyim. Ek 2 tablosuna göre sadece gişe personeli( pazarlama) kısmına başvuru yapabiliyorum zaten. Bunun da görev tanımının ne olduğu belirsizmiş. Gişe yazmasına rağmen saha işi yapabiliyormuşssunuz. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim denemeye değer mi yoksa boşu boşuna zaman ve 60tl den olmayalım mı?
-
WarHead bunu yazdısaposcol bunu yazdı
Keşke onla kalsalar hocam .. eğiliyet. a2,B, bisiklet için bile eğliyet istiyorlar.. bakalım yarın olsunda bir baş vuralım harc parasını yatırak şansımızı deneyelim
eğliyet??
-
DrKeworks bunu yazdıWarHead bunu yazdısaposcol bunu yazdı
eğliyet??
^v,) ^^D)
-
Keriz.avi
Paranıza zamanınıza yazık, bir kaç ay önce PTT alım yapmıştı hanginiz duydunuz ? Forumda konusu açılmıştı sanırım
-
Cesnist bunu yazdı
Keriz.avi
Paranıza zamanınıza yazık, bir kaç ay önce PTT alım yapmıştı hanginiz duydunuz ? Forumda konusu açılmıştı sanırım
aynen alım yapıldı hatta amk başvuru formunu göremedim sayfaya ulaşamadım. Orda alttan alımlar yapıldı şimdi de onlara mayiş verecek adam lazım 60 lira iyi para :D
-
ilteris bunu yazdı
inanmıyorum normal vatandaşın alınacağına amk. Partilerin yandaşlarını gençlik kolarını otu boku dolduracaklar biz de 60 liramızdan olacaz. Anasını sikiyim 100K + adam çıktı dediler geri alım yapılan sayı 3-5 bin oldu. Yandaşlar kadrolara doluştu.
Ben bi bok anlamadım sitedne nerden başvurulacakmış
gittim, sıra aldım. Bekliyorum. Tam da söylediklerin aklıma gelince vazgeçtim. 60 tl ye gidip yedikule barınağı için mama alacağım.
-
:)
Başvuran sayısı = 110,700 kişi Bol şans arkadaşlar .
-
samaccc bunu yazdı
:)
Başvuran sayısı = 110,700 kişi Bol şans arkadaşlar .
6,6M para :D
1 memuru 2,5K maaş ile 2600 ay çalıştırabilirler demektir. 221 yıl yapar. 20Yıl kişi başı desen 11 memuru free olarak bünyesine katmış demektir. kafadan hesaplıyom yanlış da olabilir. Neyse güzel para